Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Memphis Lakers 2 @4,7
Ulazi Kobe i druzina u ritam. Ako ne to onda probajte kontrahendikep.
1946
Head je napisao/la:Memphis Lakers 2 @4,7

to sam i ja htio predložit, al me bi nekako strah, moguć je i blowout, ali mislim da lakersi imaju neke šanse da uzmu ovo.
h2 mi se čini kao odličan izbor..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
1.poluvrijeme 2, moglo bi biti 2/1Head je napisao/la:Memphis Lakers 2 @4,7

probati večeras na koju nulicu, mogla bi biti dva X-a
Ne znam da li je bilo riječi o prijateljskom meču između Argentine i Hrvatske sutra, pa ako neko iz HR može potvrditi da je ovo istina:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/po ... 59708.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Argentina 2,5 golova Više 2,20
Da li je ovo izgledno kao što se čini
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/po ... 59708.html" onclick="window.open(this.href);return false;

-10,5/Toronto-Orlando H1 1.85
-6,5/Dallas-Sacramento H1 1.85
3.42
na nule mi smrde portland i oklahoma
-6,5/Dallas-Sacramento H1 1.85
3.42
na nule mi smrde portland i oklahoma

Berdych T. - Čilić M. 1.set9,5 MANJE 2,40
podloga ne odgovara serverima, a i jednom i drugom je servis najjace oruzje. bit ce break prilika, odlicna kvota za probat manje
podloga ne odgovara serverima, a i jednom i drugom je servis najjace oruzje. bit ce break prilika, odlicna kvota za probat manje
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Tim Duncan and Manu Ginobili are questionable to play for the San Antonio Spurs at the Golden State Warriors.
The Spurs say both might sit out Tuesday night's game to rest. Duncan played 35 minutes and Ginobili 24 minutes in San Antonio's 89-85 win at the Los Angeles Clippers on Monday night.
Spurs coach Gregg Popovich often rests his veterans at least one game when playing back-to-back days. Also sitting out for the defending NBA champions are Tiago Splitter (right calf tightness), Marco Belinelli (mild groin strain) and Patty Mills (right shoulder surgery).
Warriors forward David Lee is out for with a strained left hamstring and guard Klay Thompson is questionable with a sprained right hand.
Nicolas Batum, though, suffered a right knee contusion Sunday, leaving him questionable against the Hornets.
The Spurs say both might sit out Tuesday night's game to rest. Duncan played 35 minutes and Ginobili 24 minutes in San Antonio's 89-85 win at the Los Angeles Clippers on Monday night.
Spurs coach Gregg Popovich often rests his veterans at least one game when playing back-to-back days. Also sitting out for the defending NBA champions are Tiago Splitter (right calf tightness), Marco Belinelli (mild groin strain) and Patty Mills (right shoulder surgery).
Warriors forward David Lee is out for with a strained left hamstring and guard Klay Thompson is questionable with a sprained right hand.
Nicolas Batum, though, suffered a right knee contusion Sunday, leaving him questionable against the Hornets.
Protiv Argentine igraju igraci iz HNL-a (vecinom) istina, da:)forumash je napisao/la:Ne znam da li je bilo riječi o prijateljskom meču između Argentine i Hrvatske sutra, pa ako neko iz HR može potvrditi da je ovo istina:
Portland - Charlotte +191 1.85
zadnjih 5 susreta idu debelo preko 200, valjda ce i nocas
zadnjih 5 susreta idu debelo preko 200, valjda ce i nocas
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
Znaci nece igrati 100% ni Duncan ni Ginobili, tako je bar do sad bilo kad objave da je pod znakom pitanja nastup, inace Popovich to cesto radi kada SA igra back-to-back meceveedo1X2 je napisao/la:Tim Duncan and Manu Ginobili are questionable to play for the San Antonio Spurs at the Golden State Warriors.
Leeonard bi trebao biti zicer 12,5 Over
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ipak dvojkazgmiky je napisao/la:Gainsborough-Guiseley 2 2.10
rekao bih da ide pobjeda gosta?
Conference North 2014/2015
Guiseley Gainsborough 1:3 1.50 4.09 5.12 details 25.08.2014
Conference North 2013/2014
Guiseley Gainsborough 3:1 1.33 4.66 7.07 details 08.04.2014
Gainsborough Guiseley 1:2 2.42 3.28 2.53 details 20.08.2013
Blue Square North 2012/2013
Gainsborough Guiseley 1:2 3.05 3.42 2.02 details 30.03.2013
Guiseley Gainsborough 2:0 1.64 3.69 4.33 details 25.08.2012
Blue Square North 2011/2012
Guiseley Gainsborough 2:0 1.92 3.43 3.32 details 03.03.2012
Gainsborough Guiseley 1:0 2.14 3.40 2.86 details 24.09.2011
Blue Square North 2010/2011
Guiseley Gainsborough 2:0 1.46 4.03 5.58 details 23.04.2011
Gainsborough Guiseley 1:3 1.61 3.55 4.78 details 17.08.2010
probati 1/2 i 2/1 jer tko zna možda 6 bodova ide Gainsu ma da mislim da ide 2

