Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Prijateljska utakmica Svedska - BiH

Post Postao/la SemPer_fi » 06 maj 2010, 22:12

Tekma je san snova za probavanje neki novih nada nase domovine,i naravno nadam se nasoj pobjedi...

DZEKO VS IBRAHIMOVIC
3 : 1
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 maj 2010, 22:14

SemPer_fi je napisao/la:Tekma je san snova za probavanje neki novih nada nase domovine,i naravno nadam se nasoj pobjedi...

DZEKO VS IBRAHIMOVIC
ibrahimovic ne igra za repku vise. bar kolko ja znam. reko je da radi ozljeda nece vise igrat.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 maj 2010, 22:16

NS Švedske je dao do znanja da će se utakmica odigrati na stadionu Rasunda u Stockholmu, na kojem će se 11. augusta igrati prijateljska utakmica između Švedske i Škotske.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 maj 2010, 22:17

Rezultat je manje vazan, nadam se da ce igra bit bolja nego protiv Gane. Nadam se da Muratovic i Damjanovic nece dobit novi poziv. I Pandza je na granici da izleti sa spiska jer rijetko igra za Hajduk...Od novih igraca u odnosu na tekmu protiv Gane nadam se da ce dobit poziv Cocalic, Stilic, Bunoza, Bilbija i eto Sehic sto je Susic i najavio. Za neke Trivunovice, Pilipovice i Puzigace nema potrebe. Prosjeci nam ne trebaju. Sto se tice Mujdze ne vjerujem da ce sva papirologija bit sredjena do 29.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 06 maj 2010, 22:24

A karte su inače već u prodaji.
Definitions belong to the definers, not the defined

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 maj 2010, 22:25

Cartman je napisao/la:Rezultat je manje vazan, nadam se da ce igra bit bolja nego protiv Gane. Nadam se da Muratovic i Damjanovic nece dobit novi poziv. I Pandza je na granici da izleti sa spiska jer rijetko igra za Hajduk...Od novih igraca u odnosu na tekmu protiv Gane nadam se da ce dobit poziv Cocalic, Stilic, Bunoza, Bilbija i eto Sehic sto je Susic i najavio. Za neke Trivunovice, Pilipovice i Puzigace nema potrebe. Prosjeci nam ne trebaju. Sto se tice Mujdze ne vjerujem da ce sva papirologija bit sredjena do 29.
Naravno, nema od te ljubavi ništa. Da se razumijemo, i ja bih volio vidjeti neke u dresu naše reprezentacije, a da neki "odlete" jer su davno svoje dali, ali svakim danom sam sve više i više ubijeđen da će se naći 1, ili eventualno 2 nova igrača na spisku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 06 maj 2010, 22:27

Info za karte: (uz google prevodilac) :)

Sverige - Bosnien/Hercegovina

Lördagen 29 maj, kl. 19.00
Råsunda Stadion, Solna
Boka på telefon: Ticnets callcenter 077-170 70 70
Boka direkt!
Välj gärna TicketFast! Då skriver du själv ut din biljett hemma.
Priser:

Östra och västra övre 400 kr.
Östra och västra yttre samt Östra nedre 300 kr.
Norra övre 225 kr.
Familjeläktare - Norra mellan 225kr./vuxen, 85kr./barn. Max 2 ungdomar t o m 16 år, per vuxen.
Sverigeklack (kan endast bokas via fotbollsupporter.se).
Norra mellan 225kr.
Norra nedre 150 kr.

Bosnienklack - Biljetter till Bosnienklacken bokas endast genom mail till [email protected]
Ange namn, adress och telefonnummer vid bokning.
Södra övre 225 kr.
Södra mellan 225 kr. - Slutsåld!
Södra nedre 150 kr.
Föreningar - Biljetter bokas endast genom mail till [email protected]
Ange föreningens namn, adress, kontaktperson och telefonnummer vid bokning.
Norra nedre 50kr./person, max 50 biljetter per förening.
Rullstolsbiljetter - (östra nedre) bokas via Ticnets callcenter 077-170 70 70 eller Svenska Fotbollförbundet 08-735 09 35.
Zadnja izmjena: edina, dana/u 06 maj 2010, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 maj 2010, 22:48

Pa sobzirom na njihovu pripremljenost i sobzirom da će im to biti generalna proba pred SP ne nadam se previše protiv Njemačke jer će nama prije svega poslužiti za rotiranje i uigravanje.Što se Šveda tiče u ovom trenutku smo bolja repka, ali mislim da će biti neki remi sa puno golova.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 06 maj 2010, 23:09

Bosnier je napisao/la:
do tekme skoro do ž!nego ajmo malo o svedima pisati!
Zar oni igraju fudbal :mrgreen:

Ja sam cuo samo za Ibru Bosanca
Prvo ja mislim da ce pape da uozbilji malo ove nase i vjerujem da ce biti dobro napaljeni protiv njemacke kao da mi idemo na SP a ne oni. a posebno ako se dobro odigra protiv svedske. ja sam siguran da svedi znaju odigrati- bilo bi odlicno odgledati ibrahimovica ali posto je on bošnjo njemu nikada nije ni pristajalo da igra za svede. to je inas i njegov zajeb. ja sam siguran da smo bolji od sveđana ali imaju i oni par dobrih(kalstrom, berg, elmander)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 maj 2010, 23:39

Wolverine je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Tekma je san snova za probavanje neki novih nada nase domovine,i naravno nadam se nasoj pobjedi...

