Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

signalidunapark
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la signalidunapark » 10 okt 2025, 13:08

Je.bo vas više Amar.
Dajte i tu moržinu brkatu više, da se i taj mit raz.****.

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 10 okt 2025, 13:14

Ma ne mora, ne forsiram ga.

Bit je u tome da postoje ljudi koji bi došli za 30k i koji bi nešto mogli i napraviti. Nek kažem da bi, ali veće su mogućnosti sigurno.

Nego mi dovodimo Mešu, spačeka Rukfaša, kasetu Sušića, Savu, Sergeja - svi zajedno nemaju 100 utakmica trenerskog posla, i onda kao očekujemo neke fantazije da se ostvare. Život nije bajka. Eto Sušiću se omaklo čovjek ni kriv ni dužan.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 13:16

edvaE2 je napisao/la:
10 okt 2025, 13:06
1. Amar Osim
2. Feđa Dudić
3. Sergej Jakirović
4. Mladen Žižović
5. Krunoslav Rendulić
6. Miron Muslić
7. Admir Adžem

Evo onako iz glave, svi osim 3. i 6. bi došli za 30k i sve ih smatram sposobnijim od Barbareza. Mirnon je rekao da će možda nekada i biti selektor, Sergej vjerovatno nikad., ali kažem - iz glave sam pisao.

Ja lično ne bih stranca. Teško bi se on u ovom našem blatu snašao. Eno srbi su probali sa onim Advokatom pa se nisu proslavili.
Muslic bi mozda dosao i za te pare. Opet je "nas", pa bi bilo lakse vjerovatno. Jakirovic vec dosta teze. Yebe se njemu za reprezentacijom, svakako je nastupao jer nije mogao u HR.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 10 okt 2025, 13:20

DamirT je napisao/la:
10 okt 2025, 13:16
edvaE2 je napisao/la:
1. Amar Osim
2. Feđa Dudić
3. Sergej Jakirović
4. Mladen Žižović
5. Krunoslav Rendulić
6. Miron Muslić
7. Admir Adžem

Evo onako iz glave, svi osim 3. i 6. bi došli za 30k i sve ih smatram sposobnijim od Barbareza. Mirnon je rekao da će možda nekada i biti selektor, Sergej vjerovatno nikad., ali kažem - iz glave sam pisao.

Ja lično ne bih stranca. Teško bi se on u ovom našem blatu snašao. Eno srbi su probali sa onim Advokatom pa se nisu proslavili.
Muslic bi mozda dosao i za te pare. Opet je "nas", pa bi bilo lakse vjerovatno. Jakirovic vec dosta teze. Yebe se njemu za reprezentacijom, svakako je nastupao jer nije mogao u HR.
Slažem se za Jakirovića.

A Miron je sigurno zainteresovan i to ne krije.
Iako se u prethodnom periodu spominjao kao jedan od glavnih kandidata da sjedne na klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine, Muslić kaže da ga još uvijek nije niko kontaktirao.

- Trenerska imena se uvijek spominju s drugim klubovima, pa i reprezentacijama. To dok nije ozbiljno, ja ne bih komentarisao. Da li ja vidim sebe u budućnosti kao selektor Bosne i Hercegovine? Apsolutno i mislim da će taj dan i prilika za reprezentaciju doći. Ja se radujem zbog tog dana, ali sve u svoje vrijeme

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 10 okt 2025, 13:26

Nije još vrijeme za Mirona, tek gradi svoju karijeru. Kad dostigne neki svoj plafon i malo se zasiti klubova, može se govoriti o njemu.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 okt 2025, 13:34

Masqareda je napisao/la:
10 okt 2025, 01:17
19vendetta87 je napisao/la:
10 okt 2025, 00:28
Masqareda je napisao/la:
10 okt 2025, 00:19
Ganibeg je zasluzio svoju temu ovdje def. :yawn:
Sta mislis tebra, hoce li Ganibeg nakon ovoga morati vratiti onu Kelme duksericu i trenerku sto je dobio? :yawn:
Pokusali su ga kupiti i bili blizu. Ali Ganibeg jednostavno nije mogao preci preko ove sramote danas i sve je puklo. :yawn:
Ljut je jer je dobio KELME a ne neki kvalitetniji brend :kafa:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2025, 13:41

