Dinarasudac92 je napisao/la:De Bgt postavi taj tiket s tim ulogom.hrcxxx je napisao/la:tevez daje i 1
mitroglou daje i 1
bayer leverkusen
kof:29.37 ulog:100
mislim da prolazi relativno lagano!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dinarasudac92 je napisao/la:De Bgt postavi taj tiket s tim ulogom.hrcxxx je napisao/la:tevez daje i 1
mitroglou daje i 1
bayer leverkusen
Ili 100 feningamiki1212 je napisao/la:Dinarasudac92 je napisao/la:De Bgt postavi taj tiket s tim ulogom.hrcxxx je napisao/la:tevez daje i 1
mitroglou daje i 1
bayer leverkusen
hrcxxx je napisao/la:tevez daje i 1
mitroglou daje i 1
bayer leverkusen
mislim da momak igra sa kunama.sudac92 je napisao/la:De Bgt postavi taj tiket s tim ulogom.hrcxxx je napisao/la:tevez daje i 1
mitroglou daje i 1
bayer leverkusen
sudac92 je napisao/la:De Bgt postavi taj tiket s tim ulogom.hrcxxx je napisao/la:tevez daje i 1
mitroglou daje i 1
bayer leverkusen
Tu je možda najbolje igrati na golove.krmpotich je napisao/la:Pazite se Arsenala. Veceras im fali 13 igrača. Sanchez, Cazorla, Welbeck, Gibss i Koscielni su ostali kući. Njima dodamo 5 igrača koji su već odranije povrijedjeni+najvjerovatnije neće igrati: Arteta, Rosicky i Monreal onda bi Galata mogla i do premijerne pobjede veceras
Ja ne bjezim nego sam stavio na jednom 3+ na drugom X2moj uzor-S.G je napisao/la:Bjezite od Liverpula vcrs
Nemoj brate tako, slobodno 1 ko munara! Imam osjecaj da cemo veceras proradit i da ce Basel fasovatmoj uzor-S.G je napisao/la:Bjezite od Liverpula vcrs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.