Hoću biti tužan radi fantastične serije mog kluba i činjenice da smo evo vjerovatno izborili Europu nakon zaostatka od 12 bodova za Širokim Brijegom?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Zabili smo sa Rahmanovicem tricu pod Bijelim BrijegomSamozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:40Jarni,? Jesic, ?Marinovic,? Cala? ,Husrefu ? Dubica? Makedonac? svi mi mogu biti draži od Mirze, ali zabiti 3 kom. Leotaru, Listici, Lažnim , Slobodi i možda još nekom može izgleda samo M. Varesanovic.
Ni sa Rahmanovicem i ponajboljom generacijom to nismo radili.
Šta će donijeti naredne 4 tekme ne znam, ali treba poštovati nadoknadjenih 11 bodova nad Listicom.![]()
Kako je ovdje Amar hladan vidi da su neodlučni uze loptu i asistirao za izjednačenje. On baš fali, vidim lajkuje redovno objave kluba na instagramu nadam se da će se vratiti
- Osttribine
- Kontakt:
Pa iskreno govoreci da je neki "izvikani trener" doveden na zimu na gotovo izgubljenu Evropu, a napravio ove rezultate to bi se skandiralo i svr.savalo na sve strane, pravila bi se forumska analiza kao sto mnogo puta mozemo o Mehi Kodri procitati ovde, treba biti realan. Kao covjek Mirza jeste dokazao da je qrina, posebno evo ova veceras patetika grb ovo ono, a dok si trener Olimpika izjavis da se protiv nas ne moze igrati jer imamo 12.igraca tj. sudiju.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:40Jarni,? Jesic, ?Marinovic,? Cala? ,Husrefu ? Dubica? Makedonac? svi mi mogu biti draži od Mirze, ali zabiti 3 kom. Leotaru, Listici, Lažnim , Slobodi i možda još nekom može izgleda samo M. Varesanovic.
Šta će donijeti naredne 4 tekme ne znam, ali treba poštovati nadoknadjenih 11 bodova nad Listicom.![]()
Mislim da bi mangup ispao da izbori Evropu i na kraju prvenstva sam da ostavku, to bi po meni bio potez koji bi ga koliko toliko oprao kod raje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve dok je iznad 7000 to je relativno ok, sad da nismo izašli u Europu to bi bila katastrofa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
30. kolo:
Borac - Sarajevo
Široki Brijeg - Posušje
Željezničar - Velež
31. kolo:
Sarajevo - Željezničar
Sloboda - Široki Brijeg
Velež - Igman
Borac - Sarajevo
Široki Brijeg - Posušje
Željezničar - Velež
31. kolo:
Sarajevo - Željezničar
Sloboda - Široki Brijeg
Velež - Igman
Ipak svih 9, podcijenio sam nas

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ali ne mogu da shvatim koliko Oliveira može trčati, nenormalno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Slobodi gori vodi 2:0FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:49Zabili smo sa Rahmanovicem tricu pod Bijelim BrijegomSamozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:40Jarni,? Jesic, ?Marinovic,? Cala? ,Husrefu ? Dubica? Makedonac? svi mi mogu biti draži od Mirze, ali zabiti 3 kom. Leotaru, Listici, Lažnim , Slobodi i možda još nekom može izgleda samo M. Varesanovic.
Kako je ovdje Amar hladan vidi da su neodlučni uze loptu i asistirao za izjednačenje. On baš fali, vidim lajkuje redovno objave kluba na instagramu nadam se da će se vratiti
Leotaru gori 3:0
Listici kad smo hladno zabili 3 dole ?
Lažnim poslije 5 poraza, zayebali slavlje
Do sada to ni jedan naš trener nije uradio u 4 tekme. Nikad u postagresijskoj eri :