DZEKO VS IBRAHIMOVIC
ibrahimovic ne igra za repku vise. bar kolko ja znam. reko je da radi ozljeda nece vise igrat.
Mislim da ce igrati,a bilo bi lijepo gledati ta dva rasna napadaca koji su dosta slicni , jedan zeljan dokazivanja drugi ima iskustvo okrsaj dva lava :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 maj 2010, 23:41

SemPer_fi je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

DZEKO VS IBRAHIMOVIC
Mislim da ce igrati,a bilo bi lijepo gledati ta dva rasna napadaca koji su dosta slicni , jedan zeljan dokazivanja drugi ima iskustvo okrsaj dva lava :D
Nece Ibra igrati sigurno ali zato ce mozda Deni Avdic dobiti poziv jer je trenutno u formi i prvi na listi strijelaca u svedskoj ligi, a oni su dosta tanki sa napadacima (Elmander, Berg....tanko).

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 maj 2010, 23:42

bavarian_bk je napisao/la:Mene da se pita (a ne pita) protiv švaba krenuti sa čak 3 napadača. A staviti 3 u odbranu ,jer po meni ,njihovi napadaci su katastrofa . Imam osječaj da ce biti potop svaba :D

racunaj spahica ko dvojicu ionako je navikao u montpelleu da cuva dvojicu i igra za trojicu :D hehehehhe
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 maj 2010, 23:44

Ovo nasi i nijemci ocekujem tvrdu utakmicu i tu cu odigrati x/2 ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 maj 2010, 23:44

SemPer_fi je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

DZEKO VS IBRAHIMOVIC
Zamisli poluvrijeme 3:o za Bosnu..ide Zlatan ljut,baca Svedski dres i uzima nas i govori "ja sam Bosanac a ne Svedjanin" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I utrpa do kraja hat trick
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 06 maj 2010, 23:44

johnnyHZ je napisao/la:racunaj spahica ko dvojicu ionako je navikao u montpelleu da cuva dvojicu i igra za trojicu :D hehehehhe
Johnny, ta ti je na mjestu... ;) Još dodaj da je navikao i da čuva El Kaoutarija... :D
Zadnja izmjena: edina, dana/u 06 maj 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 maj 2010, 23:49

edina je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:racunaj spahica ko dvojicu ionako je navikao u montpelleu da cuva dvojicu i igra za trojicu :D hehehehhe
Johnny, ta ti je na mjestu... ;) Još dodaj da je navikao i da čuva El Kaoutarija... :D
DA ga je kako klonirati :D pa ga na bekove staviti nebi nam golman ni trebao :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 maj 2010, 01:06

johnnyHZ je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Mene da se pita (a ne pita) protiv švaba krenuti sa čak 3 napadača. A staviti 3 u odbranu ,jer po meni ,njihovi napadaci su katastrofa . Imam osječaj da ce biti potop svaba :D

racunaj spahica ko dvojicu ionako je navikao u montpelleu da cuva dvojicu i igra za trojicu :D hehehehhe
Heheh et znaci imamo formaciju 4 4 3 :lol: :lol: :lol:

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 07 maj 2010, 11:31

Biće čupavo i protiv Šveda, a i protiv Njemaca. Mislim da bi protiv Šveda mogli izvuć neku pobjedu, a mislim da će to bit dobra utakmica. Što se tiče Njemaca, tu treba bit objektivan i reć istinu. Ipak svi znamo da je lopta okrugla i da možemo kad hoćemo. Hvala Bogu pa nismo više kanta za nabijanje već jedna ozbiljna reprezentacija koja zna šta hoće. Malo po malo dešavaju se neke promjene u Savezu. Liga je eto krenila nabolje, ali naša huliganska stoka je pokvarila i taj neki pomak. Ali eto dobili smo nekoliko dobrih igrača iz PLBIH. Ja navijam za Sarajevo, ali moram reći da je Šehić trenutno bolji i od Alaima. Cocalić je solidan također.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 maj 2010, 18:19

Šefik Ibrahimović: Volio bih da moj sin zaigra za BiH

Šefik Ibrahimović, otac Zlatana Ibrahimovića fudbalera Barselone, te fudbalskog reprezentativca Švedske, a nesuđenog Zmaja od Bosne izjavio je kako bi mu izuzetno drago bilo da njegov sin 29. maja u Štokholmu zaigra u bh. dresu bar u revijalnoj formi na utakmici Švedska - BiH.

- Bilo bi sjajno vidjeti Zlatana u bosanskom dresu, pa makar u revijalnom karakteru - kaže Šefik Ibrahimović i dodaje - Moj sin nikada nije nastupio za Bosnu i Hercegovinu i ta je priča za njega zbog pravilnika FIFA-e završena stvar, ali svakako ukoliko postoji mogućnost da Zlatan za Bosnu i Hercegovinu odigra jedno, a za Švedsku drugo poluvrijeme to bi trebalo iskoristiti.

Takvu ideju je podržala većina sportskih švedskih novinara, ali je u ovoj skandinavskoj kraljevini ipak najveće pitanje da li će kontraverzni Ibrahimović ikada više uopšte obući dres švedske reprezentacije zbog njegovog ranijeg oproštaja od nacionalne vrste.

Podsjetimo se, Ibrahimović se nakon nekolicine skandala i sve većih medijskih pritisaka na njega odlučio povući iz reprezentacije, te selektoru biti na raspolaganju samo za ključne utakmice Vikinga.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2010, 18:29

Razbijamo Svedsku sa ili bez Ibrahimovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.