Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2010, 17:14

Hahahaha, ima i Turaka na forumu. :mrgreen:
Kladim se da je ovo neki nas lik, tipa onaj Bot ili tako nesto. :D

Zaboraviti sto prije ovu utakmicu i okrenuti se narednom protivniku. Slijedi 3x teza utakmica, u kojoj treba nastojati popraviti utisak od jucer i pokusati nanijeti Svabama nanijeti jak udarac. Znamo da je ovo njima posljednje provjera, pa zasto ne bi bas tad dosli do pobjede??? 8-) 8-)
Nadam se da ce Pape izvesti najjaci sastav, jer kombinovanje ne daje prevelikog ucinka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2010, 17:16

Molim Boga da ce njemci igrat s nekim kombinovanim sastavom, inace nam se crno pise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 17:17

turkish_ je napisao/la:

Oh, I've been to Turkey. Man what a sad pile of crap. It's one giant sewer. Tell your government to start importing razors so you can distinguish between your men and women :lol:

Lol,somethig tells me you are just jelous ;),,i have been in Bosnia few years ago,in sarajevo, and you guys didnt even have normal roads,the cars are even worse,people begging in every corner,criminals everywhere,,its a jungle as i said...i really understand the serbs why they dont want to live with you..neither would i want to

Bye,you are just too sad :mrgreen:
You are right, but still we love Turkey!!!
A đe da znam?!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 maj 2010, 17:20

Raz_ba je napisao/la:
turkish_ je napisao/la:

Oh, I've been to Turkey. Man what a sad pile of crap. It's one giant sewer. Tell your government to start importing razors so you can distinguish between your men and women :lol:

Lol,somethig tells me you are just jelous ;),,i have been in Bosnia few years ago,in sarajevo, and you guys didnt even have normal roads,the cars are even worse,people begging in every corner,criminals everywhere,,its a jungle as i said...i really understand the serbs why they dont want to live with you..neither would i want to

Govori u svoje ime!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 maj 2010, 17:21

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 maj 2010, 17:22

aaa jeste ofirni više sa tom prepiskom sa ovim turcinom...lik vas turira i pravi zajebanciju jer mu je izgleda dosadno u životu ,a vi se primate ko saucesce na to.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 maj 2010, 17:32

hilmo je napisao/la:You are right, but still we love Turkey!!!
Ma nije Right, on je Left, i govori u svoje ime...

Btw, kad nasi reprezentativci stizu u Njemacku?
100% sportski i krajnje opušten potpis

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 maj 2010, 17:34

uh evo satra se od ljubavi prema turskoj :mrgreen: :mrgreen:

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 30 maj 2010, 17:38

Hey Turkish I went to the USA-Turkey game yesterday in Philadelphia. Your team is garbage. The Americans dominated you the whole second half and your fans were very quiet.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 17:38

Denizmare je napisao/la: Govori u svoje ime!
Mi govorimo u svoje ime! Otkud vama pravo da nam se obraćate sa ti?
A đe da znam?!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 maj 2010, 17:38

Losa mi je bila slika kad sam gledao ali komentator je stalno govorio da imamo samo 3 u odbrani sto ce reci da smo imali standardnu 3-5-2 taktiku. Zato me i ne cudi da smo primili 4 komada. 3-5-2 nemozes igrati bez najmanje 2 odlicna stopera a kad je izvukao Spahica raspad sistema je bio ocigledan. Nadarevic, koliko god da je dobar, nemoze nositi odbranu niti se porediti sa Spahicem

Protiv Ghane smo igrali 4-4-2 i primili smo samo jedan gol i to iz polusanse.

Je li treba nesto vise reci.

Pape ima pravo da eksperimentise na prijateljskim utakmicama narocito jer mu je ovo tek druga utakmica sa reprezentacijom. U krajnjoj liniji one i sluze za eksperimentisanje ali ako ponovo vidim isti zajeb kao i u ovoj utakmici ozbiljno cu poceti da se pitam da li Susic zna sta radi.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 maj 2010, 17:43

ma ovo je neki nas pa vjezba engleski mozda ima kontrolni sutra ili ness :mrgreen: :mrgreen:

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 17:44

Brane je napisao/la:Hey Turkish I went to the USA-Turkey game yesterday in Philadelphia. Your team is garbage. The Americans dominated you the whole second half and your fans were very quiet.
Hey Brane, I watched Serbia - New Zealand game yesterday. Your team is also garbage. The New Zealanders won the game. I am not going to mention the fans here LOL!
Zadnja izmjena: Raz_ba, dana/u 30 maj 2010, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
A đe da znam?!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 30 maj 2010, 17:45

Raz_ba je napisao/la:
Brane je napisao/la:Hey Turkish I went to the USA-Turkey game yesterday in Philadelphia. Your team is garbage. The Americans dominated you the whole second half and your fans were very quiet.
Hey Brane, I watched Serbia - New Zealand game yesterday. Your team is also garbage. The New Zealanders won the game.
suti ba, nismo ni mi uradili svoj pos'o :lol:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2010, 17:46

i kakve ovo ima veze sa temom ? :shock: lik vas lozi kakav turcin dosadno nekom pa vaj pod.ebava :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 17:47

Cincinnatus je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
Hey Brane, I watched Serbia - New Zealand game yesterday. Your team is also garbage. The New Zealanders won the game.
suti ba, nismo ni mi uradili svoj pos'o :lol:
Ma oni nama potpaljuju protiv Turaka na našem forumu ...... osim toga oni su se plasirali na svjetsko a Turci nisu, Turcima i nama nije sramota izgubit al njima jest od onako slabih protivnika.
A đe da znam?!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 17:50

RiNo je napisao/la:
Ma nije Right, on je Left, i govori u svoje ime...
Right, yes it is; Left, no, it is not! I govorimo u svoje ime! :lol:
A đe da znam?!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 maj 2010, 17:51

Raz_ba je napisao/la:
Hey Brane, I watched Serbia - New Zealand game yesterday. Your team is also garbage. The New Zealanders won the game. I am not going to mention the fans here LOL!
Hey Raz_ba, Brane je nas... sta se prosipas
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 maj 2010, 17:52

lottdogg je napisao/la:ma ovo je neki nas pa vjezba engleski mozda ima kontrolni sutra ili ness :mrgreen: :mrgreen:
Preslušava se čovjek hehehe
A đe da znam?!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2010, 17:54

turkish_ je napisao/la:

Eğer Türk değil lan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.