PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Eno izgleda opet server ne radi..... Prekide me u pola meča :S .....
Ja nisam vidio ovo glasanje do sad, ali i ja bi glaso za ove prijedloge sto su prosliGoalgetter je napisao/la:Ovo je vec jasno ko koji ce prijedlog pobjediti . Evo stanje glasova :
Liga 1:
Prijedlog 1: 1
Prijedlog 2: 3
Prijedlog 3: 18
Liga 2 :
Prijedlog 1: 1
Prijedlog 2: 21
22 igraca je glasalo (vise od 2/3) .
Dakle, pobjedio je Prijedlog 3 za 1. Ligu :
Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom)
Prijedlog 2 za 2. Ligu :
Druga klasa slabiji klubova: ( Bolton, Blackburn, Fulham, Bordeaux, Parma, Bologna, HSV, Hoffenheim, Stuttgart, Wolfsburg, Werder, Athletic Bilbao, Twente, Celtic, CSKA Moskva, Glasgow Rangers, PSG, Rubin Kazan, Olympiacos, Auxerre)! (klubove odrediti draftom)
Moguce su jos korekture klubova !
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha scoreovi se obrisali svima
.....
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 05 jul 2011, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Haha scorovi se obrisali svima.....
AAAAA bas ga nakuc'o na drugom profilu..120ak-20-ak
Sta je ovo nema vise kolko si utakmica dobio tamo da pise ?
Ja odigro 4 tekme 4 pobjedio i nista tamo nepise
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja vas napustam za sljedeca 2 dana, idem u planine
. Ako imate kakvih pitanja obratite se @Juvnetus 0244 . 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma da
. Samo sto mi nije tako veselo ko ova pjesma, na planinarenje sa skolom idemo 
@dziza_23 .. Ma glasajte vi jos, do 15. jula je, ali pobjednik vec stoji
@dziza_23 .. Ma glasajte vi jos, do 15. jula je, ali pobjednik vec stoji
- Goalgetter
- Kontakt:
U prvoj 20, oko druge cemo se jos dogovoritAnderson8 je napisao/la:Koliko ce igraca igrati u prvoj i drugoj ligi?
DesimaL je napisao/la:Sta je ovo nema vise kolko si utakmica dobio tamo da pise ?
Nema više bodovanja.. štetaThe server is down for manteniance.
This manteniance will consist of:
- Massive stats reset: All players will be reset to 500 points, all their stats and averages will be deleted as well.
Reasons: admins and moderators got tired of trying to stop and control cheats and in-game abuses.
- All lobbies will now be friendly, no scoring at all.
Maybe some day I'll come up with some sort of solution to this, but it won't be in the short term.
Bear with it.
Regards....
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha sad je izgleda sve potpuno neutralno.....
- schweinsteiger
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: Dakle, pobjedio je Prijedlog 3 za 1. Ligu :
Slabiji klubovi: (Udinese, Lazio, Palermo , Fiorentina, Aston Villa, Everton, Leverkusen, Malaga, Schalke, Atletico Madrid, Sevilla, Marseille, PSV, Panathinaikos, Porto, Fenerbahce, Dynamo Kyev, Stoke City, Benfica, Ajax) (klubove odrediti draftom)
Ja mislim da je u ovoj grupi Atletico Madrid dosta bolji u odnosu na ostale klubove,samo u napadu prevaga je ogromna,ostalo ne treba ni spominjat.Mozda umjesto Atletica ubacit Valenciu?
Isto tako mislim da su Stoke i Panathinaikos preslabi u odnosu na ostale...
#miasanmia
Možda bude korekcija, ali o tome kasnije, hvala vama što predlažete, ali mislim da sad nema potrebe da predlažete, jer kad ste imali šansu za to niste iskoristili!schweinsteiger je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Dakle, pobjedio je Prijedlog 3 za 1. Ligu :
Ja mislim da je u ovoj grupi Atletico Madrid dosta bolji u odnosu na ostale klubove,samo u napadu prevaga je ogromna,ostalo ne treba ni spominjat.Mozda umjesto Atletica ubacit Valenciu?
Isto tako mislim da su Stoke i Panathinaikos preslabi u odnosu na ostale...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
jasko_juve
- Kontakt:
jbg davali smo prijedloge al vezane za takmicenje i tako to..a ne za ekipe..trebalo se dogovorit u vezi ekipa..nije jos kasno jbg..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam ni ja znao da pitate prijedloge za timove, vi ste odjednom stavili ti su timovi i izaberite prijedlog takmičenja.. Ne bi valjda trebalo biti problema oko zamjene par timova, npr. izbaciti Ajax, Dinamo K., i staviti neke jače ili obrnuto, izbaciti Atletico m, i ubaciti neke slabije.. Uglavnom, ako i ostane tako nije loše 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- schweinsteiger
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la: Možda bude korekcija, ali o tome kasnije, hvala vama što predlažete, ali mislim da sad nema potrebe da predlažete, jer kad ste imali šansu za to niste iskoristili!
Pazi ovo
Postao/la schweinsteiger dana 01 jul 2011, 15:25
Sta mislite da za sledecu sezonu liga ostane ista,ovi isti timovi i random se dodijele korisnicima,a da u playoff-u se igra sa dobrim klubovima?
Mozemo se dogovorit koja grupa tih "dobrih klubova" ce bit' da se niko ne bi ljutio,pa onda kad bude playoff da se random dodijele ili da prvi prvo izabere klub iz te grupe,pa drugi,treci,itd.
#miasanmia
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 06 jul 2011, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Hocel' ko jednu za Crveni krst
?
Taj tvoj prijedlog nije mogao biti razmatran zbog boldanog, jer je vec unaprijed odredjeno da se igraju dvije lige, tako da PO nije bio planiran!schweinsteiger je napisao/la: Sta mislite da za sledecu sezonu liga ostane ista,ovi isti timovi i random se dodijele korisnicima,a da u playoff-u se igra sa dobrim klubovima?
Mozemo se dogovorit koja grupa tih "dobrih klubova" ce bit' da se niko ne bi ljutio,pa onda kad bude playoff da se random dodijele ili da prvi prvo izabere klub iz te grupe,pa drugi,treci,itd.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.