Miske forumaš godine.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 13:42

jasmin10 je napisao/la:
10 okt 2025, 13:41
Miske forumaš godine.
+1
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bosanac90
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac90 » 10 okt 2025, 13:46

Petev je bio bolji od sve i jednog trenera i dusmani ga otjeraše :thumbdown:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 okt 2025, 13:55

Ne do Bog da je dobio koga jaceg od Rumunije i San Marina, morao bi se crveni tepih prostirati ispred Sergeja kad negdje ulazi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 okt 2025, 13:55

Maroon1946 je napisao/la:
10 okt 2025, 12:34
Vucevich je napisao/la:
10 okt 2025, 11:30
Samo momentalni otkaz! Ništa drugo. Ovaj da ostane na klupi nema ni teoretske šanse da ćemo se plasirati na EP28. Valjda je svima do sada, nakon 15 utakmica na klupi, jasno da Barbarez nema nikakvog pojma niti pokazuje nikakav napredak niti spremnost za učenje.
Nikakav napredak dovoljno je pogledati zadnje kvalifikacije i gdje smo bili?

Evo i ja sam za da ide Barba ako ima neko bolje ime? Ko ce ti doci i raditi za platu od 30k? Southgate, Lew, Xavi su spremni...
Osim jedne sretne pobjede protiv Rumunije, gdje nas je realno sudija spasio, možeš li samo da mi kažeš koji je to napredak vidljiv u igri u ovim kvalifikacijama u odnosu na prošle?

Sergej je imao tu sreću na početku kvalifikacija, iako se tada vidjelo da nemamo ni i od igre ali je ipak imao neki rezultat, nažalost se odmah moglo vidjeti da je to neodrživo na duže staze. Regresija prema sredini i zakon velikih brojeva, bilo je samo pitanje vremena kada će rezultati biti u skladu s onim što pokazujemo na terenu, što smo vidjeli sinoć.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 okt 2025, 13:58

Dan kada Amar Osim preuzme repku neka je i ugase odma. Bolje i Sergej bez ikakvog iskustva nego Amar kojem je vrh karijere Zeljo.
Volio bi jednom vidjeti poznato svjetsko ime neka iskesiraju u pm

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 okt 2025, 14:00

Svaki trener iz nase lige ima vise iskustva od njeg. Da ne pricamo o okruzenju. Nije moguce da niko nije voljan raditi za 15000 eura mjesecno. Da ne pricamo o trenerima strancima koji rade recimo u austrijskoj ligi ili nesto. Medjutim, Savez nije dorastao zadatku, stoga ni selektor nece. Zato se i igraci ponasaju kako se ponasaju.
Celik!3,2,2.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 okt 2025, 14:00

Ko god dodje tjerat ce ga raja nakon 3 tekme.. raja ne razuumije da se sa ovim igracima ne moze vise, nemamo kvalitet da idemo na svako veliko takmicenje. To kad shvatimo realnije cemo gledat stvari.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 10 okt 2025, 14:01

Vucevich je napisao/la:
10 okt 2025, 13:55
Maroon1946 je napisao/la:
10 okt 2025, 12:34
Vucevich je napisao/la:
10 okt 2025, 11:30
Samo momentalni otkaz! Ništa drugo. Ovaj da ostane na klupi nema ni teoretske šanse da ćemo se plasirati na EP28. Valjda je svima do sada, nakon 15 utakmica na klupi, jasno da Barbarez nema nikakvog pojma niti pokazuje nikakav napredak niti spremnost za učenje.
Nikakav napredak dovoljno je pogledati zadnje kvalifikacije i gdje smo bili?

Evo i ja sam za da ide Barba ako ima neko bolje ime? Ko ce ti doci i raditi za platu od 30k? Southgate, Lew, Xavi su spremni...
Osim jedne sretne pobjede protiv Rumunije, gdje nas je realno sudija spasio, možeš li samo da mi kažeš koji je to napredak vidljiv u igri u ovim kvalifikacijama u odnosu na prošle?

