Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Maloprije neko napisa da nije bitno koje nacionalnosti je sudija.
Bitno je, itekako je bitno, da javnost zna ako dosad nisu znali, kakve prodane duše smo mi Bošnje.
U svim institucijama je ista situacija.
Srbi i Hrvati se bore za sebe, a Bošnjo svaki pojedinačno za svoj džep i zato nemamo države jer je ne zaslužujemo.
Bitno je, itekako je bitno, da javnost zna ako dosad nisu znali, kakve prodane duše smo mi Bošnje.
U svim institucijama je ista situacija.
Srbi i Hrvati se bore za sebe, a Bošnjo svaki pojedinačno za svoj džep i zato nemamo države jer je ne zaslužujemo.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 17 sep 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko im namještaju navijači Borca će početi bojkotovati utakmice
I onda se vlahadija pita što ih niko na dunjaluku ne voli i što je cijeli svijet protiv njih.
Halkiću samo najgore muke poželjeti.

Halkiću samo najgore muke poželjeti.
Ne mogu da shvatim da svi sute na ovo. Mislim postavlja se pitanje i sta i kako reagovati, kome se zaliti uopste. Ali ovako evidentno navlacenje jednoj ekipi godinama vec nije vidjeno.
UGASILI SE DABOGDA!
UGASILI SE DABOGDA!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kako je najsladje...
Ovdje stanje redovno
Ovdje stanje redovno

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- gegenpressing
- Kontakt:
Brohra ribo se...
Kao što sam sinoć pisao, Borac i Sarajevo ponovo komičnim sudijskim odlukama dolaze do bodova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bez Duricevog odobrenja u NS USK niko ne smije ni prdnuti. Njegovi pijuni Hajrudin Gobeljic i Mirza Kazlagic (oba iz Cazina) stvaraju ovakve spodobe poput Halkica.
Gobeljic je dozivotni clan sudijske komisije NS FBiH (direktno ili iz sjene), a preko svog zeta Eldisa Prosica i Jasmina Topica (oba kontrolori sudjenja u Prvoj ligi FBiH i oba iz Cazina), te Mirze Kazlagica koji je generalni sekretar NS USK stvaraju i guraju ovakve moralne nakaze poput Halkica (Sanski Most) i svjesno unistavaju fudbal u BiH.
Inace, ovaj cazinski klan je najvece zlo po domaci fudbal, ali se slabo o tome zna i pise jer oni djeluju u Prvoj ligi FBiH, a kao sto vidimo dugorocno se to odrazava i na PL i reprezetntativni fudbal.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Moj savjet svim klubovima
Odes u banja luku kad sudija krene,samo sjedes i to je to
Nek se Uefa zapita
Odes u banja luku kad sudija krene,samo sjedes i to je to
Nek se Uefa zapita
Što je najgore i ljudima u Banja Luci je ovo dopizdilo, sramota i njih. To se vidi po posjeti evo, nema 800 ljudi na tribinama već drugo kolo zaredom.
Borac je postao prava privatna kurvica, politička igračka Dodika, Vice, i Tegeltije. Kad oni sjašu s vlasti, a brzo će, tu je i Borcu gašenje i povratak u prvu ligu republike šumske.
Borac je postao prava privatna kurvica, politička igračka Dodika, Vice, i Tegeltije. Kad oni sjašu s vlasti, a brzo će, tu je i Borcu gašenje i povratak u prvu ligu republike šumske.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma neće im ovo u gostujućim utakmicama proći, nema šanse.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Precednik, savez i sudijska organizacija ne docekali zoru.
Samo napred ravnogorci, valja ispasti opet od ribara, konobara i sl, a stadion duhova potpuno prazan.
Cestitke normalnim ljudima u Banjaluci i okolini koji ne dolaze na utakmice znajući da sve ovo nema smisla.
Samo napred ravnogorci, valja ispasti opet od ribara, konobara i sl, a stadion duhova potpuno prazan.
Cestitke normalnim ljudima u Banjaluci i okolini koji ne dolaze na utakmice znajući da sve ovo nema smisla.
Borac, kluba bez navijača, politički projekt i Dodikova kurvica.
Kad Miloradovo odsvira i Borac će njegovim putem, u niže lige.
Kad Miloradovo odsvira i Borac će njegovim putem, u niže lige.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
21 vijek,tv prenos i ovo djubre dodje ovako i javno na oci cijele javnosti krade ofirno. Nije vise problem sto navlaci vec je problem kad ulete Cortez i Hernandez u sendvic igracu i on nista,umjesto da zastitis slino igraca koji lezi sa razlogom jer su ga raznijeli,onda Vranjes u duelu sa golmanom kuka nesto,trazi nesto pojma nema ni on sta. Sve kontam nema gore,pogledas ovo nocas i vidis nesto sto nikad vidjet nigdje neces,ljudi nisu u stanuu centar da predju,utakmica ocaj,doslo 300 ljudi atmosfera kao u ppzoristu. Vise nije problem hocel Sarajevo bit pogurano ili osteceno ili bilo koji tim,medjutim ovome se mora stati u kraj,ako je neko vidio sta ofirnije nek slobodno kaze.
Sudija Halkić se dokaziva da bi sudio narednu utakmicu, valja se uvući u šupak s. o.
Biće slatko kad dođu Farani, Austrija koja nije pobijedila nikog od bogojavljanja i sl. Ništa ne brini, sve dođe na naplatu.
Živite zatucani, uvjereni da vam je ovako bolje. Naravno, svjesni da čak i da ne postoji ništa drugo, ničija do zore nije gorila i da će nakon svega doći neko ko vam neće dati dalje od 1. lige RS. Zapravo, ko će vas vratiti gdje i pripadate.
Ni za šta osim traktorijade i niste.
-
- Kontakt:
Ovo kad vec znas da ces dobit crveni, treba makar nekom izbit nogu iz korijena. Da makar znas za sto si dobio.
Volim tebe, više od sebe
Hoces da ti kazem do koga dolazimo ili da se sama izjasni
NEMA NAZAD
Drago mi je sto se pise o tome, nadam se da ce i neki medij o tome poceti pisati, ako nista Face Tv i Senda.Zoom088 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:44Bez Duricevog odobrenja u NS USK niko ne smije ni prdnuti. Njegovi pijuni Hajrudin Gobeljic i Mirza Kazlagic (oba iz Cazina) stvaraju ovakve spodobe poput Halkica.
Gobeljic je dozivotni clan sudijske komisije NS FBiH (direktno ili iz sjene), a preko svog zeta Eldisa Prosica i Jasmina Topica (oba kontrolori sudjenja u Prvoj ligi FBiH i oba iz Cazina), te Mirze Kazlagica koji je generalni sekretar NS USK stvaraju i guraju ovakve moralne nakaze poput Halkica (Sanski Most) i svjesno unistavaju fudbal u BiH.
Inace, ovaj cazinski klan je najvece zlo po domaci fudbal, ali se slabo o tome zna i pise jer oni djeluju u Prvoj ligi FBiH, a kao sto vidimo dugorocno se to odrazava i na PL i reprezetntativni fudbal.
Ovom kriminalu se mora stati u kraj, ako su mnogi poginuli za ovu drzavu, sad pic*ke ne smiju nista ni napisati.. fuuj balijee fuuj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin