FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pročitao sam pravilnik nogometnog saveza, ako pobjedimo Slaviju i zvanično smo prvaci
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kojim igracima prijeti suspenzija pred derbi ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ova utakmica od strane Veleza i njihovih navijaca podsjetila je na onu atmosferu od prije par godina kada iz Vrapcica nisi mogao uzeti bod nikako.Uvijek se znalo da je tamo bilo tesko gostovati svim ekipama i da su bodovi tamo nemoguci.Zasto? Pa evo zasto,vidjelo se danas.Ono je zalosno bilo gledati,gotovo kao u Banja Luci.
Zar je toliko tesko otici i pogledati utakmicu i cestitati boljem na terenu.Kakav bolan sudija i sudjenje,pa ono kako je Velez odigrao je ravno ekipama kantonalnih liga.Zeljo je igrao sa 50% snage.Nastavlja se kampanja odvratnog navijanja protiv nas i svega sto nosi ime Zeljo.Opet zasto? Pa evo vidjelo se opet danas.ubili ih na terenu.I umjesto da kad vec moraju psovati i bacati na teren sve i svasta,bolje da su to uradili prema svojim igracima.
Vaditi se na sudiju koji je svirao sasvim normalan prekrsaj koji je postojao je preraslo u modu u zadnje vrijeme.Ocitas lekciju u Gradačcu,kazu bolji ste ali sudjenje perfidno,ocitas lekciju u Mostaru,sudija siljio...nema veze sto ovi centra nisu presli kako treba i sto su igrali ispod svakog nivoa jednog kluba koji ima tako veliku istoriju.U onom klubu jedini vrijedan spomena je Bandovic,pa i mali Zvonic mi je bas bio dobar.Ovo ostalo jad i cemer.Najveci problem za ovaj seljakluk je upravo to sto sada postoji prijenos za svaku tekmu i citava drzava moze da gleda.Nema vise lokalno,ko je na tekmi ima svoju istinu pa se prica sa koljena na koljeno i dodaje na nju sve i svasta.Nema vise toga.Mi izgleda fakat moramo dobivati po 5 razlike da bi nam neko pikao utakmicu.Da smo bogdo ubili ove Velezovce sa 5 razlike,bilo bi zasluzeno potpuno,zanima me sta bi onda bilo.I sada ce neki reci bili ste bolji,ali sudjenje je bilo nula.Kako da ne.
Sto se tice igre,bili smo bolji cijeli susret.Da nije Bandovica bila bi golijada.Svaka cast Bandovicu.Nasi igraci su redom bili odlicni osim Vasilica koji je totalno nesiguran.Guso majstor,Zolotic se nosio na sredini,Svraka je bio rezervisan,ali generalno ok,Kvesic odlican,drago mi je da ga je zabio,zasluzio je.Ma sve za deset.
Sampioni smo! 9 bodova razlike je sada definitivno nedostizno.
CESTITAM SAMPIONI !
Zar je toliko tesko otici i pogledati utakmicu i cestitati boljem na terenu.Kakav bolan sudija i sudjenje,pa ono kako je Velez odigrao je ravno ekipama kantonalnih liga.Zeljo je igrao sa 50% snage.Nastavlja se kampanja odvratnog navijanja protiv nas i svega sto nosi ime Zeljo.Opet zasto? Pa evo vidjelo se opet danas.ubili ih na terenu.I umjesto da kad vec moraju psovati i bacati na teren sve i svasta,bolje da su to uradili prema svojim igracima.
Vaditi se na sudiju koji je svirao sasvim normalan prekrsaj koji je postojao je preraslo u modu u zadnje vrijeme.Ocitas lekciju u Gradačcu,kazu bolji ste ali sudjenje perfidno,ocitas lekciju u Mostaru,sudija siljio...nema veze sto ovi centra nisu presli kako treba i sto su igrali ispod svakog nivoa jednog kluba koji ima tako veliku istoriju.U onom klubu jedini vrijedan spomena je Bandovic,pa i mali Zvonic mi je bas bio dobar.Ovo ostalo jad i cemer.Najveci problem za ovaj seljakluk je upravo to sto sada postoji prijenos za svaku tekmu i citava drzava moze da gleda.Nema vise lokalno,ko je na tekmi ima svoju istinu pa se prica sa koljena na koljeno i dodaje na nju sve i svasta.Nema vise toga.Mi izgleda fakat moramo dobivati po 5 razlike da bi nam neko pikao utakmicu.Da smo bogdo ubili ove Velezovce sa 5 razlike,bilo bi zasluzeno potpuno,zanima me sta bi onda bilo.I sada ce neki reci bili ste bolji,ali sudjenje je bilo nula.Kako da ne.
Sto se tice igre,bili smo bolji cijeli susret.Da nije Bandovica bila bi golijada.Svaka cast Bandovicu.Nasi igraci su redom bili odlicni osim Vasilica koji je totalno nesiguran.Guso majstor,Zolotic se nosio na sredini,Svraka je bio rezervisan,ali generalno ok,Kvesic odlican,drago mi je da ga je zabio,zasluzio je.Ma sve za deset.
