FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GaetanoScirea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GaetanoScirea » 12 apr 2012, 00:25

Nego, je li neko od vas primjetio da večeras nije igrao Zeba? :mrgreen:

Ovim smo ušutkali kritičare koji stalno govore kako je Zeba nama pola ekipe, kako ne možemo ništa bez njega, ovo ono, kako zabijamo samo iz prekida ha-hu, a večeras svih 5 golova iz igre.

Kvesića na ljeto prodati za 500 000 € i svi sretni. 8-) :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 12 apr 2012, 00:25

Budimo realni, Čelik je daleko lošiji tim od Olimpica koji je odnio bod iz Doline diciplinovanom igrom.

Kvesić - taj momak je extra klasa za naše uslove, igra gotovo bez greške vec duže vrijeme.
Bekrić polako diže formu i pocinje liciti na onog Bekriju od prije dvije godine, za par kola bi mogao biti uz Zebu glavni igrac.
Adilović, prvi strijelac lige veceras gol i dvije asistencije. Dosta od njega.
Svraka - igrac koji je u najboljoj formu, uz Nyemu "pluca" tima i vrlo zahvalan igrac, on može trcati dvije utakmice ako treba.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 apr 2012, 00:37

tech je napisao/la:Budimo realni, Čelik je daleko lošiji tim od Olimpica koji je odnio bod iz Doline diciplinovanom igrom.

Kvesić - taj momak je extra klasa za naše uslove, igra gotovo bez greške vec duže vrijeme.
Bekrić polako diže formu i pocinje liciti na onog Bekriju od prije dvije godine, za par kola bi mogao biti uz Zebu glavni igrac.
Adilović, prvi strijelac lige veceras gol i dvije asistencije. Dosta od njega.
Svraka - igrac koji je u najboljoj formu, uz Nyemu "pluca" tima i vrlo zahvalan igrac, on može trcati dvije utakmice ako treba.
Slažem se s tobom za sve osim Adilovića. Ona je samo na centra, ne otvara se za akcije, nema ga u šesnestercu, nema ga kad su prekidi ili korneri, ne nalazi se u prilikima i kad nemamo rezultata i kad moramo dati gol, on kao da ne igra. Jeste najbolji strijelac liga, ali on je nula igrač. Zamislite kakvi su ostali napadači kad je ovaj najbolji.
Podhitno tražiti pravog špica koji će nam moći pomoči u Evropi, ovajse ne može zagraditi protiv štopera Travnika i Čelika, a da ne pričam o evropskim ekipa.
Kvesa, Svraka i Bekrić prejaki.
Potpis!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 12 apr 2012, 00:37

Izvjestaji sa utakmica 21 kola:
http://www.bihsoccer.com/modules/galler ... .php?id=31" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: defender, dana/u 12 apr 2012, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 12 apr 2012, 00:42

GaetanoScirea je napisao/la:Nego, je li neko od vas primjetio da večeras nije igrao Zeba? :mrgreen:

Ovim smo ušutkali kritičare koji stalno govore kako je Zeba nama pola ekipe, kako ne možemo ništa bez njega, ovo ono, kako zabijamo samo iz prekida ha-hu, a večeras svih 5 golova iz igre.

Malo brate, jako malo. Vrijedi taj decko puno vise 8-)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 12 apr 2012, 00:46

zlaya_tm87 je napisao/la:slika
Everyday i'm shuffling!

:mrgreen:
slika je nenadjebiva :D Meni je Svraka oduvijek bio drag igrac, veoma zahvalan i sto je najvaznije, Željino dijete :) samo, nekada zakaze, ali ljudi smo, svi grijese

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 apr 2012, 00:50

Fakat ne kontam ove što pišu da Bekrić i Zeba ne mogu igrati zajedno. Zeba guši Bekrića? Eto onda neka stavi Stanića umjesto Zebe, tako će sigurno biti bolje.

Na osnovu ovog što sam večeras vidio, a imajući u vidu povredu Smajića i lošu igru Selimovića na krilu, javila mi se ideja, ili želja u vezi utakmice u Gradačcu, a ona je da vezni red izgleda ovako:

---Zeba----Jamak----Bekrić

------Svraka-----Nyema----

Da malo sakrijemo loptu 8-)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 12 apr 2012, 00:50

Nebi bilo loše da Sušić malo dođe u Dolinu i pogleda malo Kvesića. S obzirom, da smo kao repka jako loši konkretno na lijevom beku :!:
Pa ja sam uvjeren da je Kvesić bolji i od Marvca i od Pandže zajedno. Prvo što je brz igrac koji voli probiti stranu u maniru krila, radna etika i kondicija besprijekorna - momak konstantno trci gore-dole, greške u predaji lopte i pozicioniranju su mu svedene na minimum- gotovo da ih i nema, iako djeluje sitan dosta je jak, žilav, izdržljiv u duel igri, tehnika vrlo dobra za lijevog beka plus centaršut koji je isto tako sasvim dobar i za kraj - inteligentan je igrac, ne srlja niti forsira kad vidi da nema kuda, a brzo se oslobađa lopte, brzo razmišlja i ima brze reakcije u igri.
Na to sve Kvesa ima 20 godina, dakle bice još bolji sigurno i može samo napredovati.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 12 apr 2012, 01:11

