NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la maxmore » 18 avg 2013, 22:50

Prvo da upitam DI JE ONAJ PLAZONJIĆ!? Nije slučajno da ono .ovno od Pilava sudi nama. Loše smo ušli u utakmicu , slabo smo igrali ali i takvi smo bolji. Ali onaj mali na golu Rudara ne pušta ništa, još kada im ono .ovno od pilava pomogne i ne svira penal bod ko kuća velik. 9 i 20 Rudara nas uništavaju. Ljubić, Zakarić, Ivanković katastrofa u najmanju ruku. Nema trke, nema ideje. Užas! Igrač koji najviše trči na terenu Wagner (sramite se pi čke, 36 godina), Igrač sa najvećim srcem na terenu Špikić (sramite se pi čke, 18 godina).
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 avg 2013, 22:55

Ljubic i Ivankovic ne mogu igrati ni za svoju MZ,a kamoli za Siroki,ali tko ih gura neznam...
Plazonic i Blaic su avion za ovu dvojicu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 avg 2013, 23:06

Ljubić totalno ne koristan na onoj poziciji ,Musa veze nema
Pa to je najveća **** od trenera
Jure nikad nije ni znao igrati ,on je tu zato što je dijete kluba i navijač u mladim danima
Zakariću treba uzet jednu plaću pa ćemo vidjet oće li se onako ponašati

SB96
Kontakt:

Post Postao/la SB96 » 18 avg 2013, 23:13

Zakarić večeras nije bio nikako na utakmici,Ljubić dosta loš tako i Ćoric,Jure standarno loš pa tko ga više gura nije mi jasno Kordiću očigledno treba 5 zicera pa da zabije,živio mentalitet ma ja lako ćemo mi, šta će oni pa kad im se zalije za uši tek se onda počme igrat i borit, zadnjih nekoliko godina gubimo prvenstva na ovakim utakmicama i na posljetku još onaj sudac očigledno da se Sirokom nesmije svirat penal evo druga utakmica za redom nam se nesviraju čisti penali...Rudaru čestitke na bodu........

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 avg 2013, 23:16

- ovakve utakmice su jedan od razloga zašto Široki najvjerojatnije zadugo neće biti prvak
- ovakve utakmice su razlog zašto na stadionu (iako se igrala Europa sa Udineseom, i igraš za 1. mjesto) bude 300tinjak ljudi koji neznaju di će pa dođu na stadion ali dobro je i to kako "Uprava", klub ili tko već radi na marketingu, odnosno koliko je njima uopće stalo da bilo tko dođe na stadion..nedavno sam čuo od jednog: "..koga boli **** koliko će gledatelja (navijača itd) doć ..." ... sve jasno, sve rečeno!

nekada bih nakon ovakvog rezultata zaspao tamo negdje pred jutro, razmisljao cijelu noć itd dok nisam skontao kog kurca da se sekiram ja kad njega na terenu za što dobiva i plaću se **** 1% jel osvojio 1 ili 3 boda kući..ili na strani

već vidim scenario iduce kolo..mi ćemo "pustiti" Zvijezdi koja ima 0! bodova da eto se pođu spašavat jer smo u dobrim odnosima..itd itd pa ćemo tako "pustiti" i travniku, leotaru, radniku itd itd na kraju biti u Europi jer to je tobože i cilj, odigrati 1 ili eventualno 2 pretkola i udri jovo nanovo..

zato me sada zaboli kita i da su popušili, zato me ne sekira ništa..zato nemam 1% emocija kad ispuše..
zato navijam za hkk, jedan i jedini.. :!:

mogu me neki sad neki kritizirat ovo ono, i to je nas klub..ali ovo vise postaje nenormalno..ovaj nk nije niciji klub nego privatna prčija..

