Moja neka procjena govori da bi trebalo biti petnaestak hiljada. Znamo svi dobro kako smo svi postali imuni na ove mobilizacije i pozive da napunimo Koševo. Možda griješim, ali... Vidjet ćemo. Ako govorimo o postratnim posjetama, onda je meni najdraža ona protiv Dinama. Nije bilo marketinga kao sad i ovog FB maltretiranja linkovima, tad su rezultati pozvali sve na Koševo. Naravno, tu utječe i vrsta takmičenja, protivnik i sl, mada mislim da se ova pozitivna situacija sa Tanom (plus njegov dolazak) i sve to može nositi sa neatraktivnim klubom i EL. Do nas je.molotovljev je napisao/la:High je napisao/la:Malo li je?molotovljev je napisao/la:Moje mi šesto čulo govori da će nas biti 20 hiljada na tribinama, te da će čak 4 lopte završiti u golu
norveškog predstavnika ..![]()
..do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo..... Kontam, to je neki naš evropski prosjek, od 20 do 25 milja .. vazda bilo, znaš i sam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: High, dana/u 16 jul 2014, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sutrasnji dan ce sigurno privuci jos 20-30% navijaca sigurno
Kad amidže izađe u javnost

Kad amidže izađe u javnost
Kad amidza cuje ooooooooooooo sarajvo na na na na na...ima da mu odmah izleti iz dzepica par milijonarammstein je napisao/la:sutrasnji dan ce sigurno privuci jos 20-30% navijaca sigurno![]()
Kad amidže izađe u javnost![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
[youtube][/youtube]
Hajmooooo!
Hajmooooo!
nije na na na na na na na namma_hz je napisao/la:Kad amidza cuje ooooooooooooo sarajvo na na na na na...ima da mu odmah izleti iz dzepica par milijonarammstein je napisao/la:sutrasnji dan ce sigurno privuci jos 20-30% navijaca sigurno![]()
neggo TAN TAN TAN TAN TAN , TAN TAN TAN, TAN TAN TAN TAN TAN TAN, TAN TAN TAN,....
rammstein je napisao/la:nije na na na na na na na namma_hz je napisao/la:Kad amidza cuje ooooooooooooo sarajvo na na na na na...ima da mu odmah izleti iz dzepica par milijonarammstein je napisao/la:sutrasnji dan ce sigurno privuci jos 20-30% navijaca sigurno![]()
neggo TAN TAN TAN TAN TAN , TAN TAN TAN, TAN TAN TAN TAN TAN TAN, TAN TAN TAN,....
FK SARAJEVO.
- molotovljev
Dobro, jest da obično bude manje u prvim pretkolima, sve zavisi od protivnika a Boga mi i od nas..
Upravo su igrači ti koji utiču na posjetu ..ako sad odigraju dobro, u narednom pretkolu dobiće podršku
dodatnih 5,6 hiljada navijača, pa i više zašto ne, kažem, zavisi od protivnika..
Moja želja je Torino... daj ba da odradimo Italiju...
Upravo su igrači ti koji utiču na posjetu ..ako sad odigraju dobro, u narednom pretkolu dobiće podršku
dodatnih 5,6 hiljada navijača, pa i više zašto ne, kažem, zavisi od protivnika..
Moja želja je Torino... daj ba da odradimo Italiju...
F.K.SARAJEVO
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ako ima neko ko poznaje malo ova pravila oko koeficijenata nek' mi odgovori na ovo.
U slučaju prolaska u treće pretkolo FKS neće biti nosioc i ako protivnik bude neko ko ima koeficijent koji je dovoljan da bude nosioc i u playoff-u, da li će Sarajevo biti nosioc u playoff-u ako izbaci jednog takvog protivnika?
U slučaju prolaska u treće pretkolo FKS neće biti nosioc i ako protivnik bude neko ko ima koeficijent koji je dovoljan da bude nosioc i u playoff-u, da li će Sarajevo biti nosioc u playoff-u ako izbaci jednog takvog protivnika?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nece, koeficijent se preuzima samo za 3. pretkolo.DrustveniParazit je napisao/la:Ako ima neko ko poznaje malo ova pravila oko koeficijenata nek' mi odgovori na ovo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Aaa Ševke što ga je trema uhvatila ne zna riječi da progovori, ili je zbog voditeljice..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa ko mu je punac.hilmo je napisao/la:Aaa Ševke što ga je trema uhvatila ne zna riječi da progovori, ili je zbog voditeljice..
1946
bas je slatka pa da je zbog voditeljice.hilmo je napisao/la:Aaa Ševke što ga je trema uhvatila ne zna riječi da progovori, ili je zbog voditeljice..
Jes ovo lose, trebo je popit koij lex
da se opusti hahahah pa da prica ko nas direktor Dino heheheh
I GRB ŠTO KUCA..........
Radovac i Dulja na FACE
-
fcsforever
- Kontakt:
Dobar Tan , Bordo Nacijo.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dobar Tan, dobri moji!fcsforever je napisao/la:Dobar Tan , Bordo Nacijo.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Dobar Tan i od mene!
@fcsforever
Jesi li to opet bio na prinudnom radu u rudniku mrkog uglja Banovići?
@fcsforever
Jesi li to opet bio na prinudnom radu u rudniku mrkog uglja Banovići?
UMJESTO SRCA....
Re: Odg: FK Sarajevo
U nasim grudimaaaa.....valter22 je napisao/la:UMJESTO SRCA....
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, prisonbreak, Velaxsa, zagorski i 49 gostiju.