Večeras je i Bešlija bio dobar, odigrao je srcem i kapitenski, dok nismo otišli na 2 razlike bio je naš najbolji igrač, ali ipak ne mogu reći godine, već umor je učinio svoje.
gollum je napisao/la:Fakat ne kontam ove što pišu da Bekrić i Zeba ne mogu igrati zajedno. Zeba guši Bekrića? Eto onda neka stavi Stanića umjesto Zebe, tako će sigurno biti bolje.

Na osnovu ovog što sam večeras vidio, a imajući u vidu povredu Smajića i lošu igru Selimovića na krilu, javila mi se ideja, ili želja u vezi utakmice u Gradačcu, a ona je da vezni red izgleda ovako:

---Zeba----Jamak----Bekrić

------Svraka-----Nyema----

Da malo sakrijemo loptu 8-)
Baš tako, slično sam i ja zamišljao, Bekrića i Zebu treba staviti na suprotne strane, jer kad igraju jedan do drugog, često se "sudaraju" jer imaju isti radijus kretanja, obojica vole da se izvuku na stranu i ulaze u sredinu.

Umjesto Jamaka ja bih najradije Bešliju u sredinu, jer može to on povezati, a i Svraka je veći dio današnje utakmice, a i Banja Luci igrao iza napadača, dok je Jamak igrao defanzivnije.
admirone je napisao/la:
GaetanoScirea je napisao/la:.

Malo brate, jako malo. Vrijedi taj decko puno vise 8-)
Namjerno sam napisao taj iznos, da nam se pitari ne zaljepe na temu, znaš kako su oni alergični kad mi počnemo pričati o ciframa. :mrgreen: :lol:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 12 apr 2012, 01:20

ma cisto sumnjam a mislim da nema jos potrebe, moze jos igrati za mladu repku a u medjuvremenu ce se prodati, pametan je momak siguran sam da ce napraviti dobru karijeru

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 apr 2012, 01:22

Sarajlijc@ je napisao/la:
Djecije fore uporedjivanja.
a sta si ti majka mu stara
Za zivot cijeli!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 apr 2012, 01:26

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Djecije fore uporedjivanja.
a sta si ti majka mu stara
Covjek u godinama :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 12 apr 2012, 09:11

slika slika
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 12 apr 2012, 09:21, ukupno mijenjano 2 puta.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 12 apr 2012, 09:15

http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid- ... 31371.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije ni skup mogao bi se kupit :D,a i onaj Kasio iz Travnika napadač bi bio pojačanje,a i onaj lijevo krilni napadač Lazar Marjanović bi bio ekstra pojačanje za nas tako da ima tu finih igrača samo da li to neko prati zar je moguće da Travnik ima bolje skaute pa nađu onakvog brazilca. :)

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 12 apr 2012, 09:20

http://www.transfermarkt.co.uk/en/cassi ... 18470.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I on mlad igrač i to vrlo moglo bi se i zaradit lijepo na njemu,a i Travnik nebi tražio puno love ia i vrijednost koja nije velika. ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 apr 2012, 09:53

Vaš najbolji igrač uz Zebu je mali Svraka...moje neko zapažanje naravno.Biće nešto od njega.
Ne znam koliko ima godina i je li igrao za mlađe selekcije BiH?
F.K.SARAJEVO

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 12 apr 2012, 10:01

Slabo zapazanje bar po meni je najbolji Kvesic :D

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 12 apr 2012, 10:49

molotovljev je napisao/la:Vaš najbolji igrač uz Zebu je mali Svraka...moje neko zapažanje naravno.Biće nešto od njega.
Ne znam koliko ima godina i je li igrao za mlađe selekcije BiH?
Hhahahha "cuj mali Svraka"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 apr 2012, 10:58

Blagoje Bratić je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid- ... 31371.html

Nije ni skup mogao bi se kupit :D,a i onaj Kasio iz Travnika napadač bi bio pojačanje,a i onaj lijevo krilni napadač Lazar Marjanović bi bio ekstra pojačanje za nas tako da ima tu finih igrača samo da li to neko prati zar je moguće da Travnik ima bolje skaute pa nađu onakvog brazilca. :)
nemate vi para za lazara ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 apr 2012, 11:15

Imamo para za pola Mostara, a ne za Lazara. Eto cak se i rimuje. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.