što se tiče igrača..šta se tu ima komentirat..kad vidiš jednog Ljubića da igra već par sezona, lik veze s vezom nema, zalutao u nogomet, jurčevića koji je igrao da ne spominjem itd itd..o čem pričamo..

najbolji nam igrači Wagner, Šilić i Kordić svi dobro preko 30god imaju..sve smo s tim rekli...

hvala i doviđenja
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 avg 2013, 23:31

Kevin je napisao/la:- ovakve utakmice su jedan od razloga zašto Široki najvjerojatnije zadugo neće biti prvak
- ovakve utakmice su razlog zašto na stadionu (iako se igrala Europa sa Udineseom, i igraš za 1. mjesto) bude 300tinjak ljudi koji neznaju di će pa dođu na stadion ali dobro je i to kako "Uprava", klub ili tko već radi na marketingu, odnosno koliko je njima uopće stalo da bilo tko dođe na stadion..nedavno sam čuo od jednog: "..koga boli **** koliko će gledatelja (navijača itd) doć ..." ... sve jasno, sve rečeno!

nekada bih nakon ovakvog rezultata zaspao tamo negdje pred jutro, razmisljao cijelu noć itd dok nisam skontao kog kurca da se sekiram ja kad njega na terenu za što dobiva i plaću se **** 1% jel osvojio 1 ili 3 boda kući..ili na strani

već vidim scenario iduce kolo..mi ćemo "pustiti" Zvijezdi koja ima 0! bodova da eto se pođu spašavat jer smo u dobrim odnosima..itd itd pa ćemo tako "pustiti" i travniku, leotaru, radniku itd itd na kraju biti u Europi jer to je tobože i cilj, odigrati 1 ili eventualno 2 pretkola i udri jovo nanovo..

zato me sada zaboli kita i da su popušili, zato me ne sekira ništa..zato nemam 1% emocija kad ispuše..

mogu me neki sad neki kritizirat ovo ono, i to je nas klub..ali ovo vise postaje nenormalno..ovaj nk nije niciji klub nego privatna prčija..

što se tiče igrača..šta se tu ima komentirat..kad vidiš jednog Ljubića da igra već par sezona, lik veze s vezom nema, zalutao u nogomet, jurčevića koji je igrao da ne spominjem itd itd..o čem pričamo..

najbolji nam igrači Wagner, Šilić i Kordić svi dobro preko 30god imaju..sve smo s tim rekli...

hvala i doviđenja
+99

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 18 avg 2013, 23:33

Kevin je napisao/la:- ovakve utakmice su jedan od razloga zašto Široki najvjerojatnije zadugo neće biti prvak

hvala i doviđenja
Svaka čast ako mozes. Ja neću moći zaspati. Imam osjećaj da mi nikada nije teže palo.

Lištica

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 avg 2013, 23:41

@Kevin

Što možeš očekivati, važna je stabilnost i konstanta, a za BiH to podrazumjeva minimalne kriterije. Široki je sam vrh već niz godina i sa malim povećanjem ulaganja i ambicija može biti prvak, realno. Nemaš ništa od toga, najkostantniji si u Evropi i to je dovoljno da se prezentiraš, pa što bi dala Rijeka, Osijek, S.Belupo pa i Pula koja je stvorila sve, ovo je najbolji put, uvjek u vrhu, konkurentan, svima opasan, manipuliraš kako hoćeš, nogomet je igra.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 18 avg 2013, 23:45

Što reći sve ste napisali.

Vako se titule gube
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

modric

Post Postao/la modric » 19 avg 2013, 04:16

Sramota nikada prvaci necemo biti.............

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 10:22

Nisam odavno vidio dva gluplje prosuta boda.

