FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
cirkus je onaj intervju Adžema, frajer samo sto ne placeemirati je napisao/la:bast to![]()
cuj okupacija medija, ko kakav gay lobij...nigdje veze. jbt sportisti natjerani da hodaju po tv i pricaju ko je konkurent za titulu, pred tako vazan mec za sarajevo. karantin, da momci budu u miru i spremni za tekmu. to je profesionalizam, a ovo je cirkus.
a da ti objasnim, jer vjerovatno nisi dovoljno sposoban sam da razmisljas
igraci su samo JEDNOM (svaki igrac) bili u emisiji nekoj
dakle JEDAN IGRAC U JEDNOJ EMISIJI, to je oko 2h slobodnog vremena...
ovo je MARKETING koji privlaci navijace, gledanost televizije i jaca DUGOROČNO posjetu na stadionu.
Kada si na tv-u, radiju, portalima, na slikama su tvoji sponzori, npr generalni (KOJI VI NEMATE), i tako mu se kroz reklamu VRAĆA ulozeno...
dalje, igraci trebaju da se navikavaju na ovo, ipak su oni igraci sarajeva i top tema, to je zasluga uprave i menadzmenta kluba
dalje, ovo je PROMOCIJA kluba, to ti se radi kad hoces da priblizis ljudima svoj rad i igrace a ne da igrac igra tri godine i dao jedan intervju za "Azru"
dalje, igracima je ova stvar oko marketinga napisana u UGOVORU, a za taj ugovor oni svaki mjesec dobiju PRVOG! PLATU, to je ono sto drugi ne dobiju tako cesto.... a nije da su im male plate... (a ni prevelike)
mogu jos do jutra al ne vrijedi to tebi objasnjavati
Ovo će biti sve samo ne tako lagana utakmica, jer kao što rekoše igrači Haugesund je već odigrao 15-ak utakmica prvenstva te ako se zatvore biće potrebno strpljenja za načeti mrežu... Zadnju utakmicu u Norveškoj ligi im je protivnik puno bolje izgledao na terenu ali ovi su napravili par kontri i zabili 2 gola...
Na nama je da budemo na Koševu !
to je sigurno skontao ibrakovic napadacki fudbal. eto nek ti kontas
jao sta frajer izlupo gluposti na jednom mjestu 
-
fcsforever
- Kontakt:
Ne mogu norvežani parirati našoj igri ...brzih i tačnih pasova. U tome je njihov problem. A kad vidim te pasove protiv onih ukrainaca i neka to samo ponove...kwaj pwiće.
Emirati Allah te nagradio na ove Mubarek dane što si sredio papire za našeg Kalasija. Samo tvoji Hz i Pitari..!!!
Emirati Allah te nagradio na ove Mubarek dane što si sredio papire za našeg Kalasija. Samo tvoji Hz i Pitari..!!!
emirati je napisao/la:to je sigurno skontao ibrakovic napadacki fudbal. eto nek ti kontasjao sta frajer izlupo gluposti na jednom mjestu
ne vrijedi objasnjavati nekom ko nije sposoban da shvati... jednostavno objektivne (ne)mogucnosti ga sprjecavaju da razumije sta mu se govori
nego ne vrijedi trollu vise odgovarati ignorisite ga i cao
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Igrali su protiv Stabaeka ekipe koja jedno 7-8 utakmica ne zna za remi, a kamoli za pobjedu.mstar je napisao/la:Ovo će biti sve samo ne tako lagana utakmica, jer kao što rekoše igrači Haugesund je već odigrao 15-ak utakmica prvenstva te ako se zatvore biće potrebno strpljenja za načeti mrežu... Zadnju utakmicu u Norveškoj ligi im je protivnik puno bolje izgledao na terenu ali ovi su napravili par kontri i zabili 2 gola...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
fcsforever
- Kontakt:
Zna li se u kojem su hotelu Norvežani...da im malo "pjevamo" većeras oko 00:00h.
