Hahahahaha, pošto su neki pitali za našeg kolegu @marseilla da i ja izrazim svoju zabrinutost i želju za što bržim oporavkom

. Nije to lahko kad se puno priča trash talk a onda ti tim zakaže i bude nakantan... To može biti jako, jako neugodna situacija... Jedini tretman je privremena izolacija, kao što to poznati čine kad neke nezgodne informacije o njima procure u javnost

, nakon čega se vraćaju bolji i jači nego prije... U ovom slučaju, sigurna sam da će nam se kolega vratiti čim Jetsi pobijede slijedeću tekmu.
Hehe, šalu na stranu, ja mu ne zamjerim puno... ali mogao bi malo poraditi na svojoj komunikaciji da bi se izbjegli nepotrebni konflikti. Mi smo ovdje svi prije svega ljubitelji američkog fudbala i NFL-a, i to nam je dodirna tačka, a meni lično je dosta zanimljivije kad neko ko prati druge timove nego ja npr. napiše nešto o njima jer je nemoguće pratiti cijelu ligu u isto vrijeme...
Što se večerašnjih utakmica tiče, meni su najzanimljivije Miami@
Baltimore,
San Diego@Houston, Arizona@
Minesota, Indianapolis@
Philadelphia, Dallas@
Green Bay, a i MNF će biti sigurno dobra utakmica. Boldirani su timovi za koje mislim da će pobijediti.
Happy sam što Brett igra večeras ali i jako zabrinuta... i kako vidim, već je i sackovan!

I interceptovan! Aaaaaaaaa...