FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo sto je Halil napisao sestrinski klub sa cardifom i korijem, je jedini nacin da mi expresno dodjemo da budemo bosanski dinamo.. cak i sa polu sestrinskim odnosem ta dva kluba..
Djeca 15-16-17-18 godina iz akademije 2 x u mjesecu jednom u cardif jednom u korti da idu da sa njihovim omladincima da treniraju da igraju medjusobno utakmice. Takodje da dovedemo pametne trenere, trenere koji zele da uce da pilazu licence da istrazuju da ih ovi iz cardifa edukuju da uce kroz treninge kortija i cardifa.
E SAD NAJGLAVNIJA STVAR JE DA CARDIF I KORTI DA NAM DADNU 3 igraca na posudbu 2 mjeseca dok igramo u evropi ili da nam kupe dovedu kao sto je kardif par tipova ko BENKO. Neznam dalije legalno da ti neko posudi igraca na 2 mjeseca al ako jeste to bi bio pun pogodat i za cardif i za nas
Sa 3 benka i ekipom koju smo imali protiv celtica oba puta bi prosli celtic
A sigurno breste i ona ekipa sto nas je pobjedila u zenuci 1-2
Sto bi donijelo klubu sigurno extra minimu 2 m km sto je 20% budzeta. I sa ovim mi bi bili u najboljoj pozici od svih baljanski klubova, jer nas vlasnik ima jos 3 kluba koji imaju budzete u prosjeku sigurnno preko 40 m€ po klubu samim tim imaju vise igraca, a mi smo jedini od tih klubova preko kojih se tan moze u lp le conferenci reklamirat..
Ako je ovo ok sa uefom to treba bit prva strategija koja nesmije imat ni zarez pogresan
Drugo mjest po vaznosti akademija
Kamp
Stadion
Djeca 15-16-17-18 godina iz akademije 2 x u mjesecu jednom u cardif jednom u korti da idu da sa njihovim omladincima da treniraju da igraju medjusobno utakmice. Takodje da dovedemo pametne trenere, trenere koji zele da uce da pilazu licence da istrazuju da ih ovi iz cardifa edukuju da uce kroz treninge kortija i cardifa.
E SAD NAJGLAVNIJA STVAR JE DA CARDIF I KORTI DA NAM DADNU 3 igraca na posudbu 2 mjeseca dok igramo u evropi ili da nam kupe dovedu kao sto je kardif par tipova ko BENKO. Neznam dalije legalno da ti neko posudi igraca na 2 mjeseca al ako jeste to bi bio pun pogodat i za cardif i za nas
Sa 3 benka i ekipom koju smo imali protiv celtica oba puta bi prosli celtic
A sigurno breste i ona ekipa sto nas je pobjedila u zenuci 1-2
Sto bi donijelo klubu sigurno extra minimu 2 m km sto je 20% budzeta. I sa ovim mi bi bili u najboljoj pozici od svih baljanski klubova, jer nas vlasnik ima jos 3 kluba koji imaju budzete u prosjeku sigurnno preko 40 m€ po klubu samim tim imaju vise igraca, a mi smo jedini od tih klubova preko kojih se tan moze u lp le conferenci reklamirat..
Ako je ovo ok sa uefom to treba bit prva strategija koja nesmije imat ni zarez pogresan
Drugo mjest po vaznosti akademija
Kamp
Stadion
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Mogli smo sad malo o stadionu i kampu. Čisto ono da se opet malo foliramo. Može nam se. Ono, ukidanje tartana i bordo stolice. Naše je svakako.
ORIGINAL 1987
- Devetomjesto
- Kontakt:
Kakva pojacanja dolaze syebace se nacija 

Već smo se sjebali

Opaaa

Nisam optimistican ni sekunde...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Joj sad kad krenu insajderske pa pocnu se lupati imena.
I onda do Veleza kad ne bude nista **** ce se sve od Kasuma do Mirvica. Niko vise nece biti zadovoljan registracijom novih igraca, jer apetiti nam polako idu prema oblacima.
I onda do Veleza kad ne bude nista **** ce se sve od Kasuma do Mirvica. Niko vise nece biti zadovoljan registracijom novih igraca, jer apetiti nam polako idu prema oblacima.
Kakav Duljevic frajer ode u cvajtu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Čitaj malo bratebordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 15:14Ponovit cu još jednom kljuc je da vlasnik i uprava postave ciljeve i planove da to prezentiraju,onda svi znamo sta i kako je. Kod nas uvijek lutanje kaze idemo na podmladjivanje a u utakmici s Moldavcima prosjek godina 28.

Krov si zaboravioPeakyBlinders je napisao/la: ↑31 avg 2021, 17:08Mogli smo sad malo o stadionu i kampu. Čisto ono da se opet malo foliramo. Može nam se. Ono, ukidanje tartana i bordo stolice. Naše je svakako.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
- PeakyBlinders
- Kontakt:
TSS 

Šta čeka taj Duljević?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Druže ti nisi navijač kao ostali, ti si i uposlenik kluba!Pantelija je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:41Iskljucivo na to da sta god da se desi kod vas je negativno. Cak sta vise pisalo se da je sve laz i da ne postoje nikakvi investitori.
Nista se ja okrenuo nisam. Samo je i budali jasno da onaj ko placa postavlja koga hoce i radi sta hoce a mi svi navijaci imamo dvije opcije, gledati i ne gledati.
Atmosfera oko kluba je loša a efekta nema, titula mora biti jer time sa 7.25 smo vjerovatno nositelji i vrlo blizu grupne faze.
I ja ne vjerujem da postoje ljudi kojima je pojedinac ispred kluba pa jbg...
A ti pojedinci u klubu su ubili u pojam toliki broj navijača da je to nevjerovatno.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Neki Hrvoje Ilic na zimu stiže , ne znam gdje i koju poziciju igra …
Vjerovaću kad vidim rezultate, na tu spiku o novoj eri, viziji o budućnosti kluba, više ne padam. Imali smo mi tih vizija od 2013 mnogo, da se i pola ispunilo sada bi bili tu negdje sa CZ i DZ
Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, cookiech, Faraon iz Visokog, HordasFks, HZbec, SarajevoAC, Sarun, StevieG8 i 120 gostiju.