CESTITAM SAMPIONI !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
E moj Ramiću ako ovako nastaviš ne gine ti povratak u Turbinu...
DRUG NEBI TI PUNCA
Evo ti sa zavnicne stranice N/FSBiH pravilnik takmicenja i procitaj clan 43.inacefindecko je napisao/la:ako je tako onda super.. iako ne znam gdje si vidio to da se prvo gleda međusobni omjer.. jesi pročitao negdje ili?amerosm je napisao/la:U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.inacefindecko je napisao/la:ona baš krajnja teorija nam govori da ni protiv Slavije nećemo osigurat titulu ako Široki dobije.
tri kola do kraja će bit, devet bodova razlike, jest da je nemoguće stić našu gol razliku, al matematički je moguće![]()
![]()
![]()
Mozda cak budemo i prvaci prije pocetka utakmice ukoliko Siroki ne pobjedi u Prijedoru.
svuda u svijetu je gol razlika!
http://www.nfsbih.net/pdf/Takmicenja.pdf
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!
Pobjeda protiv Slavije Želji donosi novu titulu
http://www.****.com/2012/05/pobj ... onosi.html
slavimo protiv pitara
http://www.****.com/2012/05/pobj ... onosi.html
slavimo protiv pitara
-
nicaze_072
- Kontakt:
Mozete. Mozda iznenadite kao Porto sa Murinjom.pinki je napisao/la:Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!
zar nisi u areninicaze_072 je napisao/la:Mozete. Mozda iznenadite kao Porto sa Murinjom.pinki je napisao/la:Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!
ma k'o shamrock puna šaka brade 
I ja tebi na ovakvom postuboccaccio je napisao/la:Ova utakmica od strane Veleza i njihovih navijaca podsjetila je na onu atmosferu od prije par godina kada iz Vrapcica nisi mogao uzeti bod nikako.Uvijek se znalo da je tamo bilo tesko gostovati svim ekipama i da su bodovi tamo nemoguci.Zasto? Pa evo zasto,vidjelo se danas.Ono je zalosno bilo gledati,gotovo kao u Banja Luci.
CESTITAM SAMPIONI !
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Možda i vi bljesnete u prijateljskoj sa Stupčanicom...nicaze_072 je napisao/la:Mozete. Mozda iznenadite kao Porto sa Murinjom.pinki je napisao/la:Ja imam osjećaj da će se ponoviti ove godine Newcastle, a možda i više. Nekako je sve oko ove ekipe tako pozitivno, da imamo pravo da se nadamo!
- eliminator
- Kontakt:
poslacemo juniore na derbi nema potrebe da se beze zamaraju ovi iz prve ekipeSarajlijc@ je napisao/la:Kojim igracima prijeti suspenzija pred derbi ?
- inacefindecko
- Kontakt:
koja je najveća bodovna razlika na kraju sezone do sad bila između prvog i drugog mjesta i ko drži taj rekord
Svejedno i gol razliku smo prekucali!amerosm je napisao/la:Evo ti sa zavnicne stranice N/FSBiH pravilnik takmicenja i procitaj clan 43.inacefindecko je napisao/la:ako je tako onda super.. iako ne znam gdje si vidio to da se prvo gleda međusobni omjer.. jesi pročitao negdje ili?amerosm je napisao/la:
U nas se prvo gleda medjusobni duel, pa tek onda gol razlika, pa zatim broj postignutih golova ako se ne varam. Tako da pobjedom protiv Slavije u Srijedu smo novi prvaci BiH.
Mozda cak budemo i prvaci prije pocetka utakmice ukoliko Siroki ne pobjedi u Prijedoru.
svuda u svijetu je gol razlika!![]()
![]()
http://www.nfsbih.net/pdf/Takmicenja.pdf
protivnicima ne ostaje puno izbora - da pošteno čestitaju boljem ili da budu divljaci i gađaju kamenjem.
Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.
Sto se tice utakmice protiv Slavije ja bih licno posla Bogija i Vasilica na odmor da se u potpunosti pripreme za derbi, a mozda ne bi bilo lose i Zebu malo odmoriti i igrati sa Bekricem i onda da svi odmorni docekaju derbi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- eliminator
- Kontakt:
valjda je bitnije da igraci budu spremni za revans finala kupaamerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
- inacefindecko
- Kontakt:
mnogi mi probiše glavu o remiju u sljedećem kolu na Grbavici jer lafo Slavija mora uzeti neki bod tu!amerosm je napisao/la:Samo se nadam da nakon obezbjedjene titule aBd u Srijedu nece doci do opustanja u derbiju i to je utakmica gdje trebamo pokazati zasto smo prvaci.
p.s. ima li ovog kod nas

zeljo, kad je bjezio sirokom 11 bodova 2002. godineinacefindecko je napisao/la:koja je najveća bodovna razlika na kraju sezone do sad bila između prvog i drugog mjesta i ko drži taj rekord
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- inacefindecko
- Kontakt:
gdje će proslava bit?
što se ne ide pred vječnu vatru?
što se ne ide pred vječnu vatru?
Trenutno korisnika/ca: Emindoks20 i 15 gostiju.