VENI VIDI VICI !!!
Dovidjenja, prijatno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Greška jarane, Borac je osvojio titulu sa 64 boda i to je do sada bio rekord lige.Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam Borac je prosle godine na kraju imao 68. bodova, mi sad 64.aBd jos jedan novi rekord.
Idi gledaj košarku to ti je bolje i možeš pojest kilo prasetine prida na crkvicama,i moli se da ti klub ne ispadne naredne sezone kao što će sloboda.nicaze_072 je napisao/la:Hocu i ja janjetine al nema. Punu Grbavicu niste od Videotona imali.pinki je napisao/la:Jbt sad nešto kontam, kakva su vremena došla.
Kad se sjetim poraza pri ulasku u autobus na Grbavici, a ne da donesemo neki bod s gostovanja.
Ovo je vrijeme Amarovo momci, treba uživati u svakom trenutku!
U srijedu hoću punu Grbavicu, ne zanima me ništa drugo!
pa da zijanimo duplu, jok to.arelinho je napisao/la:NEMA SLAVLJA DOK NE MLATNEMO PITARE NA DERBIJU !
Sta ima veze ako dobije.Nama treba bilo kakva pobjeda, mi Sirokom bjezimo treutno 10 bodova zbog boljeg međusobnog omjerainacefindecko je napisao/la:ona baš krajnja teorija nam govori da ni protiv Slavije nećemo osigurat titulu ako Široki dobije.
tri kola do kraja će bit, devet bodova razlike, jest da je nemoguće stić našu gol razliku, al matematički je moguće![]()
![]()
![]()
Nije ni bitnoinacefindecko je napisao/la:šta se prvo gleda, gol razlika ili međusobni omjer
U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.inacefindecko je napisao/la:ona baš krajnja teorija nam govori da ni protiv Slavije nećemo osigurat titulu ako Široki dobije.
tri kola do kraja će bit, devet bodova razlike, jest da je nemoguće stić našu gol razliku, al matematički je moguće![]()
![]()
![]()
medusobni omjerinacefindecko je napisao/la:šta se prvo gleda, gol razlika ili međusobni omjer
AlemC85 je napisao/la:Iskrene čestitke Želji na pobjedi i Tituli prvaka BiH. Nemojte nešto zamjeriti ako sam bio pomalo grub.
Iskreno vam čestitam na TITULI PRVAKA DRŽAVE BiH ZAS SEZONU 2011/12......I PUNO SREĆE U EURO TAKMIČENJIMA.
Teško će iko ponoviti ovakvu sezonu kod nas u dogledno vrijeme......
ako je tako onda super.. iako ne znam gdje si vidio to da se prvo gleda međusobni omjer.. jesi pročitao negdje ili?amerosm je napisao/la:U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.inacefindecko je napisao/la:ona baš krajnja teorija nam govori da ni protiv Slavije nećemo osigurat titulu ako Široki dobije.
![]()
![]()
Mozda cak budemo i prvaci prije pocetka utakmice ukoliko Siroki ne pobjedi u Prijedoru.
Pa da nam Koke zapjeva: zivot mi je otisao do đavolaamerosm je napisao/la:U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.inacefindecko je napisao/la:ona baš krajnja teorija nam govori da ni protiv Slavije nećemo osigurat titulu ako Široki dobije.
![]()
![]()
Mozda cak budemo i prvaci prije pocetka utakmice ukoliko Siroki ne pobjedi u Prijedoru.