Najzesci je treci gol, slobodni udarac, a ovi iz Rudara se predali, odustali uopce od svake pomisli da daju gol i ide samo napadac jedan naprijed uopce, i haj i ovaj iza njega nakon 5 sekundi konta mogao sam i ja reda radi krenuti iza njega, i ovaj ubaci i zabijemo sami sebi gol. :lol:

Uglavnom, svaki gol je bio takav fakticki, a tako jednostavno ne mozes konkurirati ozbiljno za titulu, nazalost. Kazem, da bar igramo svako kolo sa Sarajevom, Zeljeznicarom i ostatkom, imali bi 10 bodova prednosti nad svima, al ovako se sastavi utakmica gdje se nigdje veze izgube bodovi nicim izazvani (cestitke Rudaru, ali realno ovo je samo nasa greska).
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 avg 2013, 10:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam odavno vidio dva gluplje prosuta boda.
Dobro ste prosli. Mogli ste i bez tog jednog ostat da onaj igrac Rudara pogodi ono kad je sam izasao pred golmana na 3:3. Budi nekad realan moj Fidelis
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 10:44

Pa bolan mogli smo i zabiti 3 gola hladno u prvom poluvremenu, a umjesto toga dopustamo da primimo gol, primjera radi. Sam Kordic je mogao hat trick postici, ostalo sve kola nizbrdo kad krenu to tako ide, ovi na klupi Rudara nisu mogli vjerovati da postizu golove nakon ovoga jednog, prvo iz slobodnog gdje ni golman ni obrana ni ovaj koji je ubacio loptu ne zna sta je htio, i zavrsi u golu, pa sve do drugog slobodnog gdje su ovi i 15 minuta prije toga odustali od pomisli da mogu zabiti jos jedan gol pa s jednim svojim igracem u 16 metara ''natjeraju'' naseg levata da zabije sam sebi pogodak, budi ti realan, sami sebe dobivamo u ovakvim utakmicama.
...Život za Široki...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 avg 2013, 10:49

Ma normala da ste bolji bili ali lik na 3:3 sam pred golmanom i promasi ono. Jbga isfulali se ali ste tako mogli i bez boda ostat. Na to sam mislio
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2013, 10:55

To sve OK, al to je jednostavno plod letargije nakon svega, da su stvari isle tijekom kakvim su trebale, odnosno da su se tri fantasticne sanse u prvom zabile, ne bi se o tome uopce ni pricalo, medjutim kad dodjes u situaciju da ti protivnik onda iz prvog udarca nakon toga zabija pogodak, a ti odmah na startu furiozno pokazes kvalitet i okrenes rezultat, i onda opet stanes i primis pogodak iz nicega da ti se i protivnici cude kako, pa onda jedan jos nevjerovatniji, onda se ne mozes toliko puta vratiti i jos dobiti, a pri tom ostati mentalno stabilan.
...Život za Široki...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 19 avg 2013, 10:57

Pecara je jedini stadion u BiH ili jedan od par njih gdje bilo tko može doći odigrati utakmicu osvojiti bod ili bodove i sudci svirati kako sviraju ( u 2 kola 2 očigledana jedanaesterca nisu svirana za domaću ekipu). Kad bi to bilo i na ostalim stadionima osim ovih sudaca bilo bi idealno ovako

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 avg 2013, 10:59

ljutinar je napisao/la:Pecara je jedini stadion u BiH ili jedan od par njih gdje bilo tko može doći odigrati utakmicu osvojiti bod ili bodove i sudci svirati kako sviraju ( u 2 kola 2 očigledana jedanaesterca nisu svirana za domaću ekipu). Kad bi to bilo i na ostalim stadionima osim ovih sudaca bilo bi idealno ovako
3 penala ;)

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 19 avg 2013, 11:05

Da li bi se onaj penal juče svirao Sarajevu ili Želji?? Rudar je imao šansu, ogromnu, za sva tri boda nije zabio, da li je sudačkom greškom!?! Nije. Nama nisu svirali penal, tako da je pobjeda otišla isključivo zbog igrača Širokog i sudca Pilava. I onakvi loši smo bili bolji od Rudara, najbolji igrač utakmice je golman Rudara kaji je imao nevjerovatan dan.

