Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

barca_87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la barca_87 » 28 nov 2014, 11:06

amarosim je napisao/la:Pelicans' head coach Monty Williams wants Anthony Davis to be taking at least 20 shots a game.
"Anthony cannot be in a game and not touch the ball," said Williams. "We have to have an effort to get him at least 20 shots every night."

Davis 24,5 više premier
pa carko ti si glavni za kosarku ,nije te bilo 100 godina :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

GoldenGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoldenGirl » 28 nov 2014, 11:24

DOUBLE:
12:35h CBA
Beijing - Choungquin Dragons - over 214,5 1,84
Jilin - Sichuan - 1 1,21
Q: 2,23
Stake: 10e
*be here at 3pm, we have one special insider information directly from player involved today from Romania first league, two bets odds 4,00 and 7,50, still waiting for final confirm, possible big betting scandal*

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 nov 2014, 11:29

Thompkins 13.5 više
Arroyo 13.5 više
F. Pilepic 8.5 više

Thompkins u prvoj utakmici protiv Zalgirisa dao 10p za samo 16 minuta, veceras bi trebao igrati duplo vise minuta, proslu je odigrao 35 minuta i imao 13 poena

Arroyo ne izlazi iz igre, ima apsolutnu slobodu, imaju finu priliku da pobjedom odu cak na diobu drugog mjesta, ocekujem neizvjesnu utakmicu a Arroyo je igrac koji je u stanju samo u zadnjoj cetvrtini dati ovoliko

Frana sam igrao i protiv Zvezde i prosao je lagano, sjajan suter za 3 poena, a za ovu granicu su mu potrebne dvije uz par slobodnih bi trebao preci, + vjerovatno nece igrati Babic a i Ramljak i Gordic imaju manje ozljede

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 28 nov 2014, 11:33

DarioTZ je napisao/la:Uskoro kinezi neki prijedlog..
12:35 SHANDONG - FOSHAN - kp1 @1,35 (Shandong je jako dobar kod kuce, ima 14 pobjeda u nizu, protivnik im lezi jer su ih u svim medjusobnim mecevima dobili, a igrali su ih ukupno 6).

12:35 LIAONING - BAYI ROCKETS(-203,5+) - z2 @1,85 (niska margina iz razloga sto Bayi rijetko prelazi 100 koseva, ali je zato Lianong masina za koseve, ocekujem da daju preko 120, eh valjda ce i Bayi dati oko 80, Lianong igra brzu kosarku).

Inace ne postavljam na forumu, ali eto danas sam dobre volje,, pa ako ti se svidja odigraj.
Sretno
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Velahalve » 28 nov 2014, 11:34

mirzatele je napisao/la:Thompkins 13.5 više
Arroyo 13.5 više
F. Pilepic 8.5 više

Thompkins u prvoj utakmici protiv Zalgirisa dao 10p za samo 16 minuta, veceras bi trebao igrati duplo vise minuta, proslu je odigrao 35 minuta i imao 13 poena

Arroyo ne izlazi iz igre, ima apsolutnu slobodu, imaju finu priliku da pobjedom odu cak na diobu drugog mjesta, ocekujem neizvjesnu utakmicu a Arroyo je igrac koji je u stanju samo u zadnjoj cetvrtini dati ovoliko

Frana sam igrao i protiv Zvezde i prosao je lagano, sjajan suter za 3 poena, a za ovu granicu su mu potrebne dvije uz par slobodnih bi trebao preci, + vjerovatno nece igrati Babic a i Ramljak i Gordic imaju manje ozljede
Mozda bi cak mogla biti i 2 na Limoges!

Arroyo 13.5 više
F. Pilepic 8.5 više

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 28 nov 2014, 11:52

Samo da prokomentarisem ovaj Nizny kao ekipu jer sam ih gledao par puta. Thompkins je odlican igrac, inteligentan i ima mehku ruku. Ali pravi problem ove ekipe je sto su klasicna Americka ekipa u kojoj je apsolutna prva opcija u napadu i ima citavu slobodu jeste Rochestie a poslije njega Kinsley. Jednostavno se ispucavaju a asistencije ne dijele cak i kada imaju slobodne igrace na ziceru.
Mislim da svaku njihovu tekmu ima value uzeti i Rochestia i Kinsleya preko.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 28 nov 2014, 12:05

slika

Prvi put igram ove kineze , :mrgreen: :mrgreen: a vi ste krivi :P
Prva 3 para prepisana od brzog i zlatne , zadnja 2 onako da me ima sta oborit , malo statistika i osjecaj :D
Sretnoo ako neko sta prepise :salut:

