NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BihacSN
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BihacSN » 03 feb 2019, 09:21

nebeskasila je napisao/la:Jel ima neko u ovoj drzavi da mu Jedinstvo nije duzno. Sto sad klub ne tuzi toga ko je uzeo pare za one pilice. Zasto nikad niko o tome nije progovorio. Ima tu jos para koje su pokradene pa se cuti. I ako se ugasi klub i dodju pravi ljudi za pet godina ce se vratiti svi lopovi jer kad je god u Jedinstvu bilo para bilo je i lopova

Upravo tako. U Bihaću jedino šta funkcionira je ono što politika nije dotakla.

Sve ostalo što je imalo i neku pozitivnu priču ubačena je "politika" da to raskrčmi.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 feb 2019, 09:17

Desava li se sta?

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 04 feb 2019, 09:40

nebeskasila je napisao/la:Desava li se sta?
Prica se da su krenule pripreme, sa ovo igraca sto se raspolaze? Ima li istine u tome, koji su to igraci u jedinstvu?

Sany1996
Kontakt:

Post Postao/la Sany1996 » 04 feb 2019, 11:39

HeliosIzDomzala je napisao/la:
nebeskasila je napisao/la:Desava li se sta?
Prica se da su krenule pripreme, sa ovo igraca sto se raspolaze? Ima li istine u tome, koji su to igraci u jedinstvu?
Igrači koji su ostali u Jedinstvu:Nuspahić, Remic, Hodžić Ekrem, Hodžić Irman, Đurić.Za pripreme čisto sumnjam da su počele jer se mi ne možemo ni takmičiti dok je račun pod blokadom,a uslove koje je Mujadzic postavio da odblokira račun niko na njih neće pristati, to jest niko mu neće potpisati mjenice.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 feb 2019, 12:15

Za sta se pripremamo. Za neki skolski turnir. Igra se pet plus jedan. Zalosno je do cega je doslo :(

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 feb 2019, 14:52

Sta imas pripremati pet igraca, nema ih ni za novogodisnji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 04 feb 2019, 20:48

harden je napisao/la:Sta imas pripremati pet igraca, nema ih ni za novogodisnji.
Kakav je igrac ovaj remic sto je otisao? Neko je danas napisao da je otisao i on i nuspahic, al izleda da je izbrisao post :think: :?:

Sany1996
Kontakt:

Post Postao/la Sany1996 » 05 feb 2019, 00:42

HeliosIzDomzala je napisao/la:
harden je napisao/la:Sta imas pripremati pet igraca, nema ih ni za novogodisnji.
Kakav je igrac ovaj remic sto je otisao? Neko je danas napisao da je otisao i on i nuspahic, al izleda da je izbrisao post :think: :?:
Ani I Rema su još tu.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 feb 2019, 11:15

Nevjerovatno koliko su ljudi u Gradskoj upravi nezainteresovani za rješavanjem problema, a prvi gradonačelnik nije svjestan da uz samo malo više zalaganja može pokupiti simpatije simpatizera i navijača NK Jedinstvo.

Veliki broj klubova u BiH vraća milijunske dugove i dalje u suradnji sa Gradskim vlastima, a mi nismo u stanju napraviti reviziju poslovanja unazad 25 godina i osmisliti model kako izvući klub iz ove situacije.

Svi oni koji me poznaju znaju koliko volim ovaj klub, ali sam izričito protiv gašenja istog, jer nema nikakvih garancija da ponovo za nekoliko godina nećemo doći u istu situaciju, jer ko se želi okoristiti lako nađe svoje mjesto u klubu.

Ne znam kakve su ovlasti gradonačelnika, ali neki vid tzv. poštenog povjerenstva je mogao već riješiti određeni dio problema i napraviti plan kako nakon revizije dovesti klub tamo gdje pripada.

Ove godine imamo takvu zalihu bodova da možemo opstati sa domaćim trenerom i nazovimo ih dnevnica igračima sa područja kantona.