Sergej je imao tu sreću na početku kvalifikacija, iako se tada vidjelo da nemamo ni i od igre ali je ipak imao neki rezultat, nažalost se odmah moglo vidjeti da je to neodrživo na duže staze. Regresija prema sredini i zakon velikih brojeva, bilo je samo pitanje vremena kada će rezultati biti u skladu s onim što pokazujemo na terenu, što smo vidjeli sinoć.
Pa i sinoc je imao srece. Dva gola iz prekida i gresaka golmana. Ljudi imali duplo vise pasova i blizu 70% posjed lopte.

Samo je izgubljeno vrijeme forsirajuci Tahirovica, Gigovica i slicne od kojih nema nista. :yawn:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2025, 14:04

Al bas onaj drugi gol cirkus zivi. Pa svu srecu svijeta smo ispucali u ovih 5-6 utakmica realno. Znaci sve zivo je islo nama u korist.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 okt 2025, 14:04

Kaunas je napisao/la:
10 okt 2025, 14:00
Ko god dodje tjerat ce ga raja nakon 3 tekme.. raja ne razuumije da se sa ovim igracima ne moze vise, nemamo kvalitet da idemo na svako veliko takmicenje. To kad shvatimo realnije cemo gledat stvari.
Hoces da kazes da ova ekipa nije u stanju da se nosi s Kiprom, kojeg je Kosovo demoliralo u obje utakmice?

Da smo mi Kipar i da trebamo igrati protiv Bosne, garantujem da bi nas vecina unaprijed upisala poraz, jer nemamo sta da trazimo protiv ekipe koja ima 6 igraca u ligama petice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 10 okt 2025, 14:05

edvaE2 je napisao/la:
1. Amar Osim
2. Feđa Dudić
3. Sergej Jakirović
4. Mladen Žižović
5. Krunoslav Rendulić
6. Miron Muslić
7. Admir Adžem

Od tih imena samo Jakir dolazi u obzir

Mislim da ako Barbarez ovdje uspije prokockati baraz da je bivsi

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 okt 2025, 14:05

Sarun je napisao/la:
10 okt 2025, 12:12
QUARTERBACK je napisao/la:
10 okt 2025, 11:59
kad covjek ovako razmisli mozda je anel na zadnjem okupljanju namjerno slagao za povredu i 3 dana poslije zaigrao za sheffield s obzirom da je vidio kakve se malverzacije rade

ne opravdavam ga za taj potez, trebao je javno izaci i reci kako stoje stvari nije ni svjestan koliko bi ga narod postovao za to, al opet nije ni to lako uraditi ne znam da je ikad iko to skupio muda da uradi, ako nista progovorio je o kriterijima za pozive i igranje u ovom zadnjem intervju

treba dobro sagledati opet sva desavanja oko anela i kockara
Ahmedhodzic i Husejnbasic ispadose najpametniji
ne abolira ih niko od odgovornosti al realno gledano znaju jos vise nego mi izvana a i mi svi vidimo koliko ovo sve smrdi dovoljno je da imas mozak i razum
Kaunas je napisao/la:
imamo dovoljno kvalitetne igrace da igramo 50% bolje od ovog sto igramo pod kockarom, ne opravdavajte nedostatkom kvalitete njegovo neznanje

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 okt 2025, 14:06

19vendetta87 je napisao/la:
10 okt 2025, 14:04
Kaunas je napisao/la:
Hoces da kazes da ova ekipa nije u stanju da se nosi s Kiprom, kojeg je Kosovo demoliralo u obje utakmice?

Da smo mi Kipar i da trebamo igrati protiv Bosne, garantujem da bi nas vecina unaprijed upisala poraz, jer nemamo sta da trazimo protiv ekipe koja ima 6 igraca u ligama petice.
Omakne se i nama da uzmemo bod Italiji i Francuskoj na strani, Holandiji, da ne nabrajam dalje al to ne znaci da smo jaci od njih.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, General505, hurem, JackW, Kaunas, klasik, lol89, Micron, N3R3D i 72 gosta.