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 28 nov 2014, 12:35

Euroliga

Brooks 9,5 vise maxbet
Kopd Armanija nema vcrs Gentilea tako da ce marshon imati sigurno 30 minuta,zadnje dvije utak bez Gentilea zabio 17(Fener) i 30(Varese),vjerujem da i vcrs moze preko ove granice....

Guler 6,5 vise maxbet
Kod Galate vcrs nema Micova i Pociusa tako da na poz 2 i 3 igraju samo Aradori i Guler koji igra dosta dobro u zadnje vrijeme i vcrs bi trebo imati oko 30 minuta i ako Valencija malo pritisne Arroya,Sinan ce imati dosta prostora.....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 nov 2014, 12:45

amarosim je napisao/la:Euroliga

Brooks 9,5 vise maxbet
Kopd Armanija nema vcrs Gentilea tako da ce marshon imati sigurno 30 minuta,zadnje dvije utak bez Gentilea zabio 17(Fener) i 30(Varese),vjerujem da i vcrs moze preko ove granice....

Guler 6,5 vise maxbet
Kod Galate vcrs nema Micova i Pociusa tako da na poz 2 i 3 igraju samo Aradori i Guler koji igra dosta dobro u zadnje vrijeme i vcrs bi trebo imati oko 30 minuta i ako Valencija malo pritisne Arroya,Sinan ce imati dosta prostora.....
nakon dugo vremena se ponovo pojavio :tokralju: :tokralju:

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 nov 2014, 12:47

slika

sta mislite o ovome ?
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 28 nov 2014, 12:53

Brooks 9,5 vise maxbet

Guler 6,5 vise maxbet
a je mi drago da si se vratio, pratim naravno legedno

:tokralju: :tokralju:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 28 nov 2014, 12:53

Valencia - Galatasaray(-4,5) H1.

Ovo bi veceras trebao biti "poklon dana". Valenciji gori pod nogama, mec must be za njih. Domaci imaju super kvalitetu: Loncar, Liscuk, Martinez, Ribas.... samo se ocekuje kada ce proraditi jer kvaliteta je tu. Prvi mec u Turskoj dobila je Galata sa 71:64. I taj je mec bio poprilicno tijesan, kada su Turci bili kompletni. Veceras havarija u gostujucem sastavu: pored navedenog dvojca: Pociusa i Micova raskid ugovora je zatrazila i glavna karika u reketu Aldemir koji nije primio platu punih 5 mjeseci :facepalm: Danas je vec na putu za Philadelphiu gdje treba potpisati za 76-se. Ono sto sam nacuo prije par minuta da je cak i Erceg upitan za veceras, onda mislim da Galata veceras gubi dvocifrenom razlikom jer Valencia mora pritisnuti zbog kos-razlike. Mislim da Aroyo nece moci sam. Prevelika steta na strani Turaka. Ovaj hendikep sam nasao na Bet 365. WWIN daje granicu, od 5,5 7,5 i 10,5. Za ostale ne znam ali mislim da ce ovaj hendikep koji je fiksiran u ostalim lokalnim kladionicama drasticno rasti. Sretno.

GoldenGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoldenGirl » 28 nov 2014, 13:35

STRONG INSIDER SINGLE !!!
Romanian First League
19:30h IASI - Panduri - 2
Q: 2,05
Stake: 40e

STRONG INSIDER SINGLE:
Romanian First League
19:30h IASI - Panduri - DP22 (away team wins both halves or in serbian "duplla pobeda")
Q: 7,25
Stake: 10e

VERY DARK GAME:
Greece Second League
17h Fokikos - Iraklis - ht/ft 2-1
Q: 45,00 local bookie Mozzart (players from Serbia should bet multiple tickets for not more than 1e otherwise bookie will down the odds on 15,00!)
Stake: 7e

INSIDER INFORMATION FOR ROMANIAN BET CAME DAY BEFORE YESTERDAY FROM 4 PLAYERS OF IASI WHICH WILL BE INVOLVED IN TODAYS MATCH. THERE IS ANOTHER INFORMATION WHICH CAN BECOME A BIG SCANDAL IF FINDS OUT SO I WILL NOT PUBLISH THAT (not even in PM) AND THERE IS A GOOD POSSIBILITY THAT THE BEST ROMANIAN PLAYER EVER IS INVOLVED IN THIS BET CRIME.