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Nije trener uradio drug, nego kvalitet pojedinca :*Samozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:59Slobodi gori vodi 2:0FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:49Zabili smo sa Rahmanovicem tricu pod Bijelim BrijegomSamozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:40Jarni,? Jesic, ?Marinovic,? Cala? ,Husrefu ? Dubica? Makedonac? svi mi mogu biti draži od Mirze, ali zabiti 3 kom. Leotaru, Listici, Lažnim , Slobodi i možda još nekom može izgleda samo M. Varesanovic.
Leotaru gori 3:0
Listici kad smo hladno zabili 3 dole ?
Lažnim poslije 5 poraza, zayebali slavlje
Do sada to ni jedan naš trener nije uradio u 4 tekme. Nikad u postagresijskoj eri :bih:
Sarajevo ljubavi moja.
Pa daj brate, čitav život samo trče i šutaju loptu, da je sreće sve i jedan pro igrač bi letio kao sa lanca pušten, ali nismo mi navikli to u našoj ligi, gdje se razvlače po terenima i nakon 20 min umiru.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma mirza je debil ali ajmo to na stranu i reci bravo, realno 7/7, da je Kodro bilo bi kolektivno svrsavanje
Ili da je obrnuta situacija, da gubimo i da smo losi jel bi tad bio nekvalitet pojedinaca ili bi prvi trener bio krivac
Kad je dobro onda su igraci zasluzni, kad je lose onda je trener. Nevezano za naseg trenerskog maga nego onako uopceno je ta fraza
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Derbi nam je važniji od Borca, ja bih u Banja Luci na klupi ostavio vecinu ovih sa dva žuta kartona, ima ih poprilično.
-
- Kontakt:
Od vremena Pelaka i te generacije sam ih stalno vidjao sa Huremom,nije to od juce i tadasnji igraci,treneri itdHajdeee je napisao/la: ↑30 apr 2023, 00:08To se ovom Huremu mora doci popusiti kur.ac poslije svake tekme, i Mirza i pojedini igraci ili sta.
Jel to dio paketa, prilikom davanja zastite![]()
http://www.facebook.com/10000026796587 ... id=NnVzG8
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako i ja slicno maloprije odgovorih ovom @Samozdravlje, da je Kodro ili neki drugi trener u pitanju bio, vec bi se slike njegove lijepile ovde po forumu. Svoje misljenje o Mirzi i Mirvicu sam davno iznio, ali ne moze covjek a da realno ne sagleda situaciju i kaze svaka cast na rezultatima, ok mi zelimo da ti ides sa klupe ali za ovo respekt posebno ako izbori Evropu koju smo mnogi jesenas jos halalili.JavierBosnia je napisao/la: ↑30 apr 2023, 01:24Ma mirza je debil ali ajmo to na stranu i reci bravo, realno 7/7, da je Kodro bilo bi kolektivno svrsavanje
Ili da je obrnuta situacija, da gubimo i da smo losi jel bi tad bio nekvalitet pojedinaca ili bi prvi trener bio krivac
Kad je dobro onda su igraci zasluzni, kad je lose onda je trener. Nevezano za naseg trenerskog maga nego onako uopceno je ta fraza
A sto se ovih anegdota tice trener igraci, one godine kad smo Zelju na Grbavici uzeli 0:3 pricaju meni moji pitari sa Istoka "provjerenu" info kako su igraci Husrefa istjerali i odredili taktiku i zgazili Želju, mislim smijesno zvuci ali hajde kako god extra pa tamam i da je tako. Dolazi pocetak nove sezone i ubrzo onaj derbi na Grbavici gdje gubimo 5:2 i ti isti pitari sad Husrefu psuju sve, pa cekaj sta je sad rekoh, sto ga opet ne izbacise iz svlacionice i ne pobijedise Želju

-
- Kontakt:
Kad vidim bjesnilo ovo kod kona i komentare,bude mi krivo sto nismo svi ko jedan. Dokle ide ta bolest da tvrde ljudi da mi diktiramo ligom zajedno sa Vicim haha ugasili se sutra koliko je i vi i Vico
Svaka čast stručnom štabu i ekipi. Mirza 7/7 svaka čast. Po meni jedna od ofanzivno najboljih utakmica do sad, veliki broj šansi i lako je mogao rezultat biti puno drugačiji. Renan ipak nije jedini brazilac koji ne zna igrati
šteta što mu ona ne uđe prečka strašan igrač. Ramić tanak ali mlad je nadoći će, Mario... onaj pregled igre je nešto što se nije moglo vidjeti na našim terenima. Naprijed smo odlični ali nazad škripi, Šerbečić se gubi iz kola u kolo, valjda ce se dohavizati. Dal se vratio u formu trči, trudi se, gine na terenu i igra odlično. Strasan je gol zabio, majstorski. Nadam se da će nastaviti zabijati, a pogotovo bi volio da ga mrtvom želji zabije. Ubjeđen sam da ide na kraju sezone. Ziljkić odličan, gine. Samo mi se ne sviđa što na svaku protestuje i svađa se. Europo eto nas 

Trenutno korisnika/ca: adko02, Aduka87, amypitar, BungaBum, Fudo, Haksss, JavierBosnia, Pablo11, Pena, Posejdon, Rajvosa4ever, Varijantas8 i 120 gostiju.