FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uopće ne treba razmišljati o Širokom, treba ukinit ligu i zato što je onakva ekipa druga, a ne da osvoje prvenstvo, niti bilo kakvu titulu, **** klub kojeg gleda 300 ljudi kad se bori za prvaka.Prema prikazanoj igri pravo je čudo napravio onaj trener Karačić sa njihovom ekipom, samo disciplina, a ovaj kad potone, a početak kraja je prva utakmica kupa, kladioničarski H2-1.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kad je najbitnije mi znamo kuci kiksat
22. 14.04.12. NK Zvijezda - FK Željezničar
24. 28.04.12. FK Sloboda - FK Željezničar
26. 05.05.12. FK Velež - FK Željezničar
28. 12.05.12. FK Sarajevo - FK Željezničar
30. 23.05.12. FK Leotar - FK Željezničar
22. 14.04.12. FK Slavija - NK Široki Brijeg
24. 28.04.12. FK Kozara - NK Široki Brijeg
26. 05.05.12. NK Čelik - NK Široki Brijeg
27. 09.05.12. FK Rudar P. - NK Široki Brijeg
29. 20.05.12. HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg
Široki puno laksa gostovanja, bit ce zanimljivo do kraja.
NO PYRO NO PARTY
Samosvijestan čovjek ne može vjerovati da Željo ne osvaja duplu ...sve je iluzija, zapamti ovaj datum, pa Željo je danas jedini dostojan klub u Bosni, kvalitetnije se radi od drugih,jedino je Željo klub za ovog milenija, a ostalo ispod beeee.lige i Široki, naravno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
pa eto ja opet ovdje vidim da Siroki igra sa Slavijom, i Kozarom kojima gori pod nagama, te sa Zrinjskim koji mora pobjediti ako misli u europu... a mi imamo utakmice sa klubovima bez nekih ambicija (osim pobjediti Zelju), naravno tu je derbi o kojem ne treba pricati puno i utakmica sa Leotarom koji ce dotad vjerovatno izboriti opstanak i nece imati nikakvih daljnjih ambicija...Buu je napisao/la:Kad je najbitnije mi znamo kuci kiksat
Sve u svemu, tu je to negdje , treba pokazati ko je bolji i pobjedjivati, i ne gledati uopste Siroki.
Koliko Slaviji i Kozari gori pod nogama, toliko i Sirokom gori za osvajanje titule. Bit ce ovo borba do zadnjeg kola.tu i tamo je napisao/la:pa eto ja opet ovdje vidim da Siroki igra sa Slavijom, i Kozarom kojima gori pod nagama, te sa Zrinjskim koji mora pobjediti ako misli u europu... a mi imamo utakmice sa klubovima bez nekih ambicija (osim pobjediti Zelju), naravno tu je derbi o kojem ne treba pricati puno i utakmica sa Leotarom koji ce dotad vjerovatno izboriti opstanak i nece imati nikakvih daljnjih ambicija...Buu je napisao/la:Kad je najbitnije mi znamo kuci kiksat
Sve u svemu, tu je to negdje , treba pokazati ko je bolji i pobjedjivati, i ne gledati uopste Siroki.
NO PYRO NO PARTY
Evo poceo snimak na Vogosci napokon 

Što se nas tiče, mislim da Sarajevo ćemo lako uzeti ne mogu oni s nama ZZ i SB dominiraju, posljedne kolo ako bi se odlučivalo Leotara ćemo sigurno uzeti. Što se tiče ostale tri ekipe Sloboda i Velež su baš slabi gledao sam Velež dvije ili tri utakmice oni su katastrofa, i Sloboda takođe. Kad im je Sarajevo uzelo bod, onda možete misliti kakvi su. Jedino ova Zvijezda je jaka kući i još se protiv Želje uvijek nalože kao da igraju finale lige prvaka, ali jbg-a to je Željo. Ja sam zadovoljan i s bodom.Buu je napisao/la:Kad je najbitnije mi znamo kuci kiksat
Potpis!
Po kojoj logici ce nam biti lakse protiv Sarajeva nego protiv Zvijezde?Aldinn1 je napisao/la:Što se nas tiče, mislim da Sarajevo ćemo lako uzeti ne mogu oni s nama ZZ i SB dominiraju, posljedne kolo ako bi se odlučivalo Leotara ćemo sigurno uzeti. Što se tiče ostale tri ekipe Sloboda i Velež su baš slabi gledao sam Velež dvije ili tri utakmice oni su katastrofa, i Sloboda takođe. Kad im je Sarajevo uzelo bod, onda možete misliti kakvi su. Jedino ova Zvijezda je jaka kući i još se protiv Želje uvijek nalože kao da igraju finale lige prvaka, ali jbg-a to je Željo. Ja sam zadovoljan i s bodom.Buu je napisao/la:Kad je najbitnije mi znamo kuci kiksat
Zvijezdi ne trebaju bodovi dok se Sarajevo bori za Evropu.Iako vjerujem da mozemo do pobjede na kosevu mislim da ce to biti nasa najteza utakmica u nastavku.
A sto se tice Zvijezde, da nismo kiksali protiv Olimpica i ja bi bio zadovoljan bodom ali sad po meni trebamo tri.
Nema potrebe da prvenstvo pravimo zanimljivim

