effe_sa je napisao/la:a što si onda par puta cmizdrio ovde kad sam te argumentima razbijao "samoprozvani doktore nauka".
Smesan si covece. Nit sam ikada cmizdrio, niti cu ikada cmizdriti. Ali necu da dopustim da rulja sa BL pdfa stalno troluje nas pdf, a da mi ne smemo da kazemo nista protiv toga. To su i drugi ljudi ovde uvideli.
Hajde jednom da razjasnimo i taj doktorat. Nemam ga, ali cu ga dobiti za cca 12-13 meseci, ako Bog da. Nije u vezi sa ekonomijom, ali jeste iz oblasti drustvenih nauka. Nisam ga ja pomenuo, vec vasi forumasi. Hvala i dovidjenja.
Vidiš ja ovde nisam imao potrebu da se uzdižem svojim titulama.
Tvoje titule, pa i tvoja stvar da li zelis da ih istices ili ne. Ali, iskreno, ne smatram da imas cime da se istices. Dobro, gluposcu da, ali necim uzvisenijim - ipak ne.
Ti to stalno naglašavaš, al po ovom svemu ispadneš i doktro i za ekonomiju, pravopis, a fudbal bolje znaš od miliona i miliona drugih ljudi u evropi.
Jbga, smeta mi kad mi ljudi poput tebe prodaju maglu, a ne umeju ni da napisu nesto gramaticki ispravno. Sta znam, mozda je to sujeta, a mozda samo averzija prema balkanskim bukacima.
Braniš nešto što više ni Galliani ne brani, nego je čovjek priznao određene stvari.
Bolje bi bilo da to sto je Galliani rekao citiras. Cini mi se da je govorio o infrastrukturi. Samo o tome. A i da je rekao u globalu, to je opet pitanje vrednosnog suda, a ne cinjenicnog. Valjalo bi da naucis da ih razlikujes.
Znas ono:
neko je lep = vrednosni sud,
neko laze = cinjenicni sud
A još se predstavljaš u stilu Robin Hooda zaštitnika siromašnih. Pa ko ti se ne bi smijao.

Ako su tvoje interpretacije ostalih forumasa ovde nesto sto je dokaz tvog smisla za humor, platio bih da ne budem u tvom drustvu. Smorio bih se za medalju.
A sada bih te molio da napustis ovu temu, jer je ona o Serie A, pa ne prilici trolmajstorima poput tebe, da je kaljaju. Sve ti je lepo objasnjeno. Auf Wiedersehen!