Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

hamzaTM87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 nov 2014, 22:46

hamzaTM87 je napisao/la:Evo mojih prijedloga za danas, pa neka svako probere sta mu se svidja :

Zadar - Krka kp1 @ 1,85

Zadar je pod imperativom pobjede nakon 6 vezanih poraza. I jedna i druga ekipa su dobro otvorile sezonu, ali su upali u loše serije, Zadar zbog nešto težeg rasporeda, a Krka zbog velikih problema sa povredama. Krka će i danas biti bez iskusnog Hukića, dok kod Zadra neće biti mladog Bašića. Zadar je mnogo bolja domaćinska ekipa i danas su silno motivisani da ostvare pozitivan rezultat.

J.B.Florence (15,5) OVER @ 1,85

Ubjediljivo najbolji igrač Zadra ove sezone. Ima potpunu slobodu u igri, i na terenu uvijek provodi minimalno 30 minuta. Danas kao što sam rekao za domaće neće biti Bašića što će značiti da će još veći teret pasti na njegova leđa ,a upitan je i Ivanov što bi za Florensa značilo još koji šut. Preko ove granice može osim ako ne uđe u potpuni kontraritam (što mu nije strano). Ipak dosta bolje igra na svom parketu, a večeras neće imati i pretjerano dobrog defanzivca protiv sebe u Armstedu.

Marko Marinović (11,5) OVER @ 1,85

O Marinoviću sam dosta pisao prije utakmice eurokupa, kada je sve uprskao svojom glupošću. Dobio je dvije tehničke u roku od 10 sekundi i automatsku isključujuću na početku druge četvrtine. Olimpija je opet danas sigurno bez Murića, Rupnika i Salina, dok će se za Horvata odlučiti vjerovatno na zagrijavanju da li može ili ne. Iz Olimpije su izjavljivali da su dvi dosta iscrpleni poslije utakmice u Moskvi koju su odigrali u rotaciji od 8 igrača, dok je Marnović sigurno odmorniji jer je odigrao samo desetak minuta. Diže formu iz kola u kolo, i mislim da večeras ide preko ove granice.

Luton Town - Masnfield Town 1 @ 1,90,
0-2 @ 1,75

Hatteri su u prošlom kolo konačno poraženi nakon 12 mečeva, ali danas će sigurno željeti da se vrate na pobjednički niz. Protivnici danas su im stari rivali iz prethodnih godina (iz konferencije), kojeg nisu pobjedili 4 godine. Jeleni nakon promocije prošle sezone solidno guraju, ali njihov najveći problem je realiziacija gdje se skoro da dnu same lige. Kod Lutona neeće biti Wilkinsona(suspenzija) i trećeg napadača Lafajeta (operacija), dok gosti nemaju većih problema sa povredama. Luton je sigurno kvalitenija ekipa, pogotovo kada igraju na svom Kensilworth roadu. Također očekujem tvrdu utakmicu,a možda nije lošta opcija probati i da gosti ne daju gol (zbog odlične forme domaćeg golmana Tylera)

Traktor - Magnitorsk kp2 @ 1,45

Ovdje nemam šta puno reći, kvaliteta između ove dvije ekipe je zaista ogromna. Gosti su prva ekipa na istoku, koja je nakon odličnog početka upala u crnu seriju i ostvarili par iznenađujućih rezultata. Ipak u zadnjem kolu su rutinski pobjedili nezgodnu Ladu, i mislim da i danas dolaze do pobjede protiv Traktora koji će se do zadnjeg kola boriti za mjesto u play offu.

Tranmere - Portsmouth x2 @ 1,40, 2 @ 2,65

I za kraj još jedan par koji mi je zapao za oko. Pompey nakon slobodnog pada koji su doživjeli u tri sezone i dolaska iz PL u L2, ove godine imaju ambicije da krenu sa vraćanjem. Napokon su se stvari u klubu stabilizovale, navijači su se vratili ponovo u klub i dovedna su sasvim solidna pojačanja za ovu ligu. Bolje su otvorili sezonu, ali u zadnje vrijeme im ne cvjetaju ruže. Dosta lošije igraju na strani, ali ovo je za njih MUST WIN utakmica protiv slabašnog Tranmerea, jer Pompey polako počinje zaostajati za mjestima u playoffu, a svi rivali su sa ovog gostovanja lagano nosili bodove.
Evo za večeras par prijedlog NBA :

M.Carter Williams (15,5) OVER @ 1,95 (bhplay)

Večeras očajna Fila igra bez Wrtoena. Ionako su oni ekipa u kojoj se ne zna ko pije a ko placa, ispred njih je još jedna sezona koja će proći u tankanju i nabijanju negativnih rekorda. Wiliams će imati svu slobodu u igri, i veliki broj šuteva kao i obično. Sviđa mi se ova kvota, posebno jer u nekim kladionicama margina i 17,5.

Cleveland (102,5) OVER @ 1,85

Krajnje je vrijeme da se Cavsi uozbilje. Večeras igraju protiv Indiane, kojoj su se konačno počeli vraćati povrijeđeni igrači (Watson i West), ali su večeras bez veoma defnazivno važnog Hiberta. Mislim da će večeras i LBJ povući, i dvoumio sam se između njega over ili ovoga, ali mislim koliko god lose Cavsi igrali, ofanzivno su prejaki da večeras ne pređu bar 105 poena.

E.Kanter (13,5) OVER @1,85

Turčin je u posljednje vrijeme u jako dobroj formi i konstanto ide preko ove granice. Večeras igra protiv Klipersa koji očajno brane centarsku poziciju, i klaun Jordana nema šanse da zaustavi Kantera noćas
ZELJEZNICAR 1921!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 29 nov 2014, 22:51

Kvota na Milwoki u velikom padu, da li iskoristiti trenutnu kvotu 2?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 29 nov 2014, 22:54

Mere l' Novicki over?
Allegri je gospodin!