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- SkyWallker
Ja braćo draga sta je ono sa RTV Vogošćom, snimak utakmice u dolbi digital formatu, mora da su dobili kakvu opremu ko donaciju
Bio sam danas sa jednim poznatim bh. menadzerom s kojim sam odrastao maltene, i pričamo mi normalno o Želji i kaže on meni kako se bukvalno pola lige nudi Želji, to menadjeri zovu pokusavaju probe za ljeto dogovoriti, ima i poznatih igraca iz PL. koji nagovaraju menadjere da pokušaju srediti nesto sa Željom i ako su još pod ugovorom sa svojim klubovima a nude se i odredjeni kvalitetni igraci iz Crne Gore, nude i lovu samo na probu da dodju
kaže kako ce se čistka napraviti u svlačionici i kako ce min. 3.-4. igraca otici tipa Stančeski,Baljić, Karić i ovi koji su na posudbi a vezani su ugovorom sa klubom, planiraju se dovesti barem dva extra pojačanja koja će biti iznad nivoa nase PL. a kaze da su za to spremni izdvojiti i odredjenu poveću lovu vec sada par menadjera bliskih klubu su na "zadatku" oko toga.
Znali ko sta je sa Bubamarinim kampom u Butmiru !? Pašić vise nije vlasnik koliko cujem znaci da ga je neko preuzeo jesmo li to mi kao sto je i Žujo govorio ili je neko treći ?? Aco raspitaj se malo pa podijeli sa rajom info.

Bio sam danas sa jednim poznatim bh. menadzerom s kojim sam odrastao maltene, i pričamo mi normalno o Želji i kaže on meni kako se bukvalno pola lige nudi Želji, to menadjeri zovu pokusavaju probe za ljeto dogovoriti, ima i poznatih igraca iz PL. koji nagovaraju menadjere da pokušaju srediti nesto sa Željom i ako su još pod ugovorom sa svojim klubovima a nude se i odredjeni kvalitetni igraci iz Crne Gore, nude i lovu samo na probu da dodju

Znali ko sta je sa Bubamarinim kampom u Butmiru !? Pašić vise nije vlasnik koliko cujem znaci da ga je neko preuzeo jesmo li to mi kao sto je i Žujo govorio ili je neko treći ?? Aco raspitaj se malo pa podijeli sa rajom info.

