Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 29 maj 2011, 14:11

Tužan dan za sve Juventine!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:( :( :( :( :( :(
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 maj 2011, 14:19

Marchisio: Težak i delikatan trenutak za mene
Veznjak "stare dame" je na svojoj Facebook stranici napisao poruku u kojoj se obratio fanovima. Kaže da prolazi kroz težak trenutak.

Claudio Marchisio je nedavno produžio ugovor i u Juventusu će ostati još dugo vremena. Međutim, na njegovoj oficijelnoj Facebook stranici sinoć je pisalo sljedeće:

"Izvinjavam se što nisam pisao u prethodnim danima, profil mi je bio blokiran. U ovako teškom i delikatnom trenutku za mene ste izuzetno važni. Hvala vam na strpljenju i pozdrav."

Neki izvori pišu kako je Marchisio ljut zbog toga što će Juventus ovog ljeta pojačati 3 veznjaka, a on bi trebao biti glavna karika u veznom redu. U komentarima ispod vijesti navijači su masovno tražili da ostane u Juventusu i da ne spominje odlazak, dok se on dalje nije oglasio.

Ostaje da se vidi...
Ne mogu da vjerujem, ako je ovo istina prvo Melo, pa sad Marchisio, koje slijedeći Chiellini, Buffon, Del Piero ???????

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 maj 2011, 14:20

slika

Najveca tragedija u povijesti fudbala.... :cry:

POCIVAJTE U MIRU

Marchisio moze ici u odgovarajucu ponudu, nije problem....sta..ima boljih igraca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 maj 2011, 14:26

sarajlija89 je napisao/la:Marchisio moze ici u odgovarajucu ponudu, nije problem....sta..ima boljih igraca...
Haj dobro i nije se dokazao (ima i bolji, a jeli zaslužio da prošle sezone bude uvijek zrtvovan da jedan Aquilani igra na pozicija veznog, e pa nije brate, mogao je i Aquilani mnogo puta sjediti na klupi, ali on je igrao), ali prvo se piše kako Melo ide, pa sad Marchisio, pa reko neka prodaju i Chiellinia nije ni on nešto posebno u zadnje vrijeme, pa i Buffona šta će nam i on :roll:!

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 maj 2011, 14:31

Samo Buffon i Del pIero, ostali su slobodni uz odgovarajucu ponudu sto se mene tice...ili ste zaboravili sta smo gledali u posljednje dvije sezone....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 maj 2011, 14:47

sarajlija89 je napisao/la:Samo Buffon i Del pIero, ostali su slobodni uz odgovarajucu ponudu sto se mene tice...ili ste zaboravili sta smo gledali u posljednje dvije sezone....
Dobro jeste da je većina odigrala slabije, ali to ne mora značiti da svi nemaju kvalitet! Što se mene tiče meni bi bilo više žao Mela od Marchisia, ali mislim da to nije pametno dovesti Pirla i Piazenzu, a riješiti se Mela i Marchisia je već malo :? !

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 maj 2011, 14:50

Ma ne brinite, ostace Marchisio.....ne kazem da je los igrac, naprotiv, dijete je Juventusa i sve to, neka ga.

Bezveze se prasina dize... 8-) :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 maj 2011, 15:23

Marchisio nema se sta ljutiti.. ako je tako dobar neka se bori za svoje mjesto,, Neka treba malo konkurencije,nema vise zajebancije

nego sta kazete,,,
http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=7029

ko bombona ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 maj 2011, 18:30

Mah, ako treba putne troskove mu platiti.
Ako je iko imao sansi da se dokaze, onda je to Claudio.
A on iz sezone u sezonu, isti...da ne kazem da je los!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2011, 18:32

Izgleda ništa od Aguera Juventus nije spreman izdvojiti 45 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 maj 2011, 22:32

Saurman je napisao/la:Izgleda ništa od Aguera Juventus nije spreman izdvojiti 45 mil.
Ma vidjet cemo,, netreba sve vjerovati,, al ako nemoze Aguera, neka slobodno dovedu onda Pastora. Evo gledam momak fantastican protiv Intera..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 maj 2011, 12:37

[youtube][/youtube]

can you see the difference 8-) sad imas Aquilania, Marchisia,Bonuccia, De Cegliea, Matria, Martineza etc. koji vise lice na curice i manekene sa piste u Milanu, eh eto razlike
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 maj 2011, 13:28

Strasan klip....