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 29 nov 2014, 22:55

hamzaTM87 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:Evo mojih prijedloga za danas, pa neka svako probere sta mu se svidja :

Zadar - Krka kp1 @ 1,85

Zadar je pod imperativom pobjede nakon 6 vezanih poraza. I jedna i druga ekipa su dobro otvorile sezonu, ali su upali u loše serije, Zadar zbog nešto težeg rasporeda, a Krka zbog velikih problema sa povredama. Krka će i danas biti bez iskusnog Hukića, dok kod Zadra neće biti mladog Bašića. Zadar je mnogo bolja domaćinska ekipa i danas su silno motivisani da ostvare pozitivan rezultat.

Luton Town - Masnfield Town 1 @ 1,90,
0-2 @ 1,75

Hatteri su u prošlom kolo konačno poraženi nakon 12 mečeva, ali danas će sigurno željeti da se vrate na pobjednički niz. Protivnici danas su im stari rivali iz prethodnih godina (iz konferencije), kojeg nisu pobjedili 4 godine. Jeleni nakon promocije prošle sezone solidno guraju, ali njihov najveći problem je realiziacija gdje se skoro da dnu same lige. Kod Lutona neeće biti Wilkinsona(suspenzija) i trećeg napadača Lafajeta (operacija), dok gosti nemaju većih problema sa povredama. Luton je sigurno kvalitenija ekipa, pogotovo kada igraju na svom Kensilworth roadu. Također očekujem tvrdu utakmicu,a možda nije lošta opcija probati i da gosti ne daju gol (zbog odlične forme domaćeg golmana Tylera)

Ovo prepisao i uzeo neku siću, hvala ;)
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 29 nov 2014, 22:58

Vat ju tink :?:

slika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 29 nov 2014, 23:01

Carli je napisao/la:Mere l' Novicki over?
Novicki ne igra večeras (odmor), tako da vrijedi probati ili Elisa ili Parsonsa (a možda i obojicu)
ZELJEZNICAR 1921!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 29 nov 2014, 23:02

5 overa od mene za vcrs n :D
Milsap i Jeferson ( ne pamtim kad su zadnji put presli granice, mislim da je vakat za to)
Wall - ako bude na nivou ode lagano, ne vjerujem da ce ponovit utakmicu kao protiv Clevlenda sa malo poena
Davis - sinoc podbacio, vcrs ocekujem lagani over
Carter Willaims - to sam prepisao neko ga je vec predlozio

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 29 nov 2014, 23:05

hamzaTM87 je napisao/la:
Carli je napisao/la:Mere l' Novicki over?
Novicki ne igra večeras (odmor), tako da vrijedi probati ili Elisa ili Parsonsa (a možda i obojicu)
Možda još bolje što ne igra :mrgreen:

Ja sam sa Jeffom završio j e b o mu poen mater :mrgreen:
Allegri je gospodin!

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 29 nov 2014, 23:09

slika
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 29 nov 2014, 23:09

Jel' ima neko račun u sportplusu ?
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 nov 2014, 23:27

Deportivo Capiata-12 de Octubre (0:0) 71. min. over 0,5 1,61
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

GoldenGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoldenGirl » 30 nov 2014, 00:21

DOUBLE:
01:00h Montreal - Buffallo - 1 1,50 (nhl)
03:00h Milwaukee - Houston - 1 1,65 (nba)
Q: 2,47
Stake: 30e

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 nov 2014, 00:23

zgmiky je napisao/la:za danas na veći ulog

Manchester UTD, Paris i Real

ide glat bez kapljice znoja :lol:
ajde možda malo real na kraju ali ok bez problema
zgmiky je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Gledao sam danas da odigram ove belgijance prelaz 2/1 i nisam pa probati na pobjedu domacina na susretu Waasland-Mouscroen 0-1 HT

Ocito je da suraduju i mislim da ce domacin okrenuti
pa što ne odufra 2/1 danas, opalio bih se mokrim gaćama po glavi :lol:

ajmo dalje

Sporting-Setubal 0-0 ht

over 1.5 1.75*

over 2.5 3.35*
*krivo sam napisao margine za golove, prvi je bio over 1.5 po 1.75 znači 2+ a drugi over 2.5 po 3.35 dakle 3+ sad tek vidim, ali bitno da je oboje prošlo :opaopa:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 nov 2014, 00:31

zgmiky je napisao/la:Sutra Zvezda gubi prvu utakmicu u sezoni u ABA ligi :D
15 razlike za Zvezdu ce biti ;)

nbbbbbba
Kontakt:

Post Postao/la nbbbbbba » 30 nov 2014, 00:40

http://www.h2hstats.org/sr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zna li neko jos stranicu kao ova da se ne placa?
hvala

choseNz
Kontakt:

Post Postao/la choseNz » 30 nov 2014, 00:52

slika

Valjda prodje.. :)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 nov 2014, 01:05

hodža je napisao/la:United
Chelsea
Real
PSG
Bayern

Kvota : 3,5

Pronadji uljeza
:?
FORZA MARŠAL !!!

GoldenGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoldenGirl » 30 nov 2014, 03:37

GoldenGirl je napisao/la:SINGLE:
NBA Player Points
01h Carter Williams (Philadelphia) - over 15,5
Q: 1,80
Stake: 30e
SINGLE WIN !!!
FT: Carter Williams 18p
PROFIT: + 24e
NOVEMBER: + 534,3e

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 nov 2014, 10:07

Momcii hajmo nesto za duplanje.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 nov 2014, 10:20

slika

???
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.