Nije bas familija...da je familija nebi mi legla provizija, pa sad ti kontaj sta mi dodje.....
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tim gore...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Zna li neko termine treninga prve ekipe?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Marin često napušta svoju poziciju jer nerijetko pokriva i kolegu stopera i beka.
Zato i sam ispada.
Ne bi da ga kujem u zvijezde, ali mislim da je najbolji stoper od Daniela Graovca pa na ovamo.
Zato i sam ispada.
Ne bi da ga kujem u zvijezde, ali mislim da je najbolji stoper od Daniela Graovca pa na ovamo.
MA HAJTE MOLIM VAS
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Burey iz Zrinjskog bi bio extra za nas,da dobijemo na širini rotacije na krilu.Mišljenja sam da tamo nije dobio potrebnu minutažu,a ono što je odigrao više nego solidno.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Nije se nesto puno naigrao dole, nije mi jasno sto.. meni je izgledao dobro ono sto je igraoMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:09Burey iz Zrinjskog bi bio extra za nas,da dobijemo na širini rotacije na krilu.Mišljenja sam da tamo nije dobio potrebnu minutažu,a ono što je odigrao više nego solidno.
- gegenpressing
- Kontakt:
Karamarko u najboljim godinama nije mogao da igra austrijsku bundesligu,tu sva priča završava.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:01Marin često napušta svoju poziciju jer nerijetko pokriva i kolegu stopera i beka.
Zato i sam ispada.
Brohra ribo se...
Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Frajer nema života pa ide od teme do teme i trola kako neko dolaziLevin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Da ti je znati ko sam a...vidis da sam u semi sa igracima, neko mi je rodjak, nekom mozda menadzer, i tako dalje...u svakom slucaju Zeljo mi je drag klub, za kojeg imam simpatije i pratim utakmice.Levin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
Cobane kad sam ja naveo da dolazi Huskovic, nisi ni znao ko je taj igrac, a kamoli sta drugo...Uniited je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:27Frajer nema života pa ide od teme do teme i trola kako neko dolaziLevin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 10:20Kakav on i Željo. Pokupi neku poluinformaciju pa tuši okolo. Ako ispadne tačna dobro je a ako ne idemo ponovo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:44
Druze jel ti navijas za Zelju? Ako ne, onda nemoj nam temu zatrpavati.
![]()
![]()
![]()
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Čobani su ti što su te naučili da se tako izražavaš, za tvoju info ja znam za tog malog već 4-5 god, ali samo ti znaš mi ostali smo glupi
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Hazre majmune **** odavde, nabijem i tebe i Huskovića, pitaru mrtvi
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, GavranBeli, mavi i 56 gostiju.