Ovim smo ušutkali kritičare koji stalno govore kako je Zeba nama pola ekipe, kako ne možemo ništa bez njega, ovo ono, kako zabijamo samo iz prekida ha-hu, a večeras svih 5 golova iz igre.
Kvesića na ljeto prodati za 500 000 € i svi sretni.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slažem se s tobom za sve osim Adilovića. Ona je samo na centra, ne otvara se za akcije, nema ga u šesnestercu, nema ga kad su prekidi ili korneri, ne nalazi se u prilikima i kad nemamo rezultata i kad moramo dati gol, on kao da ne igra. Jeste najbolji strijelac liga, ali on je nula igrač. Zamislite kakvi su ostali napadači kad je ovaj najbolji.tech je napisao/la:Budimo realni, Čelik je daleko lošiji tim od Olimpica koji je odnio bod iz Doline diciplinovanom igrom.
Kvesić - taj momak je extra klasa za naše uslove, igra gotovo bez greške vec duže vrijeme.
Bekrić polako diže formu i pocinje liciti na onog Bekriju od prije dvije godine, za par kola bi mogao biti uz Zebu glavni igrac.
Adilović, prvi strijelac lige veceras gol i dvije asistencije. Dosta od njega.
Svraka - igrac koji je u najboljoj formu, uz Nyemu "pluca" tima i vrlo zahvalan igrac, on može trcati dvije utakmice ako treba.
Malo brate, jako malo. Vrijedi taj decko puno viseGaetanoScirea je napisao/la:Nego, je li neko od vas primjetio da večeras nije igrao Zeba?![]()
Ovim smo ušutkali kritičare koji stalno govore kako je Zeba nama pola ekipe, kako ne možemo ništa bez njega, ovo ono, kako zabijamo samo iz prekida ha-hu, a večeras svih 5 golova iz igre.
Kvesića na ljeto prodati za 500 000 € i svi sretni.![]()
slika je nenadjebivazlaya_tm87 je napisao/la:
Everyday i'm shuffling!
Baš tako, slično sam i ja zamišljao, Bekrića i Zebu treba staviti na suprotne strane, jer kad igraju jedan do drugog, često se "sudaraju" jer imaju isti radijus kretanja, obojica vole da se izvuku na stranu i ulaze u sredinu.gollum je napisao/la:Fakat ne kontam ove što pišu da Bekrić i Zeba ne mogu igrati zajedno. Zeba guši Bekrića? Eto onda neka stavi Stanića umjesto Zebe, tako će sigurno biti bolje.
Na osnovu ovog što sam večeras vidio, a imajući u vidu povredu Smajića i lošu igru Selimovića na krilu, javila mi se ideja, ili želja u vezi utakmice u Gradačcu, a ona je da vezni red izgleda ovako:
---Zeba----Jamak----Bekrić
------Svraka-----Nyema----
Da malo sakrijemo loptu
Namjerno sam napisao taj iznos, da nam se pitari ne zaljepe na temu, znaš kako su oni alergični kad mi počnemo pričati o ciframa.admirone je napisao/la:Malo brate, jako malo. Vrijedi taj decko puno viseGaetanoScirea je napisao/la:.
Kvesića na ljeto prodati za 500 000 € i svi sretni.![]()
a sta si ti majka mu staraSarajlijc@ je napisao/la:Djecije fore uporedjivanja.KB-TM87 je napisao/la:http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5278_n.jpg
Covjek u godinamaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sta si ti majka mu staraSarajlijc@ je napisao/la:
Djecije fore uporedjivanja.
Hhahahha "cuj mali Svraka"molotovljev je napisao/la:Vaš najbolji igrač uz Zebu je mali Svraka...moje neko zapažanje naravno.Biće nešto od njega.
Ne znam koliko ima godina i je li igrao za mlađe selekcije BiH?
nemate vi para za lazaraBlagoje Bratić je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid- ... 31371.html
Nije ni skup mogao bi se kupit,a i onaj Kasio iz Travnika napadač bi bio pojačanje,a i onaj lijevo krilni napadač Lazar Marjanović bi bio ekstra pojačanje za nas tako da ima tu finih igrača samo da li to neko prati zar je moguće da Travnik ima bolje skaute pa nađu onakvog brazilca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.