felix123 je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:Pa BiH nije vasa drzava.. ( Ybem te B, Ybem te ja, zivjela H moja domovina ).. Cemu zalopojke za ovaj portal.

Bosna i Hercegovina je uvijek bila i ostala naša država i domovina ,samo ne konstituirana na ovakav način ,jer ovakvo stanje nikome ne odgovara ni jednoj od tri strane ,ali očito "veći igrači" imaju koristi od ovakog stanja
Aje nemamo love za kupit kanader ,ali da nemamo love za gorivo za napunit kanader .....HALO ,ko je ovde budala
Ali narodu se zamažu oči ,na način da prva vijest na dnevniku bude Opet nacionalistički povici na Pecari/Koševu/Bilinu polju...
Znam da ovaj post neće ništa promjenit ali ipak cu oprit pošalji ,jbga

BiH jeste i treba da je drzava svih ljudi i naroda koji u njoj zive,ali po akcijama ,povicima,parolama iz Zapadne Hercegovine i (uslovno receno) RS-a to se ne moze tako reci,i sve rade da nemaju nista zajednicko sa BiH.

Niko hrvate i srbe ne goni iz BiH(ja cak sta vise volim da ima sto vise nacija i manjina u BiH nego da ih je manje,i nikako ne bi volio zivjeti tamo gdje zivi samo jedna etnicka grupa ili nacija )Ali gledaj jednu stvar,jedno je ne Voliti drzavu BiH a druugo je ne slagati se sa drzavnim uredjenjem.Evo se i ja ne slazem sa trenutnim drzavnim uredjenjem ali volim BiH i dao bih sve za nju(a ne bih se bas slozio da je ovakvo raspolozenje u navedenim krajevima)
Sta mogu reci,moja poruka bi bila,voli drzavu u kojoj si rodjen i postuj njene simbole(i hrvati su dali svoj glas saglasnosti za ovu trenutnu zastavu BiH tako da se nemate sta buniti i paliti je kad je to i vasa zastava),a ako si nezadovoljan unutarnjim uredjenjem to treba traziti legalnim putem.I meni ovakvo uredjenje apsolutno ne odgovara i trazit cu da se BiH uredi na bazi 5-6 multinacionalnih regija(ko sto i EU predlaze),bez RS-a i Federacije gdje ce svi narodi i etnicke grupe biti ravnopravni,uz postovanje svih sloboda i zakona(uglavnom su tako uredjene sve ekonomski jake drzave)
Malo sam OFF ali eto,nesto me povuce ovo kad kaze da niko nije protiv BiH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA