FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
10%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 282

bordobijelisampion
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijelisampion » 30 apr 2023, 09:28

MortemHz je napisao/la:
30 apr 2023, 09:25
bordobijelisampion je napisao/la:
30 apr 2023, 09:17
Ima li neko brojke posjete na posljednih par derbija?
Izvukao sam ti samo za Koševo gdje god je mogla publika prisustvovati.

10.000
7.000
15.000
11.000
11.000
Hvala :thumbup:
Nadam se za vise od 11.000

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 30 apr 2023, 09:36

Po dosad pokazanom Mirza zasluzuje da ostane :kafa:

Do kraja treba dobit kone, bojac, i Igman, u Mostaru neki X i 2 pozicija :pray:

Ako Mirza to dobije zasluzuje do kraja ugovora da ostane odavno nije bolja atmosfera bila i aBd jos malo i HZ da se vrate, sad je potrebnije vise nego ikad.

UPRAVA NAPOLJE

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 30 apr 2023, 10:11

Hvala igracima na ovoj sreci nakon toliko vremena, samo iskreno smatram da ova ekipa moze puno puno vise kad bi to neko fino poslozio. Golman je pod moranje za narednu sezonu a stoperi hmm pa nadam se da ce se Besim dozvati nije on los igrac samo neki mu se khurac u glavi desava... ono sinoc je bas kriminalno bilo sta je covjek grijesio izgubio je par lopti koje su nas mogle kostati. Rijesiti se Salcina, Tomasevica, Dzafica, Dal vjerovatno ce se prodat a sumnjam da ce i Musu ostavit, Anicic ma ko ce znati sta ce biti sigurno da je on igrac dobar ali ta povreda iskreno ne treba opet rizikovati.

Kazem opet ekipa moze puno vise i osjeti se stvarno da se moze fino uvezat sve da nema nabijanja lopte, sinoc koliko god smo bili bolji Bgm na momente smo i jako lose izgledali isto kao da smo bez ikakve ideje.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 30 apr 2023, 10:20

Ja sam protiv Slobode još vidio u kojem će smjeru to sve ići, ekipa koja se nakon 15.minuta i 2 gola minusa vrati je spremna na sve i ništa nije nemoguće.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 apr 2023, 10:32

Čirjak,Dzafić,Dal,Balta i Hamza su ušli.
Kiks je na rezultatima , njima je Balta upisan umjesto Anicica :mrgreen:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 apr 2023, 10:44

BordoBBoja je napisao/la:
28 apr 2023, 00:20
FRANK RIBERY je napisao/la:
28 apr 2023, 00:08
Ja pozivam Horde da se ne vraćaju na Sjever, mozda titulu uzmemo . 🤣
Sekiraj se ti za klub peraca guzova, Sarajeva se ostavi
Navijač koji bojkotuje svoju klub ima nešto da kaže. :rol: Da sam na pozicije Mirvića, zabranio bih vam da više ikad dođete na Koševo, da mi normalni navijač,koji klubu ne okrecemo ledja mozemo sa svojom djecom uživati u fudbalu. A vi se drzite sitne delikvencije... Kako vas nema, klub prodisao.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 apr 2023, 11:00

Ja uopste ne skonta sinoc da je anicic usao, tada je lijeva strana bila blize istoku, u neka doba gledam vidim nije radovic, al ne skonta da je anicic. Dobro je da se i on koliko toliko oporavio.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 apr 2023, 11:03

Slavila se jutros pobjeda u Walteru. Mirza na celu kolone :urnebes:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 apr 2023, 11:04

Sto bi direktorica rekla #ponosandoneba :beba:
Znao sam da ova ekipa ima kvalitet, mada sam licno nakon Veleza halalio Europu. Protiv Sloge mi je bila najteza utakmica u zadnjih 20 godina. Sad sam uvjeren da smo 100% treci a 90% sam siguran da cemo dobiti sve do kraja. Na stranu bojkot, zdepi materine ali ako Mirza dobije sve do kraja, posle onog juce na pressu msm da bi mu davanje otkaza bilo samoranjavanje, al opet Ismir zna svoje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 apr 2023, 11:04

boki86 je napisao/la:
30 apr 2023, 11:00
Ja uopste ne skonta sinoc da je anicic usao, tada je lijeva strana bila blize istoku, u neka doba gledam vidim nije radovic, al ne skonta da je anicic. Dobro je da se i on koliko toliko oporavio.
Kakav ba Aničić, Balta je ušao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 apr 2023, 11:05

boki86 je napisao/la:
Sta vam ljudi dragi,mit napraviste nekakav,nije valjda da nemozete raspoznat igrace na terenu.

Radovic kad je izasao na lijevog beka je prešao Cirjak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 apr 2023, 11:10

Ko je sad ušao Aničić ili Balta? :eh:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 30 apr 2023, 11:12

Pribojavao sam se ove tekme,listica,tradicija,ubice turbo motivisani protiv nas,a nama protiv njih sve na glavu jer svaki igrac je svjestan tezine utakmice protiv njih i zato su nam tekme protiv njih najteze,cak teze kuci nego u gostima.
I onda sve upucivalo na jedini scenario,pusiona nakon opet nekoliko zicera. Cak sam pomisljao da necemo na kraju ni bod uzeti.

Hvala Bogu pa je zavrsilo na super nacin,u finisu im ga zaprditi sto posebno utice negativno na psihu.
Onog smetljara bi ja kramponima u glavu,ono kad je odgurno Dala. Koji su to fasisti,koji naboj imaju neprijateljski protiv nas. Uzas!

Ne mogu da se ne osvrnem na Zilkica,katastrofalna tekma,bez ikakvog ucinka,nista.
Kao da stagnira lagano,no i dalje takav nam fajter treba,donosi tu energiju prijeko potrebnu u svakoj tekmi,ali samo da prestane toliko solirati i svaka akcija ista,namjestanje na desnicu dijagonalno. Isti fazon Robena s lijeva strane,i procitan je za svaku odbranu pa ga je lakse zaustaviti.
Promijeni nesto brate,mozes ti to.
Musa je veliki rizik u odbrani,nekako igrac koji je nedorecen nazad,nesiguran,naprijed veci ucinak i opasnost po gol. Uostalom asistencija sezone sinoc.
Serbecic totalno konfuzan,ne znam koji mu je,ali ima centarsut za 10 sto nije tipicno za stopera.
Sve u svemu timski i maksimalno angazovano odigrana tekma u kojoj se odlicno vidjelo da kad igraci hoce onda i mogu dati sve od sebe,pa kakav god rezultat bude nece ti niko nista zamjeriti.
Tekma ocito odigrana za sefa im,sli nista manje i za tim i klub.
Gigovic odlican,tacno se vidjelo sinoc koliko sudije rade po zadatku,odnosno koliko navlace kad dobiju nalog da te kolju,znaci znaju kad ih se pusti.
Nista nam nije dao,ali je nam je opet dao sve mogucnosti da dobijemo korektno utakmicu sto i jesmo, i sto jedino i trebamo kao sto bi trebalo isto za ostale da vazi,ali nije tako znamo.
Par prekida za njih se vidjelo da samo ceka da se uputi centarsut da svira faul unaprijed,sto mi opet govori da mu je “stalo” da ne izgubimo sto se moze podvesti kao blaga naklonost domacinu. To postoji bilo gdje u svijetu i ne smatra se klasicnim navlacenjem.
I dalje smatram da ovaj SS nije dorastao ni blizu da vodi ovakav tim,ovo je maksimum sto mogu uraditi,ali isto tako na znanje,srecu ili slucajno,odradio je tekmu i izmjene kao trenerski mag. I to se mora naglasiti.
S druge strane ako ga igraci gotive razlog nije bitan a gotive ga,treba imati na umu pretpostavku kako ce se na njih odraziti eventualni otkaz na kraju.
Sacekati sami finis sezone i vidjeti hoce li negdje zasrati,a nekako mislim da bi mogao.
Vrlo zahebana situacija s tim pitanjem sta poslije ako nastavi niz. Dodatno ce se zakomplikovati ova situacija uprava-HZ.
Da li neko zna desava li se bilo sta po tom pitanju,radi li se na priblizavanju stavova da se ovo ludilo prekine i da propalice iskaramo na Hasetu??

Ubjedjen sam da ce biti jos nekoliko extra pojacsnja ukljucujuci golmana,pogotovo za Evropu a onda i novu sezonu.
Cak sta vise suska se kako smo vec na tragu i u kontaktu za nekoliko igraca koji su i veci level od pojedinaca trenutno u timu.

Cestitke svima za ovu pobjedu koja je vise od same pobjede!
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 30 apr 2023, 11:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 apr 2023, 11:12

miky_hz je napisao/la:
30 apr 2023, 11:05
boki86 je napisao/la:
Sta vam ljudi dragi,mit napraviste nekakav,nije valjda da nemozete raspoznat igrace na terenu.

Pa neko napisa ovdje da je usao anicic, ja ne skonta, i pogledam na rezultatima, pise isto anicic umjesto radovica? Baltu sam upratio da je usao, i igrao na svojoj poziciji .
Jbt jel sad ulazio uopste anicic ili je krivo upisano :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 apr 2023, 11:19

boki86 je napisao/la:
30 apr 2023, 11:12
miky_hz je napisao/la:
30 apr 2023, 11:05
boki86 je napisao/la:

Pa neko napisa ovdje da je usao anicic, ja ne skonta, i pogledam na rezultatima, pise isto anicic umjesto radovica? Baltu sam upratio da je usao, i igrao na svojoj poziciji .
Jbt jel sad ulazio uopste anicic ili je krivo upisano :rol:
Pa ja koliko skontah ti si bio na utakmici,i nemogu da svarim da ti neki natpis ovdje ili bilo gdje moze pomutiti ono što si gledao svojim ocima,mislim pricamo o igracu koji je igrao 20+ minuta.

Ne kontam Bogami il baš neznate kako izgledaju naši igraci.

Anicic nije bio na klupi sinoc.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 apr 2023, 11:20

Nije ulazio
ISTINA ZA VEDRANA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 apr 2023, 11:25

Svaka cast momci a i Mirza.Koliko god ga ne volili skidam mu kapu za ovo.Valjalo je stici 10+bodova za ovako kratak period. 6-1-0(7-0-0)nije lako u ovoj ligi.
Realno treba nam jos pobjeda protiv Igmana i Borca/Zelje za to 3.mjesto.6-7/12 bodova bi trebalo je dovoljno.Bitnija pobjeda nego sto mislimo,bravooo ekipaaa :opaopa: :opaopa:
SVI U BL!
SVI NA DERBI!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 apr 2023, 11:29

Znal se datum i satnica derbija?? Valja organizovat slobodan dan i prevaliti 450 km u oba smjera :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 apr 2023, 11:32

NajvecaRadosti je napisao/la:
30 apr 2023, 11:25
Svaka cast momci a i Mirza.Koliko god ga ne volili skidam mu kapu za ovo.Valjalo je stici 10+bodova za ovako kratak period. 6-1-0(7-0-0)nije lako u ovoj ligi.
Realno treba nam jos pobjeda protiv Igmana i/ili Borca/Zelje za to 3.mjesto.6/12 bodova je dovoljno.Bitnija pobjeda nego sto mislimo,bravooo ekipaaa :opaopa: :opaopa:
SVI U BL!
SVI NA DERBI!
Ne vjerujem da će Velež uzeti kup tako da treba planirati i četvrtu ekipu iz lige. Svakako je bolje treći završiti i mirna Bosna ali mislim da smo mi već tu. Protiv Borca možda bod, dobiješ košpicare i to je to. Velež će 3 dana poslije finala kupa igrati protiv nas i tu smo mi u maloj prednosti. Igman odličan i uradit će sve za pobjedu ali ne vjerujem da će nam trebati. Dosta zavisi od kupa, vidjet ćemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 apr 2023, 11:32

Baš suprotno koje bio na Kosevu slabo je šta mogao upratiti.Recimo pola istoka pita ko je zabio drugi gol.Prvo ona kiša ,svaka šansa raja skače od onih kišobran moraš skakati ,bježati na stranu da vidis gol ili šansu.Oblaci crni gluho bilo šta je ono.Reflektor na istoku prema sjeveru jedva da je radio ( sramota)
Dresovi i brojevi na istim se bukvalno ne vide.
Ali na kraju pobjede ,i slavlje koje opisati ne mogu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Rule_hz i 70 gostiju.