Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

T-MAC
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la T-MAC » 03 okt 2010, 23:49

marsovac je napisao/la:pocelo je ludilo zvano real madrid na celu sa murinjom
vama svake sezone ludilo krene...
sta ste se digli....sezona tek pocela,bice barca opet prvak....al sljedece sezone :mrgreen:
sad trebate samo valensiju ganjat :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 03 okt 2010, 23:59

Neki dan je Mourinho rekao da ce neko platiti za sve promasaje u Ligi Real Madrida ;)
Di Maria samo tako care ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 04 okt 2010, 00:03

T-MAC je napisao/la:
marsovac je napisao/la:pocelo je ludilo zvano real madrid na celu sa murinjom
vama svake sezone ludilo krene...
sta ste se digli....sezona tek pocela,bice barca opet prvak....al sljedece sezone :mrgreen:
sad trebate samo valensiju ganjat :lol:
nemoj misliti da ja navijam ili simpatise real, naprotiv ja simpatisem Atl. Madrid samo kazem da je krenulo ludilo reala odnosno najboljeg strucnjaka na svijetu murinja pozz
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 okt 2010, 00:54

:)

una partida muy buena, que buena, fantastica 8-)

Ronaldo konačno 8-)
Hayley <3

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 okt 2010, 15:10

evo sad malo detaljnije....Iker na čelu sa odbranom nije imao nikakvog posla...Depor je bez pretjerivanja 2x došao na 20 metara od Realovog gola i sami neznaju kako su postigli gol...Xabi je sinoc bio briljantan svaka je lota završila tamo gdje je želio...Kedira dobar,jak u duelima puno trči prema naprijed je limitiran(bar kod Mou teško da če pokazati šta zna prema naprijed)
Ozil je odigrao šmekerski....zabio gol,namjestio još jedan a da se nije ni oznojio...Di Maria fantastičan je bio sinoc bez prestanka je prodirao po toj lijevoj strani....kao i Ozil zabio je i namjestio je gol...za sada pokazuju ono što se traži od njih ali treba če još bar 10 utakmica da vidimo koje su kvaliteta pomenutog dvojca,posebno protiv Milana i sličnih...Ronaldo je konačno odigrao pravu utakmicu...stalno se je nudio,učestvovao u svim akcijama...2 gola...prvi je zaista sjajan...a drugi 8-) Higuain je tokom utakmice više gledao suigrače nego sam gol :P tako da je namjesti 2 gola...pored toga je bio strašno borben,uklizao je par puta ko mutav i nakraju je bio nagrađen golom...znači odličan...
nije Depor neka sila ali valja dati 6 golova...i pored toga napraviti bar još toliko zicera...nije loše :geek:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 okt 2010, 15:26

Raul_64 je napisao/la:evo sad malo detaljnije....Iker na čelu sa odbranom nije imao nikakvog posla...Depor je bez pretjerivanja 2x došao na 20 metara od Realovog gola i sami neznaju kako su postigli gol...Xabi je sinoc bio briljantan svaka je lota završila tamo gdje je želio...Kedira dobar,jak u duelima puno trči prema naprijed je limitiran(bar kod Mou teško da če pokazati šta zna prema naprijed)
Ozil je odigrao šmekerski....zabio gol,namjestio još jedan a da se nije ni oznojio...Di Maria fantastičan je bio sinoc bez prestanka je prodirao po toj lijevoj strani....kao i Ozil zabio je i namjestio je gol...za sada pokazuju ono što se traži od njih ali treba če još bar 10 utakmica da vidimo koje su kvaliteta pomenutog dvojca,posebno protiv Milana i sličnih...Ronaldo je konačno odigrao pravu utakmicu...stalno se je nudio,učestvovao u svim akcijama...2 gola...prvi je zaista sjajan...a drugi 8-) Higuain je tokom utakmice više gledao suigrače nego sam gol :P tako da je namjesti 2 gola...pored toga je bio strašno borben,uklizao je par puta ko mutav i nakraju je bio nagrađen golom...znači odličan...
nije Depor neka sila ali valja dati 6 golova...i pored toga napraviti bar još toliko zicera...nije loše :geek:
Kako nije. Odbranio 100% sansu, primio gol, imao Depor jos jednu odlicnu sansu i to je odbranio...Prijasnji nam nisu ni prilazili golu. Ovdje je itekako imao posla

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 15:47

slika
slika

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 okt 2010, 16:08

@Brnjo pa rekao sam da su 2x došli pred gol...možda više nego protiv Ayaxa...ali i manje nego protiv Auxera...a nečemo ni porediti sa Pelegrnijevim velikim pobjedama,gdje smo brat bratu mogli primiti po 3 gola na tim utakmicama...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 16:24

slika

Zamjena Benzema je poruka za njega?
Ja sam sve više sretna s Karimom. Bila je jedna opcija, ali je ostao na klupi.Grenero nije starter i bio je poseban dan i za debi mladog Juan Carlos.Karim sam oštetio na korist dva igrača. Ja sam puno sretniji s Karimom.

Jeli vas zadovoljio obavljeni posao M.Özil?

U fazi građenja je odigrao više od Xabi Alonso i Khedira i izvrsio pritisak na Ruben Perez.U napadu je bio vrlo dobar.Svidjela mise njegova tekma, ali ovdje mora da radi vise nego u Njemačkoj i 90 minuta za njega su vrlo teške, ali zavrso je tekmu na visokoj razini.

