Baric igrakanarinac je napisao/la:Bajrambarecosum braco pitari da vas preupitam sta je sa sirijca jel on uopste sa ekipom i hoce li igrati protiv grka jer nes mi se onaj baric ne svidja nikako
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nemam protiv momka nista nije on los toliko na stoperu ali na beku mi je bas beze pogotov prema naprijed jos bih volio znati sta je sa sirijcamiky_hz je napisao/la:Baric igrakanarinac je napisao/la:Bajrambarecosum braco pitari da vas preupitam sta je sa sirijca jel on uopste sa ekipom i hoce li igrati protiv grka jer nes mi se onaj baric ne svidja nikako
Samo Sarajevo
Baric je bio bolji od Dzeme na pripremnim. U globalu to nista neznaci jer je Dzemo bolji igrac, ali da treba dobiti sansu, treba. Uigraniji je od Dzeme tu je vec pola godine, a mozda ce i zaigrati na stoperu a tatko na beku. To samo Dzeno zna.
Ocekujem nesto zatvoreniju varijantu kod nas, mozda cak i Kostica mjesto Radovca. Bice j@beno al` samo jako pa sta bude. Sretno nam.
Ocekujem nesto zatvoreniju varijantu kod nas, mozda cak i Kostica mjesto Radovca. Bice j@beno al` samo jako pa sta bude. Sretno nam.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tesko da ce Tatomirovic na beku jer je bolji na stoperu. To se vidi. Plus Baric ima dosta dobar centarsut za razliku od Tatka...EXIT je napisao/la:Baric je bio bolji od Dzeme na pripremnim. U globalu to nista neznaci jer je Dzemo bolji igrac, ali da treba dobiti sansu, treba. Uigraniji je od Dzeme tu je vec pola godine, a mozda ce i zaigrati na stoperu a tatko na beku. To samo Dzeno zna.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja prizeljkujem kisu, i to ozbiljnu kisuDesole je napisao/la:Mislim da ce dosta raje odustat od tekme jer je za narednih par dana najavljeno lose vrijeme. Cak se spominje grad. Valjda ne bude tako.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Evolution87
- Kontakt:
ma nek bude ona lagana ljetna, uz malo toplije vrijemeAdiFKS je napisao/la:Ja prizeljkujem kisu, i to ozbiljnu kisuDesole je napisao/la:Mislim da ce dosta raje odustat od tekme jer je za narednih par dana najavljeno lose vrijeme. Cak se spominje grad. Valjda ne bude tako.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Sa zadnje strane sezonske karte zadnja dva broja bar koda je redni broj, nije greška ne sekiraj se.Lik je napisao/la:Kad smo već kod karata, da pitam za godišnju. Danas sam preuzeo kartu ali pored imena mi nema rednog broja pa jel to svima ili su meni napravili grešku ?
-
- Kontakt:
da li neko ima tacnu info sta je s ovim sirijcem ,jeli registrovan ,kakav je na treninzima ako uopšte trenira .sta se zapravo desava s njim 

Pitar sa Kariba je napisao/la:Sa zadnje strane sezonske karte zadnja dva broja bar koda je redni broj, nije greška ne sekiraj se.Lik je napisao/la:Kad smo već kod karata, da pitam za godišnju. Danas sam preuzeo kartu ali pored imena mi nema rednog broja pa jel to svima ili su meni napravili grešku ?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ako je suditi prema ovom izvjestaju, nikako srece nisamo imali u zavrsnici
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Dali neko može postavit klip sa ibrakovićem na FACE TV
-
- Kontakt:
a i nas golman je dobro reagovaoEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
tu je,,,ali nema svu potrebnu dokumentaciju da bi zaigrao,bordobijeli je napisao/la:da li neko ima tacnu info sta je s ovim sirijcem ,jeli registrovan ,kakav je na treninzima ako uopšte trenira .sta se zapravo desava s njim
nesto mi raja tanko pise ovih dana ko da nismo u Europi, a tekma nam za nesto manje od 2 dana
samo nek se momci fajterski postave na terenu, halal i zuti kartoni barem oko toga vise ne moramo brinuti kada smo imali 12 ili 13 kvalitetnih igraca, i nije bilo zamjene, sad po dvojica mogu uletiti na bilo koju poziciju i svi kvalitetni !!! nista se od njih drugo ne trazi, da se sto bolje pokazu, hrabro, srcano pa nece ni rezultat izostati, a nije ni tragedija izgubiti od boljeg, a vala ni 0:0 nije los rezultat a protiv norvezana smo pokazali da mozemo i preokrenuti izgubljenu situaciju !!!
na nasem smo terenu, uz veliku podrsku publike mozemo do pozitivnog rezultata !!!