Eh, kad oni ne znaju sta je Juventus, dzaba sve. Cannavaro protiv Udinesea, nemoguca intervencija, kako majstorski i iskusno....sta je ba ono onako...

Nikad niko onaku sezonu nije igro od odbambenih, jednostavno, savrsenstvo- sta je sve radio te sezone, kako u Juventusu tako i na SP i onda kazu nije trebo dobit zlatnu loptu...nemoguce kako je igro te sezone, neprelezan je bio....

Obozavao sam ga uvijek....

A i Thuram...kakva igracina....

Ove novinske natpise ne zelim prenosit, nemoguce koliko je kontradiktorno...U jednom casu, SKY objavljuje da je Juve najblizi Agueru, Calciomercato prenosi da Juve nema sanse i da je između Bayerna i Reala....

Isto za Lichsteinera, Sky kaze veceras sastanak s njim, drugi prenose da smo definitivno odustali od njega i biramo izmedju Cassanija i Masiella :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 19:01

Pavel odbio klupu Juventusa ?
- Istina je da mi je taj posao ponuđen i da sam ga odbio. Mislim da nije pravo vrijeme da ga se prihvatim, ali ne odbacujem mogućnost da ću ga jednog dana obnašati - potvrdio je Nedved.

Ulogu Juventusovog šefa struke u sljedećoj bi godini trebao obnašati Antonio Conte, nekadašnji Nedvedov suigrač.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 maj 2011, 19:54

Navodno je dogovoreno sve izmedju klubova sto se tice Aquaman..10Mio 8-)
"Deal" zavisi od toga sta Conte zeli. To mi se svidja, dobro je ako je ovo tacno da se i on pita nesto.
Inler i Nani :? su na listi Conte-a
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 maj 2011, 20:40

cujem to ce biti ovako , Sanchez, Inler, Lichsteiner, Masielo kao rezerva Lichstenieru, ovo ce biti vecina naseg mercata, sa svim ovim igracima smo kao dogovorili, treba sa klubovima zavrsit, Aguero nam je preskup, meni se cini da ce nam trebat i jos jedan dobar stoper i onda cemo licit na ekipu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 maj 2011, 20:47

slika

ma jbo ovo vise, svaki dan novi igrac, necu ni da citam :evil: :!:

Dajte Aguera i vozdra....

slika
La Juventus non molla la presa su Sergio Aguero e cerca di trovare il modo per non spendere i 45 milioni di euro richiesti dall'Atletico Madrid per lasciare partire l'attaccante argentino.

Stando a quanto riferisce la stampa tedesca, il club bianconero, che sta rivoluzionando il reparto nevralgico, vorrebbe inserire il centrocampista Felipe Melo nella trattativa, spedendo il grintoso brasiliano ai "colchoneros" insieme a 25 milioni di euro. In un'operazione già di per sè complessa, non pare impresa da poco convincere i biancorossi che l'ex fiorentino valga 20 milioni.
Samo Kun :!:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 maj 2011, 21:33

La Repubblica piše da poslije Gokhan Inlera Juve ima dogovoreno i sa Alexis Sanchezom :D

Potrebno je da se dogovori iznos odštete za Pozzom koji ne želi prodati igrača prije kvalifikacija za CL.

Interesantna vijest! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 maj 2011, 21:40

Bianconeri1988 je napisao/la:La Repubblica piše da poslije Gokhan Inlera Juve ima dogovoreno i sa Alexis Sanchezom :D

Potrebno je da se dogovori iznos odštete za Pozzom koji ne želi prodati igrača prije kvalifikacija za CL.

Interesantna vijest! :D
kako sad, a ja imam info da je Sanchez pred potpisom za Inter :D

eh ovi novinari... :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 maj 2011, 01:08

Nase najvece pojacanje bi bilo da se vrati Moggi...ovo danas sto se radi,svake sezone se promjeni pola tima nece nam donijeti tridesetu titulu ni naredne godine. :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.