FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zar nema vcrs prenosa Sarajeva ?
FACE TV.....juveboy je napisao/la:Zar nema vcrs prenosa Sarajeva ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
pravi papak iz hotonja..MrWhite je napisao/la:Jado jadni.......Consigliere je napisao/la:Generalno, nabijem vas na qurac, ali sretno veceras, i da zaigrate taj play-off barem![]()
-
fcsforever
- Kontakt:
Liječi se u ove mubarek dane...prije ćeš ozdraviti
Savjetniče hvala,al generalno te nabijem na znaš već.Consigliere je napisao/la:Generalno, nabijem vas na qurac, ali sretno veceras, i da zaigrate taj play-off barem![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Meni lično, je baš drago čitati te njihove postove pune zavisti i kompleksa. 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !

Zadnja izmjena: simon, dana/u 17 jul 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Veceras je najvaznije da nas dragi amidza osjeti spicu i trenutak kad cijeli stadion skace i pjeva:
Nananaa Nanaa Nananana Nanaa Nanana Nana Nanana Nana Naaaa Ooooo Ooooo SARAJ'VO
Nananaa Nanaa Nananana Nanaa Nanana Nana Nanana Nana Naaaa Ooooo Ooooo SARAJ'VO
- Consigliere
- Kontakt:
Koji vam je qurac? Sad zato sto igramo sa strancima treba da se kolektivno ljubimo i grlimo? Sarajevo mrzim od kad znam za sebe, ali zbog vece koristi (dobrobiti naseg fudbala) na vasoj sam strani veceras i dok god ste u Evropi.... Kao i na strani Zrinjskog i Sirokog. Nije mi jasno sta je problem 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Koji vam je qurac? Sad zato sto igramo sa strancima treba da se kolektivno ljubimo i grlimo? Sarajevo mrzim od kad znam za sebe, ali zbog vece koristi (dobrobiti naseg fudbala) na vasoj sam strani veceras i dok god ste u Evropi.... Kao i na strani Zrinjskog i Sirokog. Nije mi jasno sta je problem

1946
ljudi sad iz kluba, pa u fan shopu nema majica vise sve se rasprodalo, da ne kazem karte idu ko lude kao i učlanjivanje u klub, kaze zena da ce godisnja tek za 15 dana biti gotova , eto toliko se posla ima

Ehh kako bi vam veceras godilo kad bi Benjamin Isovic isasao na teren kao protiv Borca pa da svi zajedno otpjevate "mi smo divovi" 
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
samo jos da bude dobra posjeta

Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene. 
- Burberry46
- Kontakt:
Jel bilo guzve u fan shopu bgtamypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
ade43 je napisao/la:Jel bilo guzve u fan shopu bgtamypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
gdje ce biti ba sve rasprodano
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jel to ložionička ili su karte u deficitu što nebi trebalo da je slučaj?amypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma ja sam svoje uzeo jucer. Al ne brinite znas da karata uvijek ima na stadionu...sasistika je napisao/la:Jel to ložionička ili su karte u deficitu što nebi trebalo da je slučaj?amypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Rule_hz je napisao/la:ade43 je napisao/la:Jel bilo guzve u fan shopu bgtamypitar je napisao/la:Sad iz grada svratio do fan shopa,legao Istok.Necu sad da ponavljam kao papagaj,ali pozurite po karte.Toliko od mene.
gdje ce biti ba sve rasprodano
Pa sigurno da za utakmicu nije štampano ulaznica koliko je kapacitet. A vjerovatno je štampano 15k ulaznica.