samo nek se momci fajterski postave na terenu, halal i zuti kartoni barem oko toga vise ne moramo brinuti kada smo imali 12 ili 13 kvalitetnih igraca, i nije bilo zamjene, sad po dvojica mogu uletiti na bilo koju poziciju i svi kvalitetni !!! nista se od njih drugo ne trazi, da se sto bolje pokazu, hrabro, srcano pa nece ni rezultat izostati, a nije ni tragedija izgubiti od boljeg, a vala ni 0:0 nije los rezultat a protiv norvezana smo pokazali da mozemo i preokrenuti izgubljenu situaciju !!!
na nasem smo terenu, uz veliku podrsku publike mozemo do pozitivnog rezultata !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
U koliko sati je to bilo ?bakehz87 je napisao/la:Dali neko može postavit klip sa ibrakovićem na FACE TV
PS. ne mogu postaviti klip.
I ja sam primjetio da smo slabo aktivni pred ovu utakmicu.
Imam osjećaj da se kod nas navijača javlja onaj neki strah koji je bio i pred Kluž (pisao sam o tome prije), nadam se da tog straha nema kod igrača.
Oni jesu bolji, ali koliko puta smo u fudbalu bili svijedoci da bolji ne pobjeđuje uvijek. Ne trebamo ih se uopće bojati, znamo naš kvalitet i trebamo se držati naše igre, a imamo je konačno. Imali smo u ove dvije utakmice sa Norvežanima nekoliko grešaka u defanzivi koje bi ozbiljne ekipe kaznile, a sad sve te greške trebamo svesti na minimum jer će Grci jedva dočekati da ih iskoriste i kazne.
Meni su oni totalna nepoznanica, a vjerujem da je urađen dobar skauting, međutim mislim da ne trebamo niti srljati naprijed od početka a niti igrati zatvoreno i defanzivno. U ovoj prvoj utakmici nam treba strpljivost i ozbiljnost, na terenu, i gromoglasna podrška s tribina tokom cijelih 90 i kusur minuta.
Ovo je neka moja postava koju bih ja izveo, mada Dženi nemamo pravo zamjeriti ni na šta ako napravi neku neočekivanu zamjenu.

Meni je jedina dilema da li Barića na beka a Tatomirovića na stopera, ili Tatomirovića na beka a Kovačevića na stopera
Neki će reći zašto Puzigaća; koliko god Protić bio bolji od Puzija, ovaj drugi ne mnogo duže u prvoj ekipi a Protić se još nije dokazao u službenim utakmica ali opet stručni štab ima najbolji uvid u sve to.
Malo mi je žao što se Dulja još nije nametnuo da uleti u prvih 11 pa Velkoskog mora gušiti na krilu ali vjerujem da će to dobro funkcionisati.
Imam osjećaj da se kod nas navijača javlja onaj neki strah koji je bio i pred Kluž (pisao sam o tome prije), nadam se da tog straha nema kod igrača.
Oni jesu bolji, ali koliko puta smo u fudbalu bili svijedoci da bolji ne pobjeđuje uvijek. Ne trebamo ih se uopće bojati, znamo naš kvalitet i trebamo se držati naše igre, a imamo je konačno. Imali smo u ove dvije utakmice sa Norvežanima nekoliko grešaka u defanzivi koje bi ozbiljne ekipe kaznile, a sad sve te greške trebamo svesti na minimum jer će Grci jedva dočekati da ih iskoriste i kazne.
Meni su oni totalna nepoznanica, a vjerujem da je urađen dobar skauting, međutim mislim da ne trebamo niti srljati naprijed od početka a niti igrati zatvoreno i defanzivno. U ovoj prvoj utakmici nam treba strpljivost i ozbiljnost, na terenu, i gromoglasna podrška s tribina tokom cijelih 90 i kusur minuta.
Ovo je neka moja postava koju bih ja izveo, mada Dženi nemamo pravo zamjeriti ni na šta ako napravi neku neočekivanu zamjenu.

Meni je jedina dilema da li Barića na beka a Tatomirovića na stopera, ili Tatomirovića na beka a Kovačevića na stopera

Neki će reći zašto Puzigaća; koliko god Protić bio bolji od Puzija, ovaj drugi ne mnogo duže u prvoj ekipi a Protić se još nije dokazao u službenim utakmica ali opet stručni štab ima najbolji uvid u sve to.
Malo mi je žao što se Dulja još nije nametnuo da uleti u prvih 11 pa Velkoskog mora gušiti na krilu ali vjerujem da će to dobro funkcionisati.
Na mjestu desnog beka nema dileme ni 0,01 % .. Tamo ide Baric , kakav Tatomirovic i desni bek
E sad ako Dzeno ne misli mijenjati ekipu ista ekipa pocinje ko protiv Haugesunda na Koševu samo Baric - Dzemo izmjena.
JA bi licno volio Protic umjesto Puzigace

E sad ako Dzeno ne misli mijenjati ekipu ista ekipa pocinje ko protiv Haugesunda na Koševu samo Baric - Dzemo izmjena.
JA bi licno volio Protic umjesto Puzigace
- BordoMahala
- Kontakt:
pa gdje si ,,,rukfas,,imal nam,,,kakvih insajederskih,,,pojacanja,,,jel nam sve,,gotovo,,,za januzaja,,,farukzidane je napisao/la:tu je,,,ali nema svu potrebnu dokumentaciju da bi zaigrao,bordobijeli je napisao/la:da li neko ima tacnu info sta je s ovim sirijcem ,jeli registrovan ,kakav je na treninzima ako uopšte trenira .sta se zapravo desava s njim
Pokažimo koliko volimo svoj voljeni klub tako što ćemo biti uz svoj klub svih 90 minuta da damo podršku našim momcima do nove pobjede i aBd prolazka u narednu fazu SVI NA KOŠEVO.
rukvas je tu, dobro je prenosim njegove selame i da se ne sikirajte, sluzba za dovođenje igraca radi svoj posao mučno i tesko, al radi
imena ne zna ni ibrakoviceva zena
za kallasa nema sikiracije, naš čoek

za kallasa nema sikiracije, naš čoek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.