Lištica

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 avg 2013, 13:15

Utakmica Široki-Rudar je klasicna stimaljka za kladionice.Masa ljudi u nedelju igra na domacina-1. Siroki u formi,pobjedio Sarajevo,pobjedom idu na prvo mjesto,sve je to uticalo da se pare stave na domacina,ali pred samu utakmicu pocinju spekulacije te se igra x2,sto se i obistinilo.Utakmica je bila u nedelju u 20,00 sati,kad je bilo malo parova za igrati,a kvota na Siroki dobra 1,40 da se raja navuce. Sam koficijen od 1,40 je bio mamac da se raji uzmu pare. Zasto ? Da je Rudar igrao recimo na Kosevu ili Grbavici kvote ne bi bila veca od 1,20. Ako je Siroki bolja ekipa od Sarajeva,a jeste, zasto kladionice na Siroki stavljaju vece kovte. Isti slucaj sa drugom ekipom, koja je kao i Siroki sklona štimanju za kladionice, je Olimpic. Isti slucaj.! Igraju sa tamo nekom Mladosti kvota 1,50,doduse Olimpic je pobjedio ,ali kladionicari sad izbjegavaju igrati na domacina(Olimpic),jer su se dobro opekli.Pa sjetite se prosle godine Olimpic kao domacin je gotovo sve utakmice igrao nerjeseno.Treca ekipa je Zrinjski . Prosle godine davala bodove u Mostaru kome god je trebalo,i tko je naravno platio..Pa sami igraci Rudara su posle utakmice bili u soku ,kako su lagano dali tri komada,ljudi se ne sjecaju kad su kao domacini nekom uvalili tricu,a kamoli kao gosti.Tako da vam ovi komentari o penalima su smjesni,uprava Sirokog je fino odradila svoj posao,jer kvota na x je bila vise nego dobra,te su se fine para uzele.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 avg 2013, 13:17

amypitar je napisao/la:Utakmica Široki-Rudar je klasicna stimaljka za kladionice.Masa ljudi u nedelju igra na domacina-1. Siroki u formi,pobjedio Sarajevo,pobjedom idu na prvo mjesto,sve je to uticalo da se pare stave na domacina,ali pred samu utakmicu pocinju spekulacije te se igra x2,sto se i obistinilo.Utakmica je bila u nedelju u 20,00 sati,kad je bilo malo parova za igrati,a kvota na Siroki dobra 1,40 da se raja navuce. Sam koficijen od 1,40 je bio mamac da se raji uzmu pare. Zasto ? Da je Rudar igrao recimo na Kosevu ili Grbavici kvote ne bi bila veca od 1,20. Ako je Siroki bolja ekipa od Sarajeva,a jeste, zasto kladionice na Siroki stavljaju vece kovte. Isti slucaj sa drugom ekipom, koja je kao i Siroki sklona štimanju za kladionice, je Olimpic. Isti slucaj.! Igraju sa tamo nekom Mladosti kvota 1,50,doduse Olimpic je pobjedio ,ali kladionicari sad izbjegavaju igrati na domacina(Olimpic),jer su se dobro opekli.Pa sjetite se prosle godine Olimpic kao domacin je gotovo sve utakmice igrao nerjeseno.Treca ekipa je Zrinjski . Prosle godine davala bodove u Mostaru kome god je trebalo,i tko je naravno platio..Pa sami igraci Rudara su posle utakmice bili u soku ,kako su lagano dali tri komada,ljudi se ne sjecaju kad su kao domacini nekom uvalili tricu,a kamoli kao gosti.Tako da vam ovi komentari o penalima su smjesni,uprava Sirokog je fino odradila svoj posao,jer kvota na x je bila vise nego dobra,te su se fine para uzele.
pa naravno..Široki, Zrinjski, Rudar i Olimpic štimaju, a svi ostali su fine dobre mace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.