Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Bumo vidjeli ak cu do nedjelje dobiti volju da gledam finale. Za sada definitivno propustam i stvarno mi se ovo sranje gledat neda.
ARSENAL4ever
Ko sudi finale?
- osvajaci551
- Kontakt:
Saznat ćemo sutra. Kuipers ili eventualno (ali baš teško) Čakr/Brych.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!

Pa sarma te je neki dan isprosipo po tom pitanju, sto se pravis ENGLEZ?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Ti mislis na lilarda
- Goalgetter
- Kontakt:
Engleska bi i prosla bez tog penala jer su Danci bili pri kraju sa snagom, ali ovo nikad u zivotu nije bio penal, presmijesno. Nadam se da ce ih Italijani odvaliti u finalu.
Ma znam boni vi, samo malo trolam svog skauzera,

We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
oh sweet a schizo thread
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- MysticAladin
- Kontakt:
Praviš se lud i Englez, a nisi.Justin je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:45
Ovdje se vidi da je Sterling jasno fauliran. Kad se jos uzme u obzir da je gol Danaca iz slobodnog neregularan, te da penal nad Kaneom nije sviran, moze se reci da su Englezi prosli i vise nego zasluzeno. Utakmica je trebala zavrsiti 2-0 jos u regularnom dijelu.
Gol Danske je regularan jer su bili 1m udaljeni od zida. Da su htjeli mogli su stat ispred zida, pravilo o 1m udaljenosti uvedeno da se ne guraju u živom zidu. Danci bili malo ispred, da su htjeli mogli su zaklonit čitav živi zid.
Hajd sto je faul diskutabilan i sto ja recimo mislim da nije faul, ali nije uopšte smio uci u 16m jer su bile dvije lopte na terenu u razmaku 2-3 metra i u području gdje se akcija odvija. Dakle, svjestan previd sudija i navlacenje domaćinu.
Niko ne spori da su bili bolji, čak i dok je Danska igrala sa svim igračima u polju, Engleska je bila dominantna i vjerovatno zaslužila prolaz. Posebno se nemoć Danaca vidjela u produžetku kad je Danska bila sa igračem manje.
Ne vidim potrebu da se pravda nesto sto nije ok samo zato jer su ovi igrom zaslužili prolaz. Pusti ih nek pošteno dadnu gol ili nek pucaju penale, pa Bože moj ko dobije...
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Ma nisam išao u to da li je penal i ostalovec striktno da zbog Eriksena..qaa18 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 07:41Radi se o penalu, a ne prolasku, jesu bili bolji, al ovako proci je sramota za sucu , za organizatora, za svijet, pa nije korida mayku mu, a ako iko onda arsenalovci znaju sta je i kako je kad ti sudac neposteno nesto dosudi.
Osim toga, mozes biti 100 puta bolji al bitno je postici golove, a englezi bez pomoci sudaca to nisu mogli, bez ulazenja u to sto zaista jesu bolji.
Po toj logici liverpool je trebo osvojiti titule i 2008 i 2014 i 2018, arsenal jetrebao prosle godine biti u top 4 ?
- osvajaci551
- Kontakt:
Kao što rekohosvajaci551 je napisao/la: ↑08 jul 2021, 12:36Za finale je prvi kandidat bio i ostao Kuipers. Nakon ovoga bi trebalo samo doći do zamjene u sobi, priželjkujem i očekujem Nijemce na čelu sa Dankertom.

Jedino ne znam kako je ostao van Boekel iako je sad AVAR

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Englezi su osvojili Euro onog dana kad su vlada i savez pritisnuli na klubove da odustanu od superlige. Spasili Ceferinu guzic.u, i ovaj im je te usluge lijepo vratio prvom prilikom.
Da su bili ne znam koliko bolja ekipa, nisu prosli regularno, a poznavajuci njih kakvi su luzeri, na penale bi ispali.
Da su bili ne znam koliko bolja ekipa, nisu prosli regularno, a poznavajuci njih kakvi su luzeri, na penale bi ispali.
⚽FK Garaže⚽
E nećeteBritanski ministar: Talijanima koji stižu na finale Eura neće biti dopušten dolazak

Italijani se trebaju paziti dajvera Sterlinga sigurno će opet pokušati nešto slično napraviti kao protiv Danske jer su im sudije ovo prvenstvo ionako naklonjene.Sam podatak da sve utakmice osim jedne igraju kući dovoljno govori.Plus poklon penal u 1/2 jer ga drugačije ne bi zabili da se igra tri dana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Veratti i Chellini kvota za crveni u prvih 45minuta 1,5.Poklon .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.