sad cu peticiju pisati protiv vas dvojicejuventus 0244 je napisao/la:Ti si nebitanapocalyps je napisao/la:koja sramota, ja ili sam corav ili nemam pravo glasa![]()
![]()
![]()
![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
BHF Bosanska Krajina!
- Goalgetter
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=4986
Dosad je 12 igraca glasalo !
Glasanje traje do 15. jula
Dosad je 12 igraca glasalo !
Glasanje traje do 15. jula
Puj hebo te Ajaxjasko_juve je napisao/la:samo bi volio da SYLAR dobije Ajax opet jer se uigrao s njima![]()
![]()
Jesam se ustelio koliko toliko al brate nemoj mi ih matere ti
Ako treba krenut cu sa - 15 bodova samo mi nemoj onakvih ekipa
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
jasko_juve
- Kontakt:
Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom) ....
po meni izbacit :
PSV, Panathanaikos, Dynamo i Ajax
ubacit: Lyon, Villareal, Besiktas i Newcastle
po meni izbacit :
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom) ....
po meni izbacit :
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Oko klubova cemo se jos dogovorit, dok budu usvojeni ovi prijedlozi 
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ja sam prošlu sezonu igrao sa Zenitom i mislim da bi taj klub trebao ostati, jer je meni bilo extra igrati s njim i vjerujem da će onaj ko ga dobije, ako ga iko dobije, biti zadovoljan s njim.
Meni je Lyon nekako prejak naspram ostalih klubova.
Meni je Lyon nekako prejak naspram ostalih klubova.
Je li ovo Napoli sada u grupi jačih klubova koji neće igrat
Koliko ja znam nisu doveli Messija?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve o izboru timova nakon glasanjaLBJ MVP je napisao/la:Je li ovo Napoli sada u grupi jačih klubova koji neće igrat![]()
AAAAAAAAAAA HOCU I JA DA GLASAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa idi glasajcaNYOn je napisao/la:AAAAAAAAAAA HOCU I JA DA GLASAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 2&start=40
Vidim sada neki pišu: onaj tim treba? ovaj tim treba?, zašto je onaj izbačen? itd.
Ovako imali ste sansu da predlazete, ali samo je Cospy dao prijedlog, ali vidimo za sad niko nije glasao za njega, tako nemojte postavljati pitanja u vezi timova, jer ste imali šansu da predlažete! Iako su moguće korekcije, ali o tom ćete biti na vrijeme obavješeteni, ali neki timovi neće moći igrati ove sezone, jer jednostavno su mnogo bili slabi ili jaki u odnosu na konkurenciju!
Ovako imali ste sansu da predlazete, ali samo je Cospy dao prijedlog, ali vidimo za sad niko nije glasao za njega, tako nemojte postavljati pitanja u vezi timova, jer ste imali šansu da predlažete! Iako su moguće korekcije, ali o tom ćete biti na vrijeme obavješeteni, ali neki timovi neće moći igrati ove sezone, jer jednostavno su mnogo bili slabi ili jaki u odnosu na konkurenciju!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Barca u srcu
- Kontakt:
Na glasanju izgleda copy-paste radi svoje.

@kanarinac vidim glasao si, a nemas pravo, tako da će tvoj post biti obrisan!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Hocel' ko ?
Salim se za smajlije
Salim se za smajlije
nije mi jasno kad sam dao prijedlog da se igra npr engleska liga bilo je dosta ljudi koji su se slozili sad kad je doslo glasanje svi biraju ovaj prijedlog za jace klubove!!! prodane duse
,,,mislim da djeca ovdje jos vole da igraju realom i barcom pihhhh - bez uvrede 
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Samo 2 ili 3 su glasali za prijedlog 2 sto se tice 1 lige.Cospy89 je napisao/la:nije mi jasno kad sam dao prijedlog da se igra npr engleska liga bilo je dosta ljudi koji su se slozili sad kad je doslo glasanje svi biraju ovaj prijedlog za jace klubove!!! prodane duse![]()
,,,mislim da djeca ovdje jos vole da igraju realom i barcom pihhhh - bez uvrede
Znaci sad je 100 posto sigurno da ce se igrati sa malo jacim klubovima,beskitas,malaga itd-
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 04 jul 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je vec jasno ko koji ce prijedlog pobjediti . Evo stanje glasova :
Liga 1:
Prijedlog 1: 1
Prijedlog 2: 3
Prijedlog 3: 18
Liga 2 :
Prijedlog 2: 21
22 igraca je glasalo (vise od 2/3) .
Dakle, pobjedio je Prijedlog 3 za 1. Ligu :
Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom)
Prijedlog 2 za 2. Ligu :
Druga klasa slabiji klubova: ( Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Parma, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Rubin Kazan, Olympiacos, Auxerre)! (klubove odrediti draftom)
Moguce su jos korekture klubova !
Liga 1:
Prijedlog 2: 3
Prijedlog 3: 18
Liga 2 :
Prijedlog 2: 21
22 igraca je glasalo (vise od 2/3) .
Dakle, pobjedio je Prijedlog 3 za 1. Ligu :
Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom)
Prijedlog 2 za 2. Ligu :
Druga klasa slabiji klubova: ( Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Parma, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Rubin Kazan, Olympiacos, Auxerre)! (klubove odrediti draftom)
Moguce su jos korekture klubova !
Znaci nista se nije promjenilo osim uvodjenja 2 lige ,, klubovi su skoro pa svi ostali isti,,ebga meni se ne svidja ali ok ...znajte da cete sa 2 ligom imati dosta problema sto se tice izostanaka ,,,

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.