INFORMATION ABOUT FOKIKOS CAME THIS MORNING WITH UNKNOWN CYPRUS BUSINESSMAN AND TRADED ODDS ON BLACK MARKET. POSSIBLY BIG AMOUNTS OF BLACK MONEY ON ASIAN MARKETS.

This is NOT FIXED GAMES !!!!
I dont wanna read again all kind of private messages in my inbox so pay attention.
Make your betting stakes responsible and LOOK AT MY STAKES !!!
I use stakes of 100e for fixed games. For Panduri game I used 50e bet FOR FIRST TIME HERE! So, information is very very strong but still not fixed.

For Fokikos bet its supposse to be a DARK GAME BET but I used a littlle higher stake than ususal because of also very strong special insider information about this game.

There is gonna be one more suggestions later but it will be "only" recomendation with double as I used to give you last 15 days.

Good Luck to All ! :)

ziz
Kontakt:

Post Postao/la ziz » 28 nov 2014, 13:56

gonzales je napisao/la:
12:35 SHANDONG - FOSHAN - kp1 @1,35 (Shandong je jako dobar kod kuce, ima 14 pobjeda u nizu, protivnik im lezi jer su ih u svim medjusobnim mecevima dobili, a igrali su ih ukupno 6).

12:35 LIAONING - BAYI ROCKETS(-203,5+) - z2 @1,85 (niska margina iz razloga sto Bayi rijetko prelazi 100 koseva, ali je zato Lianong masina za koseve, ocekujem da daju preko 120, eh valjda ce i Bayi dati oko 80, Lianong igra brzu kosarku).

Inace ne postavljam na forumu, ali eto danas sam dobre volje,, pa ako ti se svidja odigraj.
Sretno
Nemoj vise bit' dobre volje molim te. :lol: :lol: :lol:
"When I die, don’t bring me to the hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there."

— Steven Gerrard

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 28 nov 2014, 14:15

ziz je napisao/la:
gonzales je napisao/la:

Sretno
Nemoj vise bit' dobre volje molim te. :lol: :lol: :lol:
Drugi post na forumu i već zaebavaš, lijepo bogami. Aj budi ti dobre volje pa postavi dva dobitna para.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 28 nov 2014, 14:20

Brooks 9,5 vise maxbet

Guler 6,5 vise maxbet
nema još ni Davida Mossa koji je otputovao u SAD zbog smrti bake,a kladionice su već povećale marginu na Brooksa na 11,5
Što misliš da li mi je sigurnije odigrat Hacetta 9,5 više ili Brooksa 11,5?

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 28 nov 2014, 14:21

Po meni večerašnji zicer je Harden. Howard je upitan večeraš, povreda koljena, ništa od njeg.

http://www.cbssports.com/nba/injuries
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

reddevil73
Kontakt:

Post Postao/la reddevil73 » 28 nov 2014, 14:52

Evo od mene dva para za danas mislim da će proći :)

Lokomotiva Zagreb Split 3 ili više
Marseille Nantes manje od 3 gola

tkopelima
Kontakt:

Post Postao/la tkopelima » 28 nov 2014, 14:58

efes-sasari - over 155,5.... efes ce se potruditi da popravi utisak s proslog meca kada je prokockao pobjedu ,dok sasari nema vise sta traziti u evroligi :D
nizni novgorid -zalgiris 1 ..... novgord je vezao 3 pobjede zaredom a mislim da ce biti i cetvrta,zalgiris ih je u prvoj utakmici razbio 26 koseva i sigurno ce rocesti i ekipa uciniti sve da pobjede
samues - under 11.5 .......cuvace ga tomic i tibor plajs tako da samuels nema nikakve sanse
Zadnja izmjena: tkopelima, dana/u 28 nov 2014, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 28 nov 2014, 15:08

Arroyo 13.5 više
F. Pilepic 8.5 više

Šta misliš za Ercega?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.