Emirati - aldin...ti si nama sve. Naše dove za tvoje zdravlje su poslane. I opet..Hvala do neba što si nam sredio papire za Kalasija. Samo tvoji..Hz i Pitari
Emirati - aldin...ti si nama sve. Naše dove za tvoje zdravlje su poslane. I opet..Hvala do neba što si nam sredio papire za Kalasija. Samo tvoji..Hz i Pitari
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisu jos ni stigli ja mislim.
kako je lud ovaj neki lik

Bice pritiska sa tribina, ja ocekujem jedno minimum10,000, mozda i 12,000.
Po meni je vrlo bitno izvrsiti rani presing jer su oni umorniji i bitno ga je zabiti do neke 20-te minute. Inace kako tekma bude odmicala bice nervoze, nepotrebnog pritiska. Blagi sam optimista, mislim da prolazimo ove!
Po meni je vrlo bitno izvrsiti rani presing jer su oni umorniji i bitno ga je zabiti do neke 20-te minute. Inace kako tekma bude odmicala bice nervoze, nepotrebnog pritiska. Blagi sam optimista, mislim da prolazimo ove!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj kad bi istok pravio pritisak kao protiv Levskog ovi bi se pogubili totalno 
EXIT je napisao/la:Bice pritiska sa tribina, ja ocekujem jedno minimum10,000, mozda i 12,000.
cudi me da jos nisu dosli a proslo 16h kad ce trening odradit? nece valjda veceras nekad doc i ujutro par sati pred tekmu show
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
fcsforever
- Kontakt:
@emirati
jel tebi jasno da bez tvoje pomoći ..Kalasi bi još uvijek bio na frontu.
Zauvijek tvoji Hz i Pitari
jel tebi jasno da bez tvoje pomoći ..Kalasi bi još uvijek bio na frontu.
Zauvijek tvoji Hz i Pitari
-
fcsforever
- Kontakt:
Mislim da će doći oko 19h..otići u hotel na kratko i onda u 21h ...lakši i kraći trening.
Ne zamjeri ima svugdje papaka sretno vama dolr i da se što prije postavite na zdrave noge i vi i svi klubovi .BlueForever87 je napisao/la:@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo ljubavi moja!
Ma ja bih nako iz najbolje namjere zatvorio zapad
Bice im aBd kao i Helsingborgu i Orebru cao cao vozdrica... kad zagrmi sa sjevera
[youtube][/youtube]
Bice im aBd kao i Helsingborgu i Orebru cao cao vozdrica... kad zagrmi sa sjevera
[youtube][/youtube]
Sto se tice navijaca ,ja sam misljenja da ce dosta raje otici na jug,jer je veliki kokuzluk.Mislim da ce 60 % juga biti puno.Ono cega se bojim da ce raja sa istoka i sjevera,bar oni sa tanjim dzepom preci na tu tribinu, te da ce ostaviti dosta praznine na Istok i Sjever.
Znaci ocekujem 2-3 milje jug. Istok oko 4-5 millja,sjever 3-4 milje.te zapad 2-3 milje.Po nekoj mojoj procjeni sutra bi moglo biti oko 12-15 hiljada navijaca.
Znaci ocekujem 2-3 milje jug. Istok oko 4-5 millja,sjever 3-4 milje.te zapad 2-3 milje.Po nekoj mojoj procjeni sutra bi moglo biti oko 12-15 hiljada navijaca.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 jul 2014, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
- SarajlijaTM
sekac je napisao/la:Ne zamjeri ima svugdje papaka sretno vama dolr i da se što prije postavite na zdrave noge i vi i svi klubovi .BlueForever87 je napisao/la:@mma_hz - realno Zeljo nema jak marketing u ovom trenutku kao prije par godina, spominje onaj ko treba ali slazem se da treba jaca 'okupacija' medija. u fazi smo rekonstrukcije kluba kada to dodje na svoje i marketing ide s tim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako god da ga okrenes, napravili ste pravi potez jer cete imati podrsku sa svake strane a ujetno to ce biti dodatni pritisak za ove koji svakako nisu navikli igrati kada je atmosfera zagrijana.amypitar je napisao/la:Sto se tice navijaca ,ja sam misljenja da ce dosta raje otici na jug,jer je veliki kokuzluk.Mislim da ce 60 % juga biti puno.Ono cega se bojim da ce raja sa istoka i sjevera,bar oni sa tanjim dzepom preci na tu tribinu, te da ce ostaviti dosta praznine na Istok i Sjever.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.