[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ne mogu da vjerujem, ako je ovo istina prvo Melo, pa sad Marchisio, koje slijedeći Chiellini, Buffon, Del Piero ???????Veznjak "stare dame" je na svojoj Facebook stranici napisao poruku u kojoj se obratio fanovima. Kaže da prolazi kroz težak trenutak.
Claudio Marchisio je nedavno produžio ugovor i u Juventusu će ostati još dugo vremena. Međutim, na njegovoj oficijelnoj Facebook stranici sinoć je pisalo sljedeće:
"Izvinjavam se što nisam pisao u prethodnim danima, profil mi je bio blokiran. U ovako teškom i delikatnom trenutku za mene ste izuzetno važni. Hvala vam na strpljenju i pozdrav."
Neki izvori pišu kako je Marchisio ljut zbog toga što će Juventus ovog ljeta pojačati 3 veznjaka, a on bi trebao biti glavna karika u veznom redu. U komentarima ispod vijesti navijači su masovno tražili da ostane u Juventusu i da ne spominje odlazak, dok se on dalje nije oglasio.
Ostaje da se vidi...
Haj dobro i nije se dokazao (ima i bolji, a jeli zaslužio da prošle sezone bude uvijek zrtvovan da jedan Aquilani igra na pozicija veznog, e pa nije brate, mogao je i Aquilani mnogo puta sjediti na klupi, ali on je igrao), ali prvo se piše kako Melo ide, pa sad Marchisio, pa reko neka prodaju i Chiellinia nije ni on nešto posebno u zadnje vrijeme, pa i Buffona šta će nam i onsarajlija89 je napisao/la:Marchisio moze ici u odgovarajucu ponudu, nije problem....sta..ima boljih igraca...
Dobro jeste da je većina odigrala slabije, ali to ne mora značiti da svi nemaju kvalitet! Što se mene tiče meni bi bilo više žao Mela od Marchisia, ali mislim da to nije pametno dovesti Pirla i Piazenzu, a riješiti se Mela i Marchisia je već malosarajlija89 je napisao/la:Samo Buffon i Del pIero, ostali su slobodni uz odgovarajucu ponudu sto se mene tice...ili ste zaboravili sta smo gledali u posljednje dvije sezone....
Ma vidjet cemo,, netreba sve vjerovati,, al ako nemoze Aguera, neka slobodno dovedu onda Pastora. Evo gledam momak fantastican protiv Intera..Saurman je napisao/la:Izgleda ništa od Aguera Juventus nije spreman izdvojiti 45 mil.
- Istina je da mi je taj posao ponuđen i da sam ga odbio. Mislim da nije pravo vrijeme da ga se prihvatim, ali ne odbacujem mogućnost da ću ga jednog dana obnašati - potvrdio je Nedved.
Ulogu Juventusovog šefa struke u sljedećoj bi godini trebao obnašati Antonio Conte, nekadašnji Nedvedov suigrač.
Samo KunLa Juventus non molla la presa su Sergio Aguero e cerca di trovare il modo per non spendere i 45 milioni di euro richiesti dall'Atletico Madrid per lasciare partire l'attaccante argentino.
Stando a quanto riferisce la stampa tedesca, il club bianconero, che sta rivoluzionando il reparto nevralgico, vorrebbe inserire il centrocampista Felipe Melo nella trattativa, spedendo il grintoso brasiliano ai "colchoneros" insieme a 25 milioni di euro. In un'operazione già di per sè complessa, non pare impresa da poco convincere i biancorossi che l'ex fiorentino valga 20 milioni.
kako sad, a ja imam info da je Sanchez pred potpisom za InterBianconeri1988 je napisao/la:La Repubblica piše da poslije Gokhan Inlera Juve ima dogovoreno i sa Alexis Sanchezom![]()
Potrebno je da se dogovori iznos odštete za Pozzom koji ne želi prodati igrača prije kvalifikacija za CL.
Interesantna vijest!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.