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Obzirom da mij ovo 1000 post bicu kratak:
ŽELJO ŠAMPION
ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
puna ti usta Širokog pobro..England je napisao/la:Samosvijestan čovjek ne može vjerovati da Željo ne osvaja duplu ...sve je iluzija, zapamti ovaj datum, pa Željo je danas jedini dostojan klub u Bosni, kvalitetnije se radi od drugih,jedino je Željo klub za ovog milenija, a ostalo ispod beeee.lige i Široki, naravno.
okani se..
mi svi znamo da nam je ekipa loša, ali smo ipak drugi i uložili smo puno manje para u ekipu od vas (i od Borca) koji ste tek 4 boda iznad i niste nešto specijalno bolji i ne igrate nešto specijalno tako da..
nemam ništa protiv Želje, iskreno, ali kad vidim postove likova poput tebe zgadi mi se sve..
ja se nadam da će finale kupa biti pravi spektakl, dobar i atraktivan nogomet..sve ostalo mi je nebitno..
kup ce uzet bolji i sretniji i spretniji u tom trenutku, prvenstvo onaj koji je bio bolji tokom sezone..pošteno..
pa ko god to bio..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- vendetta87
- Kontakt:
Posteno kazesKevin je napisao/la:puna ti usta Širokog pobro..England je napisao/la:Samosvijestan čovjek ne može vjerovati da Željo ne osvaja duplu ...sve je iluzija, zapamti ovaj datum, pa Željo je danas jedini dostojan klub u Bosni, kvalitetnije se radi od drugih,jedino je Željo klub za ovog milenija, a ostalo ispod beeee.lige i Široki, naravno.
okani se..
mi svi znamo da nam je ekipa loša, ali smo ipak drugi i uložili smo puno manje para u ekipu od vas (i od Borca) koji ste tek 4 boda iznad i niste nešto specijalno bolji i ne igrate nešto specijalno tako da..
nemam ništa protiv Želje, iskreno, ali kad vidim postove likova poput tebe zgadi mi se sve..
ja se nadam da će finale kupa biti pravi spektakl, dobar i atraktivan nogomet..sve ostalo mi je nebitno..
kup ce uzet bolji i sretniji i spretniji u tom trenutku, prvenstvo onaj koji je bio bolji tokom sezone..pošteno..
pa ko god to bio..
haj onda odmah nek se liga zavrsi. mi smo pobjednici i to je to. govori o derbi utakmici ko da se ide u pekaru po hljeb ili gostovanje u trebinju ko da se samo treba pojaviti i 3 bobe su tuAldinn1 je napisao/la:Što se nas tiče, mislim da Sarajevo ćemo lako uzeti ne mogu oni s nama ZZ i SB dominiraju, posljedne kolo ako bi se odlučivalo Leotara ćemo sigurno uzeti. Što se tiče ostale tri ekipe Sloboda i Velež su baš slabi gledao sam Velež dvije ili tri utakmice oni su katastrofa, i Sloboda takođe. Kad im je Sarajevo uzelo bod, onda možete misliti kakvi su. Jedino ova Zvijezda je jaka kući i još se protiv Želje uvijek nalože kao da igraju finale lige prvaka, ali jbg-a to je Željo. Ja sam zadovoljan i s bodom.Buu je napisao/la:Kad je najbitnije mi znamo kuci kiksat
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
*ljiljan89
Očigledno da nisi pratio rezultate i igre Sarajeva pa tako pričas. Sarajevo kao ekipa nula bodova. GOŠK pobijedio, a i Slavija koja ispada iz lige je trebala odnijet tri boda i da nije bilo sudija tako bi i bilo. Trenutno smo jači od njih za dvije klase. Oni se još drže za Evropu ne zato što su dobra ekipa, nego očigledno se može vidjeti o čemu se radi. Znam da svi kažu da u derbiju nije bitno koje u formi, ali ja ne mislim da je tako. Igrači koji kao nešto igra kod njih je Sesar, Suljić i Torlak. Suljić pored Kvese neće moći meda. I još milion razloga da je to lakša utakmica nego ovo gostovanje.
Tako da Zajko Zeba i Samir Bekrć će to da riješe.
Očigledno da nisi pratio rezultate i igre Sarajeva pa tako pričas. Sarajevo kao ekipa nula bodova. GOŠK pobijedio, a i Slavija koja ispada iz lige je trebala odnijet tri boda i da nije bilo sudija tako bi i bilo. Trenutno smo jači od njih za dvije klase. Oni se još drže za Evropu ne zato što su dobra ekipa, nego očigledno se može vidjeti o čemu se radi. Znam da svi kažu da u derbiju nije bitno koje u formi, ali ja ne mislim da je tako. Igrači koji kao nešto igra kod njih je Sesar, Suljić i Torlak. Suljić pored Kvese neće moći meda. I još milion razloga da je to lakša utakmica nego ovo gostovanje.
Potpis!
-
- Kontakt:
Joj šta uradiste od teme.
Jeste Široki dobar, al smo i mi. Samo igrat do kraja ovako i ne obazirati se na Široki ! I da, manite se tih prica komsija ovo ono, svi znamo da mi mrzimo sarajevo ( ja lično mrzim i to se neće promjenit ), a i oni mrze Želju !

1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
Halo sabura,ko kod otpisuje Siroki taj je previse optimistican.pa sjetite se ko nam davno uze titule ispred nosa Siroki naravno tako da ih treba uzet za ozbiljno.Ja cega se bojim a to su ovi takozvani nasi klubovi Sloboda,Zvijezda i Velez,oni ce ginut da nas pobjede pa vidite da je Zvijezda odmarala pojedine igrace da bi mogli igrat protiv nas,zar to ne pokazuje kolika im je zelja da nas uzmu,da ne govorim za Slobodu.
-
- Kontakt:
Raja opusteno,sutra nerijesen rezultat je dobar za nas..tesko ce Siroki dobit Slaviju 

sve to stoji. bolji jesmo i to dosta ali derbi je derbi i ne pobjedjuje uvijek bolja ekipa. to bi onda znacilo odmah na pocetku sezone da titula ide nama jer imamo najbolji kvalitet igraca jel?Aldinn1 je napisao/la:*ljiljan89
bolje ti je razmisljaj o zvijezdi koja nam je naredni protivnik, a ne o leotaru ili sarajevu
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Mi imamo Gusu,Bogija,Vasilica,Kvesu,Colu,Patricka,Svraku,Jamaka,Bekrica,Zebu,Besliju,Adilovica,E.Colica,Selimovica i GOSPODARA na klupi.Koga to ima Zvijezda ili ijedan klub u BiH?
Mi smo SAMPIONI i Zvijezda ce da bude "jos jedna u nizu" od Mine Kostic

Mi smo SAMPIONI i Zvijezda ce da bude "jos jedna u nizu" od Mine Kostic
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?