Treba izvršiti veći pritisak na gradonačelnika ako ništa putem medija, jer je dužan reagovati i ne dopustiti da sve stoji danima, a ništa se ne rješava, ako nije sposoban ništa uraditi za ovaj klub neka javno istupi i kaže da je klub ugašen.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 feb 2019, 13:52

Mislim da je vecina protiv gasenja ali nista drugo nam ne slijedi nego upravo to. Suhret ce ostati upamcen po tome da je bas on unistio Jedinstvo. Svi su krali mutili ali Suhret je taj koji je unistio sve koji ne zeli uraditi nista za neko bolje sutra

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 05 feb 2019, 16:48

Treba sto prije shvatiti da je gasenje kluba NK Jedinstvo jednako unistenje nogometa u Bihacu , ako se ovaj dug ne moze vratiti , onda cemo uvijek igrati kantonalnu ligu , ako ljudi koji su na vlasti nisu spremni na saniraju trenutni problem , vise od kantonalne lige nikad necemo gledati ... Ako se ne moze trenutno rjesiti dug , treba istupiti iz lige i to je sve sto mozemo uciniti i najbolja je solucija . Svi premijerligasi kroz 2 mjeseca potrose sredstva zbog kojih je Jedinstvo u "dugovima do grla " ... Oni koji misle o gasenju istog razmisljaju na prvu , ali to nije nikakvo dugorocno rjesenje ...

Ismar1986
Kontakt:

Post Postao/la Ismar1986 » 05 feb 2019, 17:59

Ljudi moji čemu bespotrebno nerviranje...Svi mi znamo da je Jedinstvo ponos grada, da nam ne treba kantolna liga, da nam treba Jedinstvo koje ce u najboljem svijetlu promovisati ovaj grad pa i kanton. To su samo želje (Nažalost), realnost je nešto sasvim drugo a to je propast. Kod nas sve sto je nekad valjalo je sad popljačkano, pokradeno...Nema tu htijenja da se rijesi problem. Imali smo mi nekad uz Jedinstvo kosarku, odbojku, rukomet sad nemamo nista...

Sany1996
Kontakt:

Post Postao/la Sany1996 » 05 feb 2019, 22:03

Evo za predsjednika izabran Aldin Kulenovic, nisu dozvoljavali snimanje pa nije stamby prenosio live skupštinu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 feb 2019, 22:05

Sany1996 je napisao/la:Evo za predsjednika izabran Aldin Kulenovic, nisu dozvoljavali snimanje pa nije stamby prenosio live skupštinu.
Predsjednik cega?

Evo sad sam vidio... bas me zanima zasto nisu dali da se prenosi live, sta se kuhalo tamo, ima li ko da je bio?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 feb 2019, 22:13

Na večeras održanoj skupštini NK JEDINSTVA izabrali smo novog predsjednika kluba ALDINA KULENOVIĆA-CIGU,novi upravni odbor u Sastavu : Nermin Kulenović,Midhet Kozlica,Adnan Bajrić,Avdo Mahić,Baho,Asmir Budimlić.Pripreme aBd kreću u četvrtak sa glavnim trenerom Jagodićem i pomoćnim Šušnjarem.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 feb 2019, 22:27

Kakvi su buduci koraci? Šta ti stari/novi clanovi upravnog odbora mogu uraditi da Jedinstvo izadje iz ove situacije? Kako i dalje placati Jagodica? Ako neko slucajno bude znao kad ce treninzi biti neka javi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 feb 2019, 22:36

tropic je napisao/la:Kako i dalje placati Jagodica?
Mogli su kako vidjeti s njim da se raskine taj ugovor, pa covjek ima preko 3000KM mjesecno sto posto, plus troskovi stanovanja i slicno. To ovaj klub ne moze placati u ovakvoj situaciji, a nema taj covjek ni s kim raditi, koga ce trenirati? Tu se moglo ustediti dosta.

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 05 feb 2019, 23:11

Meni je iskreno najdraže sto je Bajrić ostao u klubu. Taj dečko može puno toga, a i dokazao je to u ovi 6 mjeseci. Takav čovjek treba klubu.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 06 feb 2019, 06:58

35SN96 je napisao/la:Meni je iskreno najdraže sto je Bajrić ostao u klubu. Taj dečko može puno toga, a i dokazao je to u ovi 6 mjeseci. Takav čovjek treba klubu.

Slažem se

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 feb 2019, 07:21

Kako odblokirati racun. Sto ae mene tice boljeg predsjednika i nisu mogli izabrati sigurni voli klub ali **** ljubav kako dalje otkud pare sta ce biti sa emirom

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.