FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Veličanstven koreo na početku utakmice, odavno nisam vidio nešto onako moćno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pustite GaLLa da radi sto Zeli..Ja sam mu na pocetku !j e b o citavu familiju al sada se kajem..
Covjek je prvo uspustavio tim gledao formacije i svasta nesto dok nije lopta stala na Zemlju..
Sada gulimo zadovoljan sam idemo u Finale abD
Covjek je prvo uspustavio tim gledao formacije i svasta nesto dok nije lopta stala na Zemlju..
Sada gulimo zadovoljan sam idemo u Finale abD

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
uporedimo ribijev i ovaj faul
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Meni su usta ostala otvorena kad sam ono vidio, stvarno nešto spektakularno, bravo i svaka čast im na onome...Virtu4l je napisao/la:Veličanstven koreo na početku utakmice, odavno nisam vidio nešto onako moćno.
A onda, tekma ko tekma nije nešto bila osim onog faula Ribery-a, ono bilo nebilo namjerno je kobno, hvala Bogu nije sinoć tako bilo, i ono je po meni crveni bez ikakvog pitanja....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Ovo ljudi nisam mogao zadrzati za sebe, mozda za neke iznosim subjektivno misljenje, al nakon sinocne tekme ne izlazi mi iz glave pomisao na mogucnost da za Bajern zaigraju Miske i Dzeko, pa mozes si mislit sta bi radio taj Bajern s Riberiem i Robenom po bokovima, Misketom u sredini i Dzeksonom u vrhu
Pa ne mogu da vjerujem da je gdin Franc rekao da mu ne trebaju napadaci, pa sinoc da je bilo iole dobar spic u ekipi Bajerna sad bi imali 3-4 gola u zalihama i isli u Francusku malo u turizam........

Pa ne mogu da vjerujem da je gdin Franc rekao da mu ne trebaju napadaci, pa sinoc da je bilo iole dobar spic u ekipi Bajerna sad bi imali 3-4 gola u zalihama i isli u Francusku malo u turizam........
Bukvalno nikada nisam obratio paznju na koreografiju na tribinama ali ovo je bilo nesto nevjerovatno cim je privuklo moju paznju stvarno predivan pogledgeronimo je napisao/la:Evo malo jos one ljepote od sinoc.![]()
Nismo se nadali ovakvom uspjehu, s obzirom na najlosiji start u historiji, ali ovo vise nije san...
@CG - reci ti prijedlog, izaberi sam kako hoces da te kaznim.
@seco, jesu li se oznojili prsti?Dobra analiza, ima tih par sitnica (ako se tako mogu nazvati) koji me tjeraju da cupam kosu sa glave. Robben je priznao da je pogrijesio sa onom reakcijom pri izlasku sa terena. Gaal je htio zacementirati rezulat, koji je po njemu vise nego dobar. Hamit svakako zasluzuje vise da igra, MU mora vise i prije vanka. Ali, bilo bi prelijepo kada bi sve radio ono sto se nama svidja...
![]()
Reci danke, sto ti ovo iznad nije zadnji post na forumu.

--Pametnij popusta--
E fkt si uporedio najbolje sto je moguce svaka castsecer je napisao/la:uporedimo ribijev i ovaj faul![]()
[youtube][/youtube]

--Pametnij popusta--
- el-fighter
- Kontakt:
Jooooj šta mu lik uradi, ovo je krajnje bezobrazno i bezobzirno.
Ako je Ribery za ono dobio crveni ovaj je trebao dobiti 10 godina Zenice, a sudija mu samo žuti dade.
Ako je Ribery za ono dobio crveni ovaj je trebao dobiti 10 godina Zenice, a sudija mu samo žuti dade.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Al sta bi jos ovo Polufinale + jedan od vaznijih igraca ispravka najvazniji ali sta bih valjda ce mu skinut tu kaznu..
al nema veze ovo je jedna od najboljih koreografija ikad uradzena 1 put gledam i mislim samo gdje su ovi prawi navijaci smjesteni tu znak ajd al cijeli stadion i zamiislite i Lyon-ovo navijaci dizu ovu koreografija svaka cast.

al nema veze ovo je jedna od najboljih koreografija ikad uradzena 1 put gledam i mislim samo gdje su ovi prawi navijaci smjesteni tu znak ajd al cijeli stadion i zamiislite i Lyon-ovo navijaci dizu ovu koreografija svaka cast.

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Ovo ljudi nisam mogao zadrzati za sebe, mozda za neke iznosim subjektivno misljenje, al nakon sinocne tekme ne izlazi mi iz glave pomisao na mogucnost da za Bajern zaigraju Miske i Dzeko, pa mozes si mislit sta bi radio taj Bajern s Riberiem i Robenom po bokovima, Misketom u sredini i Dzeksonom u vrhu

Bayernom najvažniji igrač je sigurno Robben. Od njega sve počima, bez njega bi bili upola slabiji.
Ribery je stašno opao u formi u zadnje vrijeme.
Ali evo bas je poceo da se vraca odlicno je sinoc igrao dok crveni nije dobio i sta bude moraju ga s***** :S jbg bit ce boljeMrgood je napisao/la:Bayernom najvažniji igrač je sigurno Robben. Od njega sve počima, bez njega bi bili upola slabiji.

--Pametnij popusta--
Još malo o veličanstvenoj koreografiji bavaraca...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
e ovako da rjesimo to za riberya po pravilo nije vise tako da ako igrac dobije crveni da pauzira jednu utakmicu,sada je stvar ovakva dakle ako igrac dobije dva zuta pa crveni on pauzira jednu utakmicu,ali ako dobije direktno crveni odna fifa odlucuje dali ce taj igrac pauzirati jednu ili vise utakmica zavisno od faula dali je bilo namjere npr ili ne,razgovarat ce se sa rossetijem o tom faulu,
ali posto bayern ima jednom beckenbaurea mislim da ce se to srediti da ribery bude u finalu
ali posto bayern ima jednom beckenbaurea mislim da ce se to srediti da ribery bude u finalu

Sto se tice Hamita, ja sam se nadao da ce njega ubaciti mjesto MVB, jer vidi se da se najbolje snalazi u sredini. Jos dobro oduzima lopte.
- Nail for Real
- Kontakt:
Je li iko uocio bosansku zastavu?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
@Gero ono sto sto si pisao za Bayern,totalno je ispalo obrnuto na kraju.
Odbrana im je odigrala tekmu da cisto sumnjam da ce ikad ono ponoviti,dok napad u koga si se ti uzdao haman slican ko' u trenutno Hoffenhaimu.
@Seceru sto se potpe tice da ti prebacim preko pp,jer javno je nekulturno a mi smo fini decki.
Vidim zahvalio si se @Geri na spasavanju guzce sto je isto korektno.
Ocekivao sam sasvim drugu utakmicu realno gledajuci,medjutim kad sam vidio Barcelonu i ono njihovo behutanje upalila se ''lampica''.Koja kaze ''ebo igraca koji pola hefte provede u autobusu''.
A Bayern niti je to znao iskoristiti,niti ma koliko jednostavno izgledalo mogao.
lyon nije Hanover pa da se kanta 3 ili 7.Tako da su to bajke za malu djecu.Ma koliko lose odigrao.
Bayern opet ima tekmu u subotu,i sad ne znam hoce li se ona letenja otvoriti,ili opet put sa busom.
Tako da bi prica mogla biti sasvim obrnuta u Lyonu.
Odbrana im je odigrala tekmu da cisto sumnjam da ce ikad ono ponoviti,dok napad u koga si se ti uzdao haman slican ko' u trenutno Hoffenhaimu.

@Seceru sto se potpe tice da ti prebacim preko pp,jer javno je nekulturno a mi smo fini decki.

Vidim zahvalio si se @Geri na spasavanju guzce sto je isto korektno.

Ocekivao sam sasvim drugu utakmicu realno gledajuci,medjutim kad sam vidio Barcelonu i ono njihovo behutanje upalila se ''lampica''.Koja kaze ''ebo igraca koji pola hefte provede u autobusu''.
A Bayern niti je to znao iskoristiti,niti ma koliko jednostavno izgledalo mogao.
lyon nije Hanover pa da se kanta 3 ili 7.Tako da su to bajke za malu djecu.Ma koliko lose odigrao.
Bayern opet ima tekmu u subotu,i sad ne znam hoce li se ona letenja otvoriti,ili opet put sa busom.
Tako da bi prica mogla biti sasvim obrnuta u Lyonu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 apr 2010, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Eh, sad je voznja autobusom kriva za losu igru Barce i Lyona. Nesto ovako sam mogao i predvidjeti. Razlozi sa losu igru se traze na sve nacine.
#divovi
Nail for Real je napisao/la:Je li iko uocio bosansku zastavu?
da jesam bio je neki bosanski svabo podrzavati pjanica xD
sigurno da je imalo utjecaja, nemoj mislit a nije. bayern jest bio bolji, i nema tog opravdanja koji moze opravdat losu igru liona i barce.moustapha je napisao/la:Eh, sad je voznja autobusom kriva za losu igru Barce i Lyona. Nesto ovako sam mogao i predvidjeti. Razlozi sa losu igru se traze na sve nacine.
samo mi je glupo sto ce bayern i inter putovati avionom, a ovi se preko 12 asi vozali u busu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.