Ne, baraz igraju cetiri reprezentacije. Ako se mi i Ukrajina ne plasiramo, a ostala dva pobjednika iz grupe b plasiraju, onda se nama i Ukrajini pridruzuju dvije najbolje reprezentacije koje nisu pobjednici grupa, gdje bi mi i Ukrajina bili nosioci. Nama je u interesu da se plasiraju Ukrajina, Svedska i Danska i po mogucnosti sto vise ekipa iz A lige, jer bi nam onda mogle doci u baraz reprezentacije iz lige c koje nisu bile pobjednice grupa.DrFilgud je napisao/la:A ako se Ukrajina, kao pobjednik grupe lige B, ne plasira, je li mi idemo na njih?Pivopija je napisao/la:Da, ali mi ostajemo u barazu B lige. Prebacuju se oni koji nisu bili pobjednici.DrFilgud je napisao/la:Sta se desava ako se sve ekipe iz A Luge nacija, plasiraju kroz kvalifikacije?
Da li se prebacuju 4 ekipe odozdo i igraju baraz lige A?
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sjetio sam i ja, vec smo citali i diskutovali o tome. Nego sinoc kasno, umoran ...pa dok mi je nadoslo.Pivopija je napisao/la: plasiraju, onda se nama i Ukrajini pridruzuju dvije najbolje reprezentacije koje nisu pobjednici grupa, gdje bi mi i Ukrajina bili nosioci. Nama je u interesu da se plasiraju Ukrajina, Svedska i Danska i po mogucnosti sto vise ekipa iz A lige, jer bi nam onda mogle doci u baraz reprezentacije iz lige c koje nisu bile pobjednice grupa.

U barazu najvjerovatnije dobijamo jednu od slijedecih zemalja: R. Irska, S. Irska, Izrael, Madjarska, Rumunija, Grcka, Albanija.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
igrali smo baraz sa Irskom 2015-e ako se dobro sjecam, kod njih izgubili 2-0, kod kuce 1-1...BoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zbog toga sam ih i spomenuomahic je napisao/la:igrali smo baraz sa Irskom 2015-e ako se dobro sjecam, kod njih izgubili 2-0, kod kuce 1-1...BoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ah sarkazam, nisi stavio smileyBoixosNois1899 je napisao/la:Zbog toga sam ih i spomenuomahic je napisao/la:igrali smo baraz sa Irskom 2015-e ako se dobro sjecam, kod njih izgubili 2-0, kod kuce 1-1...BoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.

Ja bi radije Portugal, želja mi je nekad protiv njih igratBoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A nije vala ni Grčka za baciti.Osim13 je napisao/la:Ja bi radije Portugal, želja mi je nekad protiv njih igratBoixosNois1899 je napisao/la:Bilo bi lijepo da dobijemo neku reprezentaciju sa kojom nismo igrali u prošlosti, kao npr. Irsku.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Zasad ne, nisu izborili preko LNOsim13 je napisao/la:Igral sajprus u baražu
-
- Kontakt:
BasOsim13 je napisao/la:E dobro je onda se ne brinem

jes ova turska jaka, al baš jaka
kad kosovari i engleze uzmu

kad kosovari i engleze uzmu

- akisarajevo92
- Kontakt:
Zagonetan osmijeh

neka mi neko objasni kako Armenci djeluju spremnije od nasih igraca iz liga petice poput Dzeke, Kolasinca, Besica ili je sve stvar zelje i ponosa sa kojim nosis nacionalni dres
i to nakon sto su oni imali tesku utakmicu protiv Italije a mi trening sa Lihtestajnom

neka mi neko objasni kako Armenci djeluju spremnije od nasih igraca iz liga petice poput Dzeke, Kolasinca, Besica ili je sve stvar zelje i ponosa sa kojim nosis nacionalni dres
i to nakon sto su oni imali tesku utakmicu protiv Italije a mi trening sa Lihtestajnom
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 sep 2019, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Daj nam anketu "Koja velesila nas sljedeca guzi:"
1. Farski otoci
2. Gibraltar
3. San Marino
1. Farski otoci
2. Gibraltar
3. San Marino
Jedan grad, jedna ljubav!
Ne treba se zalijetat s kalkulacijama
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa kad se igra liga nacija? Znači BiH mora osvojiti ligu nacija "B" da bi se plasirala na Euro?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki