Trenersku karijeru započeo ja mislim sa dolaskom Amara Osimasezona 2010/2011. Aktiviran u kupu protiv Leotara negdje u septembru 2012. Znači skoro 2 godine, mada je imao jednu utakmicu u kupu 2010. godine.Armageddon2012 je napisao/la:koliko je trajala gusina pauza,otkad se povukao,pa dok nije ponovo poceo braniti?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sretan Vaskrs svim igracima i navijacima Zelje koji slave!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Do 30. novembraAeGon099 je napisao/la: Do kad će nam na golu biti golman od 36 godina ?

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Hristos Voskrese svim pravoslavcima zeljovcima!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Svaka čast na odgovoru! Hejteri će vazda naći neki problem.malta071 je napisao/la:Do 30. novembraAeGon099 je napisao/la: Do kad će nam na golu biti golman od 36 godina ?
Njegove godine i forma su dokaz njegovog kvaliteta. Gušo je naš Billy Costacurta!
@tm84, posto si ti statisticar
Znas li slucajno koji je medjusobni omjer izmedju nas i Slobode (poslije i prije rata)
Hvala...

Znas li slucajno koji je medjusobni omjer izmedju nas i Slobode (poslije i prije rata)
Hvala...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
tanzla je napisao/la:Sretan Vaskrs svim igracima i navijacima Zelje koji slave!
Osim - drugo ime za Želju !
prije rata imamo tri pobjede manje od tuzlaka, poslije rata imamo 5 pobjeda vise, znaci +3 trenutnoEdin TM87 je napisao/la:@tm84, posto si ti statisticar![]()
Hvala...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
-
- Kontakt:
hebem ti profesoricu matematike, valjda dvije vise za nas, ipak hvala ti na informacijitm84 je napisao/la:prije rata imamo tri pobjede manje od tuzlaka, poslije rata imamo 5 pobjeda vise, znaci +3 trenutnoEdin TM87 je napisao/la:@tm84, posto si ti statisticar![]()
Hvala...
26.05.2010-TITULA
tanzla je napisao/la:Sretan Vaskrs svim igracima i navijacima Zelje koji slave!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Neki stadioni imaju VIP lože, Sektor za medije i sl, a neki imaju i Lože "u šljiviku, pod beharli granom". Možda je tu negdje bila i Fazila. Meni je slika simpatična, a nekima je bolje da zavide ovim ljudima, nego da ih posmatraju iz ugla "Fine gradske raje".nanek je napisao/la:
Ovo im je druga ekipa
Drago mi je da su ljudi sa slike akšamlučili uz lepršavu igru FK Željezničara i pri tom uživali.
[youtube][/youtube]
Inače samo dva naseljena mjesta u ovoj zemlji imaju status "grad", tako da je glupo ne ponositi se posebnostima Bosanskog čovjeka.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Hvala ti prijatelju sto po kozna koji put postavis ove isjecke iz novina da mi mozemo procitati. Vidim da si redovan pa zbog toga veliko HVALA!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ozbiljno molim pojedince da ne miješaju akšamluk i seljakluk. nisam ironičan.
moja greska, imamo sasd 2 pobjede vise...sandokan_TM87 je napisao/la:hebem ti profesoricu matematike, valjda dvije vise za nas, ipak hvala ti na informacijitm84 je napisao/la:prije rata imamo tri pobjede manje od tuzlaka, poslije rata imamo 5 pobjeda vise, znaci +3 trenutnoEdin TM87 je napisao/la:@tm84, posto si ti statisticar![]()
Hvala...

- BolanBolan
- Kontakt:
tm8782 je napisao/la: Hvala ti prijatelju sto po kozna koji put postavis ove isjecke iz novina da mi mozemo procitati. Vidim da si redovan pa zbog toga veliko HVALA!!!

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- zubanovic89
- Kontakt:
Ja bih samo da kopiram nesto sa drugog foruma, i da se svi zajedno tome smijemo

1. Umjesto Šehića da postavimo drvo Možda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan al da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10. Ne treba nam nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan
Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
3.zubanovic89 je napisao/la:Ja bih samo da kopiram nesto sa drugog foruma, i da se svi zajedno tome smijemo![]()
1. Umjesto Šehića da postavimo drvo Možda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan al da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10. Ne treba nam nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan
Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je

FKŽ !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
prošle godine...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 45 gostiju.