I meni je to usi zaparalo, kaze sarajevski dvojac na celu tabele, Sarajevo ima maoo bolju gol razliku.. Pa i Celik je onda tuphillies je napisao/la:Kristic smjesti sarajevski dvojac na celo tabele. Vjerovatno nije navikao da je i Celik tu. Isti broj bodova, malo slabija gol razlika.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobar dobar Zeljo.
U pravu si..i meni se svidjela ova izjava...uopste nije potezao neki alibi,i neke igrace koji mu nisu igrali,a vjerovatno bi bili u prvih 11..isto kao sto ce i kod Zeljeznicara biti Ermin Zec,Semir Stilic,Sinan Ramovic i jos neki....Ogranicio se na ovu utakmicu,i rekao da je Zeljeznicar i mnogo prije datog gola zasluzio da vodi...Vukas,Gospodin!akisarajevo92 je napisao/la:Hari Vukas gospodin, rijetka pojava u ovoj ligi.
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
I Želji kad si prikljuce Stilic i Ermin, mogu se ravnopravno boriti za titulu, sto da ne..Schlager je napisao/la:U pravu si..i meni se svidjela ova izjava...uopste nije potezao neki alibi,i neke igrace koji mu nisu igrali,a vjerovatno bi bili u prvih 11..isto kao sto ce i kod Zeljeznicara biti Ermin Zec,Semir Stilic....Ogranicio se na ovu utakmicu,i rekao da je Zeljeznicar i mnogo prije datog gola zasluzio da vodi...Vukas,Gospodin!akisarajevo92 je napisao/la:Hari Vukas gospodin, rijetka pojava u ovoj ligi.
Vukas gospodska izjava
Željo tipičan seljački tim koji igra na kartu, polomimo ih sudac je naš. I objektivni sarajevski portali to objašnjavaju zavjerom saveza protiv želje. Ono baš pravi krkanski tim sa sličnim navijačima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovako inace zvuci vecina trenera u HNL-u, skolovani, obrazovani, normalni ljudi, smuci mi se od seljackih i copy-paste izjava koje slusam od nasih "sefova struke" sa siromasnim vokabularomSchlager je napisao/la:U pravu si..i meni se svidjela ova izjava...uopste nije potezao neki alibi,i neke igrace koji mu nisu igrali,a vjerovatno bi bili u prvih 11..isto kao sto ce i kod Zeljeznicara biti Ermin Zec,Semir Stilic,Sinan Ramovic i jos neki....Ogranicio se na ovu utakmicu,i rekao da je Zeljeznicar i mnogo prije datog gola zasluzio da vodi...Vukas,Gospodin!akisarajevo92 je napisao/la:Hari Vukas gospodin, rijetka pojava u ovoj ligi.
Don't believe the hype.
Zašto kmečiš, kod Zrinjskog Kadušić svaku utakmicu treba crveni dobitimiki651 je napisao/la:Željo tipičan seljački tim koji igra na kartu, polomimo ih sudac je naš. I objektivni sarajevski portali to objašnjavaju zavjerom saveza protiv želje. Ono baš pravi krkanski tim sa sličnim navijačima.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Imali ste i vi gospodina , zaboravi mu ime , onda kad ste kup na grbavici osvojili , citavu tu sezonu imao je fine izjave sto je mnogima u Borcu smetalo i govorili da je premekan ! Kako se zvaoSchlager je napisao/la:U pravu si..i meni se svidjela ova izjava...uopste nije potezao neki alibi,i neke igrace koji mu nisu igrali,a vjerovatno bi bili u prvih 11..isto kao sto ce i kod Zeljeznicara biti Ermin Zec,Semir Stilic,Sinan Ramovic i jos neki....Ogranicio se na ovu utakmicu,i rekao da je Zeljeznicar i mnogo prije datog gola zasluzio da vodi...Vukas,Gospodin!akisarajevo92 je napisao/la:Hari Vukas gospodin, rijetka pojava u ovoj ligi.
g Zoran Dzimi Maric...
Od ove sezone je trener Krupe,i sa Rudar Prijedorom se upusta u berspostednu borbu za PL BIH..samo ta dva kluba su pretendenti,i oba imaju dobar tim.....Novosadjanin,Lala,inace
Od ove sezone je trener Krupe,i sa Rudar Prijedorom se upusta u berspostednu borbu za PL BIH..samo ta dva kluba su pretendenti,i oba imaju dobar tim.....Novosadjanin,Lala,inace
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sjecam se , imao realne izjave al eto nogu dobioSchlager je napisao/la:g Zoran Dzimi Maric...![]()
Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
U pravu si..to bi bila fenomenalna prica..bolja od ovog Rudar Prijedor,za koga mislim da ce se od sledece godine prikljucit PL BIH,mada je i krupa tu negdje po rosteru....Stavi na google ovaj novi stadion Jedinstva,koji vec 10-15 godina stoji napola dovrsen...Kad bi ga priveli kraju,bio bi dosta veci nego 90% stadiona u PLBIH, u rangu sa Bilinim Poljem,Grbavicom ili nasim Gradskim stadionom,ako ne i veci!..A velik grad..tradicija..distrikt sa dobrim budzetom..sve je tu...sto kazes,samo fali neki klik...da neko pare tu usmjeriHeraklitMracni je napisao/la:Sjecam se , imao realne izjave al eto nogu dobioSchlager je napisao/la:g Zoran Dzimi Maric...![]()
Od ove sezone je trener Krupe,i sa Rudar Prijedorom se upusta u berspostednu borbu za PL BIH..samo ta dva kluba su pretendenti,i oba imaju dobar tim.....Novosadjanin,Lala,inaceMeni je zao iz RS Jedinstva Brcko , nekad mozda grad ulozi ...
- prisonbreak
- Kontakt:
12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
To je sigurno , neka bude dobra tekma bez incidenata ,ako bih birao nek bude tip 1prisonbreak je napisao/la:12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Najskuplja karta 8 marakaprisonbreak je napisao/la:12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Hajd suti
-
Convicts1988
- Kontakt:
12 hiljada uz južnoameričku atmosferu
Usrat će se štrumfovi ka grlice
Jel to Independiente iz Mostara preselio u ZenicuConvicts1988 je napisao/la:12 hiljada uz južnoameričku atmosferu![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakve su kod vas cijene ozbiljno?svrakino1921 je napisao/la:Najskuplja karta 8 marakaprisonbreak je napisao/la:12 milja ide u subotubSuki46 je napisao/la:Sljedece sedmice ce u Zenici goriti.1 gol ce odluciti , na koju stranu vidit cemo
Hajd suti
Sad cijena karti igra ulogu gahahahha
Haj poklopi se
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
Convicts1988
- Kontakt:
E jbg, šta i ti porediš, Mostar i ludu ZenicuOsim13 je napisao/la:Jel to Independiente iz Mostara preselio u ZenicuConvicts1988 je napisao/la:12 hiljada uz južnoameričku atmosferu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.