PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 14:48

Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 14:48

joker90 je napisao/la:Da Leotar ima navijace na ovom forumu vjerovatno bi i kone imale koga da se "lizu" kako oni to kazu.. :roll:
I sad kad je pobjegla RAja, oni ih svako malo brane od dosadnih tuzlaka, nema veze sto su navijali "Sarajevo, Sarajevo" na tekmi protiv Zelje im. :cool:

Mogu tek zamisliti u tekiji kakve se seanse desavaju, uz tradicionalno drmanje glavama na svaku pomen Slobode i Sarajeva, mada je donedavno RAja ovdje podjebavala Manijake, a branila HZ. Al bitno je da mi se lizemo sa vama, a sve smo jaci i organizovaniji (i Slo i SA), dok jedni i dalje rone, a drugi u plavom pozoristu trube vozom i pozivaju ljude na stadion.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 okt 2015, 14:50

"Hiljadee mrtvih pitaraa" reče solinas..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 okt 2015, 14:51

joker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..
Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je to :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 14:58

FaraonTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ma ja kad je vase onda je to normala ugostili, kad smo mi s nekim u normala odnosima, makar na forumu, onda je to lizanje..
Iskusno od tebe, mada mislio sam na braću iz Njemačke al' hajde i sa njima ste u normala odnosima i to je to :lol:
Aha, znaci to je lizanje.. :clap: Nista mi cemo se i dalje lizati i stvarati normala odnose, a vi postavljajte bombe i pucajte se međusobno, pa vas mozda posjeti jos neko osim ovih fasista u narednim godinama. Do tad slusajte navijace Veleza kako na utakmciama sa vama pjevaju nase pjesme, slusajte Fukare kako zajedno na utakmci sa nama vas nabijamo na k.. itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 okt 2015, 15:00

joker90 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Aha, znaci to je lizanje.. :clap: Nista mi cemo se i dalje lizati i stvarati normala odnose, a vi postavljajte bombe i pucajte se međusobno, pa vas mozda posjeti jos neko osim ovih fasista u narednim godinama. Do tad slusajte navijace Veleza kako na utakmciama sa vama pjevaju nase pjesme, slusajte Fukare kako zajedno na utakmci sa nama vas nabijamo na k.. itd.
Vode i šećera, znam da boli :rol:

Čuj ovog gore, kad kažemo da je Velež bolji i trofejniji klub od Slobode ne znači da volimo RAju ili mrzimo Fukare, nego jednostavno govorimo činjenice.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 26 okt 2015, 15:02

joker90 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nemoj iz poštovanja prema Mirzi rahmetli..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 okt 2015, 15:07

Ajzea je napisao/la:
Nemoj iz poštovanja prema Mirzi rahmetli..
Ma samo se šprdati sa njim i ne shvatati ga ozbiljno, znao sam da nema nikakog poštovanja al' kada nakon zadnjeg derbija nije htio da nam čestita pobjedu onda mi je postalo jasno koliko je sati, tako da od tada znam kako ću sa njim i takvim kao on :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 15:12

Filozofija zivljenja i produzavanja vrste :urnebes:

slika
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 15:18

@faraon, daj secera i vode ipak ovom tvom kolegi, njemu ocigledno vise treba trenutno.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 okt 2015, 15:20

Ne zna čovjek sa kakvim "umovima" ima posla, yebiga naučit će. :zviz:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 26 okt 2015, 15:31

Celik u kupu i Sarajevo u prvenstvu. Simpatizeri Slobode su ushiceni u lizanju svoja dva najdraza šupka u tako kratkom periodu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 15:33

joker90 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
:rol: :rol:

Pa uvijek su navijaci nižih i inferiornijih klubova pjevali pjesme protiv najveceg kluba države ;) ništa novo i ništa cudno, reklo bi se
tako je u i svakoj drugoj državi

bilo bi zabrinjavajuce kada bi fukare, rođeni, pitari, robijaši i ostala sitna raja pjevali nešto pozitivno ili afirmativno o Želji :crazy: jer to bi znacilo da smo u qrcu i da nas sažaljevaju

Dok god te mrze znaj da nešto vrijediš i da si im nabio komplekse niže vrijednosti - stara uzbekistanska :mrgreen:

BuckinghamskiMoler
Kontakt:

Post Postao/la BuckinghamskiMoler » 26 okt 2015, 15:43

Nije provokacija samo pitanje. Da se naguze pitar i robijaš a pored njih je simpatizer slobode,na ciji bi se šupak prije zaletio sa svojim jezikom taj slobodas ili bi to bilo paralelno i ubrzano oblizivanje od dragosti obadva

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2015, 15:44

Ooo let3 brate moj, pa nema te par dana da me citiras, ja se vec nasekirao. :mrgreen: Drago mi je da si dobro, evo skinuo sam te sa ignore liste da ne bude joCker papak, nece da mi odgovori! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 okt 2015, 15:46

Beduin je napisao/la:Filozofija zivljenja i produzavanja vrste :urnebes:

slika
Jeli se ovo divovi za Slobodu spremaju :shock: :shock:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 26 okt 2015, 15:48

BuckinghamskiMoler je napisao/la:Nije provokacija samo pitanje. Da se naguze pitar i robijaš a pored njih je simpatizer slobode,na ciji bi se šupak prije zaletio sa svojim jezikom taj slobodas ili bi to bilo paralelno i ubrzano oblizivanje od dragosti obadva
Eo' ga i Pastrmka je nazad koliko vidim, evo pastrmke evo ludila :mrgreen: joj sad kad krene prepucavanje :mrgreen:
Zadnja izmjena: MojGradMojKlub, dana/u 26 okt 2015, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 okt 2015, 15:48

Drug, vas jednostavno niko ne hebe ni 1%, realno.
@Bucking nije tvoje pitanje provokacija, ono je samo komplex i ljubomora. :wave:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 26 okt 2015, 15:49

narodniheroj je napisao/la:
Jeli se ovo divovi za Slobodu spremaju :shock: :shock:
Ne treba to nama mi to bez kondoma :P :P

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 okt 2015, 15:50

joker90 je napisao/la:Ooo let3 brate moj, pa nema te par dana da me citiras, ja se vec nasekirao. :mrgreen: Drago mi je da si dobro, evo skinuo sam te sa ignore liste da ne bude joCker papak, nece da mi odgovori! :salut:
ma to okano moje :thumbup: vazda sam te cijenio :kafa:

sav si mi OK danas, popravljaš se.....samo anal licking između vas i fukara je odavno postalo ofirno, ali i to je OK....nek' se raja malo zabavi, samo nek je veselo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, delko i 18 gostiju.