Što da li vi misliti ima li sumnje na vas??
Sumnje me motiviraju i da mi osmijeh. Ako je ono što sam osvojio imate pitanja, morate mi reći da li imam pravo na rad u vašoj zemlji.Nisam osvojio 3 Lige Prvaka i sedam prvenstava ali jesam dobitnik 2 Lige Prvaka i šest prvenstava. Je li to dovoljno da budes trener ovdje?Ako je tako, ja uvijek zelim raditi u miru. Nismo najbolja momčad na svijetu ako pobjedimo 6-1 protiv Deportiva, niti smo najgora zbog nerijesenog s Levante.Jeste li primijetili razliku u igri u utorak i srijedu i nedjelju, i subotu. Imam povjerenja u predsjednika i direktora.Ako sam ovdje, dadnu mi četiri godine rada, obećavam da ću napraviti veliku momčad. Sigurno ce biti jos tekmi kao sto je ova, ali dogode se tekme kao sto je tekma protiv Levante.

Francuski trener je uveo jednog psihologa na svoje igrače, među kojima su i Lass i Benzema...
Blanc je veliki trener i veliki moj prijatelj. Kad je sa svojim igračima oni su njegovi, a ne moji. Ima svako pravo tražiti najbolje riješenja za poboljšanje svog tima. Ali ja ne trebam nikakve druge podrške.

Tim je zadovljio razinu koju želite?
Ova tekma se ne razlikuje puno od tekme protiv Ajax, ali smo pobijedili 6-1. Mi nismo stvorili puno šansi protiv Mallorce i Levante ali su bile kompletne tekme. Mi bi trebali imati 18 bodova, ali smo izgubili cetri boda.Glededamo samo prema naprijed i još uvijek trazimo ekipu. Mora se nastaviti sa radom..
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 04 okt 2010, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 okt 2010, 16:25

dino jesi to ti?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 okt 2010, 17:43

Wolverine je napisao/la:dino jesi to ti?
il' je dino il google translate :D :lol: :lol:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 okt 2010, 18:08

hahahah, stvarno.. jel ti pregledaš taj prevod prije ili..? :) :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 18:33

Valdano:"Ovo je Madrid koji cekaju svi madridjani"

slika
Generalni direktor Real Madrida, Jorge Valdano,zadovoljan je nakon pobijede Real Madrida u nedjelju na Santiago Bernabeu protiv Deportivo La Coruna.Valdano je priznao da je bila vrlo visoka razina utakmice, izvrsna razinu. Igrali smo tekmu s puno ambicija.Što se tiče kritika koje je primio dosad igra Mourinho tima, direktor od Los Merengue je rekao: To je Madrid koji cekaju, zele svi madridjani..Mi smo opet ponovili ono što smo radili u tekmi protiv Ajax-a.
Valdano također spominje novi travnjak na Santiago Bernabeu i priznaje da bi trebao biti u dobrom stanju travnjak jer je na Bernabeu preuzeo inicijativu od tekmi.
Igrači moraju navike i za te navike je potrebno vrijeme. Vrijeme je na našoj strani i mi ćemo nastaviti sa poboljšanjem igre.
Valdano nije zelio uci u stvari koje je Mourinho odlucio tokom tekme protiv Deportiva, kao odsustvo Pedro Leon i Benzema.Za Pedro Leona nema ponudan, niti ih zelimo saslusati ako ih bude.. Trener je rekao da je odličan igrač, a mi svi vjerujemo daje tako.
O kiksu Barce na Camp Nou protiv Mallorce,Jorge je rekao na početku smo la Lige i imali su problema koje smo i mi imali u drugim tekmama.Valdano je rekao da u Madridu nikad nema mira, ali znamo živjeti s tim. Sedam dana će biti miran tim nakon dobre izvedbe..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 18:46

16 igraca Real Madrida pozvani u svoje reprz.
Španija(Casillas, Ramos, Arbeloa, Xabi Alonso),
Portugal (Cristiano Ronaldo, Pepe i Carvalho),
Njemacka (Özil i Khedira),
Francuska (Benzema, Lass),
Argentina (Di Maria, Higuain, F.Gago),
Mali (M.Diarra),
U-21 Španija (S.Canales)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 04 okt 2010, 19:17

Toxicity je napisao/la:hahahah, stvarno.. jel ti pregledaš taj prevod prije ili..? :) :)
Za koga ti to govoris, da nije za Los Blancosa?

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 19:17

Brnjoo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:hahahah, stvarno.. jel ti pregledaš taj prevod prije ili..? :) :)
Za koga ti to govoris, da nije za Los Blancosa?
Sta za mene??? :?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 okt 2010, 19:18

a za koga ce drugog.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 19:21

A vidim sada ove gore postove,a nisam znao do skoro da na google ima trans.Spanjolskog jezika, dok ovdje na forumu poceli spominjati ;) boli me kita, ja znam Spanjolski citati,pisati :mrgreen: kome treba nesto neka mise obrati na pp ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 okt 2010, 19:24

da, vjerovatno si ti preveo bio prvi put ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 19:25

Wolverine je napisao/la:da, vjerovatno si ti preveo bio prvi put ;)
O cemu ti??

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []