Hajdeee je napisao/la: ↑17 apr 2023, 00:20
Amcho1 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 22:56
NazorUso je napisao/la: ↑16 apr 2023, 18:09
Kako ofucana fraza "Svi smo mi na istoj strani, samo se borimo na razlicite nacine"

Isto kao da u ratu pobjegnes u agresorske trupe i govoris ma borim se i ja kao i vojnici nasi samo mi je malo drugaciji nacin. Znas ja dosao u njihove trupe da ih ubijedim da prestanu...
Takvi kao ti su izmislili sjever, izmislili navijačku skupinu horde zla, ma izmislili navijače općenito, samo takvi kao ti znaju šta je ispravno i kako treba navijati i bodriti klub. Nije važno što ima navijača koji imaju utakmica 10 puta više nego što ti imaš godina vjerojatno, samo tebe treba slušati jer ko ne dijeli tvoje mišljenje on je moron, bot, ubleha, seljak sa istoka, poltron...
Kako smarate sa tim podjelama, znači Bože. Kako se zovu navijači Željezničara? Manijaci, ili imaju neki posebni manijaci sa juga?, Ultrasi l, Rođeni, Skripari, Lešinari, Robijaši..., ili su samo povezani sa nekom tribinom? Pitam se, kada ne budeš više išao na gostovanja i kada ne budeš više na sjeveru, hoćeš li se prestati smatrati navijačem Sarajeva i reći da ti nisi horde zla.? Sa takvim izjavama i stavovima samo pravite kontra efekat kod ostalih navijača, nešto konstantno kao omaložavate.
Ok, bio sastanak, dogovorio se bojkot i poštujem takvu odluku te grupe navijača i imaju pravo da ispoštuju svoje stavove, ali isto tako ta grupa ne treba da pritišće i smara ostalih 70% navijača koji smatraju da bojkot nije ispravan način tjeranja. Ja sam evo lično odlučio da ne idem na utakmice dok se garnitura ne promjeni i to nije radi bojkota, to je moja lična odluka, a u isto vrijeme ću pratiti svaku utakmicu, te bodriti i želiti svim srcem da svaku utakmicu moje Sarajevo pobjedi, jer ja drugačije ne mogu.
Permutovao si brate. 90%.
A druga i bitnija stvar, a ko to navija da Sarajevo izgubi? HZ?
Ja ti kažem bojkot= - 1000 do 2000 maks hordi na tekmi, tjeranje van bojkota 8000 navijača na Koševu i svi u glas tjeranje, jer svi imaju isti cilj i svima je pun k....
8000 ljudi može srušiti vladu, a ne jednog zalizanog, pa makar to bila pozorište publika sa šeširima i kaputima.
Ne znam ko navija da Sarajevo izgubi, ali se danima nerijetko od pojedinaca priželjkuju loši rezultati za cilj tjeranja masnog i ajlah, a ja nisam rekao da su to horde kako mi pakuješ, jer svi smo mi horde. Ko priželjkuje, možeš vratiti i čitati ako te interesuje.
Nadalje, omjer je 30% naspram 70%, to ti je statistički omjer ko je za bojkot, a ko ne, prihvatio ti to ili ne. Dosta je onih što će ispoštovati, a nisu za sistem bojkot tjeranja, ali čisto će da ispoštuju, bar tako kažu da će da ispoštuju, a mnogi su se i na forumu izjasnili tako.
Živ bio.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.