I prosle godine su na oba gostovanja kod Golden State obojica odmarali, al su Spursi obe dobili. Istina tada je bio zdrav Splitter. Po kvoti 1.25 se ne isplati Golden State stavljat na tiket. Idem u singlu na Spurse. Moze se trenutno naci 4.1 i viseLloriS je napisao/la:Znaci nece igrati 100% ni Duncan ni Ginobili, tako je bar do sad bilo kad objave da je pod znakom pitanja nastup, inace Popovich to cesto radi kada SA igra back-to-back meceveedo1X2 je napisao/la:Tim Duncan and Manu Ginobili are questionable to play for the San Antonio Spurs at the Golden State Warriors.
Leeonard bi trebao biti zicer 12,5 Over
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Aldridge preko
Leonard preko
Curry manje
Parker manje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Leonard preko
Curry manje
Parker manje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Portland 100,5 OVER
Lillard 18,5 OVER
Lillard 18,5 OVER
LloriS je napisao/la:Portland 100,5 OVER
Lillard 18,5 OVER
Ispratih te, dodao Spurse 2 i na petaka petobankaLloriS je napisao/la:LloriS je napisao/la:Portland 100,5 OVER
Lillard 18,5 OVER

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
12:35 Chongqing - Jiangsu (-223,5+) - z2 @1,85
12:35 Fuijan - Guandong (-216,5+) -z2 @1,85
Ako ova dva para danas ne prodju, prestajem igrati Kineze. Ocekujem rafalnu paljbu sa svih strana.
12:35 Fuijan - Guandong (-216,5+) -z2 @1,85
Ako ova dva para danas ne prodju, prestajem igrati Kineze. Ocekujem rafalnu paljbu sa svih strana.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
E bgm ne ode moj arelinho on me samo oborio za 40 kermiarelinho je napisao/la:Trebo bi on ici visesarajlija je napisao/la:Ja sam igrao ovog Derozan-a preko da li moze proci veceras ako moze neko da mi objasni ko prati malo vise NBA i ove igrace?
Valjda moze postici 22 poena
Takodje Parker manje
Boozer manje

04.10.2009 !!
i ja sam sinoc ruzno paosarajlija je napisao/la:E bgm ne ode moj arelinho on me samo oborio za 40 kermiarelinho je napisao/la:Trebo bi on ici visesarajlija je napisao/la:Ja sam igrao ovog Derozan-a preko da li moze proci veceras ako moze neko da mi objasni ko prati malo vise NBA i ove igrace?
Valjda moze postici 22 poena
Takodje Parker manje
Boozer manje

eto pogledaj slike listica na drugoj temi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.