Kakav 4R. Glupost. Da vidimo hoce li se oglasiti sto smo osteceni. Treba to go.no napustiti.desperados je napisao/la: ↑22 avg 2021, 12:09Uđeš iz čiste, dobre namjere za dobrobit jer te najviše jebu od svih iz te grupe 4R i nadas se da i drugi clanovi imaju iste namjere bez obzira sta je ranije bilo. Ali onda skontas da je to bacanje magle, samo u trenucima kad njima odgovara, kad se oni osjecaju ugrozeni, kad im ide na ruku suti se, dobro receno gubi se smisao.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Velež nas je ispostovao u Mostaru i mi smo htjeli Sarajevo, ali Sarajevo ocigledno pod velikim pritiskom ipak samo istupilo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Igračima nemam šta zamjerit, rezultat me ne zanima bitno je da je Slobodin dres natopljen znojem, svaka čast momci ne možete protiv saveza. Valjda nam puste ovi korumpirani krizni štabovi da idemo na Grbavicu podržat momke.
- FranckRibery
- Kontakt:
ispadamo naivni sa grupom 4R, navuku nas na ulazak pa nam ga onda poslije sa sudijama zavuku. Svaki put s papanima neko s.ranje a uvijek mi nayebemo. Drugacije nikad nije bilo.
Sjecam se gostovanja na Kosevu kad su nas Bekici zaklali, 5 crvenih su trebali dobiti, pa onda kup kod kuce 2:1
i ciganluk na poluvremenu i kraju utakmice, pa ovo sinoc. Kad igramo protiv njih nikad nije bilo 50-50 sudjenje. Uvjeren sam da je sumnjiva situacija u njihovu korist bila, zavrsila bi penalom.
Najdebilniji su mi ljudi iz Tz koji podrzavaju da ne kazem navijaju za ove klosarske klubove sa kojima smo kao u 4R kada igraju Evropu
Sjecam se gostovanja na Kosevu kad su nas Bekici zaklali, 5 crvenih su trebali dobiti, pa onda kup kod kuce 2:1
i ciganluk na poluvremenu i kraju utakmice, pa ovo sinoc. Kad igramo protiv njih nikad nije bilo 50-50 sudjenje. Uvjeren sam da je sumnjiva situacija u njihovu korist bila, zavrsila bi penalom.
Najdebilniji su mi ljudi iz Tz koji podrzavaju da ne kazem navijaju za ove klosarske klubove sa kojima smo kao u 4R kada igraju Evropu
- Beduin
- Kontakt:
Ode Zizovic u Bijeljinu gledati i skautirati Zelju. Svaka cast na potezu.
Iskreno se nadam da cemo istupiti iz ove 4R smijurije jer nema fajde od toga, bodemo se sa rogatim i na kraju samo cemo naj3bat. Ako nece svi klubovi krenuti protiv Saveza, ujedinjeno i posteno, onda bolje iz prikrajka im ici niz dlaku i profitirati.
Iskreno se nadam da cemo istupiti iz ove 4R smijurije jer nema fajde od toga, bodemo se sa rogatim i na kraju samo cemo naj3bat. Ako nece svi klubovi krenuti protiv Saveza, ujedinjeno i posteno, onda bolje iz prikrajka im ici niz dlaku i profitirati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
Žalosno. Zgaziš ih na terenu ali ne možeš da pobijediš. U 25. min susreta sam rekao da je Bandići i tendenciozan, a i da se dobro pogubio. Umjesto u 25. on Bagariću daje karton u 43. Ovaj u razmaku od 18 min napravio 16 s.ranja, i u razmaku od 43. do 45. + smiješna minuta nadoknade jos jedno 6 - brat bratu!
Ovo 4R ne treba ni spominjati, FK Sarajevo nam je neprijatelj doživotni, u svakon segmentu ovog sporta.
Ovo 4R ne treba ni spominjati, FK Sarajevo nam je neprijatelj doživotni, u svakon segmentu ovog sporta.
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ova skupina fudbalera FK Sarajevo je najveća malogradjanština koju sam vidio u svom životu što se fudbala tiče. Kelja do kelje.
075
Ocekujem Erića umjesto Bukvića na golu protiv Želje.
Od pocetka sezone se ceka Bukviceva greska pa da Eric dobije keca. Greske ni na vidiku

tz tz tz tz tz tz
Ne vidim razlog fakat nine bio krivac ni kod jednog gola do sad. Osim mozda ako mislis zato sto Eric igra protiv bivseg kluba pa ce biti motivisan vise? Ne znam stvarno
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Pricam o stavu kluba i struke, ne o licnom.
Eric je projektovan kao prvi golman. Medjutim, heba ih Bukvic, sasvim dobro brani.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Da je projektovan kako kazes, doveden bi bio odmah po zavrsetku sezone, prije Bukvica. Erica su doveli kad su vidjeli da je tesko da Drakulic, Mehic ili Mustacevic mogu odgovoriti zahtjevima u slucaju potrebe.slusalica je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:11Pricam o stavu kluba i struke, ne o licnom.
Eric je projektovan kao prvi golman. Medjutim, heba ih Bukvic, sasvim dobro brani.
ima i toga,napisao sam ovo gore jer Bukvic mi je ok golman kad je linija,sto se tice istrcavanja i hvatanja lopti nakon kornera/centarsuta uvijek me strah toga,a I realno Eric je kvalitetniji golman..
Nije bas tako drug, Eric je doveden iz jednog drugog razloga i da bude 2 golman mada radije sam volio vidjeti malog Drakulica koji po mom misljenju nije uopste los. Ali eric kao ima vise iskustvaslusalica je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:11Pricam o stavu kluba i struke, ne o licnom.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Mislim da nam protiv zelje bas i treba linijski golman gledao sam ih par utakmica i vecinom idu na neke suteve oko šesnaesterca slabo idu na ubacajeadmirrx je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:31ima i toga,napisao sam ovo gore jer Bukvic mi je ok golman kad je linija,sto se tice istrcavanja i hvatanja lopti nakon kornera/centarsuta uvijek me strah toga,a I realno Eric je kvalitetniji golman..
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Jest u TOŠK ne znam jel posudba ili transfer
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Probisvjet
- Kontakt:
Nego onaj Kobiljar (cuj musko, a Kobiljar) provocirao cesto. Ali ima jena istina i tu je neprikosnoven. Igrac koji ima vecu glavu od tijela.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.