Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
0-0 bi bio sasvim dobar rezultat, a tek 1-0.... uuuuu. 
- BlueForever87
- Kontakt:
Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
Dobro, evo necemo je osvojit. Mozes li sad razgulit s teme il vam je opet postalo dosadno pa se slomiste zavirujuci ovamo?BlueForever87 je napisao/la:Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
- BlueForever87
- Kontakt:
Nama je jako dosadno, vi ste nam zanimljivi. Šta ću, top tema ste u gradu, pa rek'o da i ja malo 'provirim' šta ima kod kona. Al' evo 'razguliću' sa vaše teme, odo na 'našu' al ću vas opet naći tamo, nažalostnuerta je napisao/la:Dobro, evo necemo je osvojit. Mozes li sad razgulit s teme il vam je opet postalo dosadno pa se slomiste zavirujuci ovamo?BlueForever87 je napisao/la:Vidjeću, osvojićete titulu isto k'o što je Cardiff završio u top 5 ekipa po obećanju kosookog, a znamo gdje završiše na krajufcsforever je napisao/la:Pašice štrumfetice vidjećeš ti "priče" ove god.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
nažalost, ovaj dio europske priče bez mene.....
Hajd ziv bio. Hvala.BlueForever87 je napisao/la:Nama je jako dosadno, vi ste nam zanimljivi. Šta ću, top tema ste u gradu, pa rek'o da i ja malo 'provirim' šta ima kod kona. Al' evo 'razguliću' sa vaše teme, odo na 'našu' al ću vas opet naći tamo, nažalost
Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci. 
1946
10Head je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Jel Jug pušten u prodaju!?
Sretno sarajlije danas 
To bi ti sa GrcimaIceplayer je napisao/la:Sretno sarajlije danas
Ti si opet šampion !
a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.
NeVelahalve je napisao/la:Jel Jug pušten u prodaju!?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Valja kisnuti veceras.rammstein je napisao/la:a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.pa nisi šećer
![]()
![]()
![]()
A ja sam osoba koja ne nosi kisobran.
1946
nece biti kise veceras 
-
fcsforever
- Kontakt:
1-0...da se napijem ko Rus
2-0...da se ubijem alkoholom i završim na ispumpavanju
- RezervniGolman
- Kontakt:
3:0 eto me na dženazu tifcsforever je napisao/la:1-0...da se napijem ko Rus
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
-
fcsforever
- Kontakt:
3-0...dova za alkosa a na 4-0...dženaza
- franklampard8
- Kontakt:
Ne igra Bosna iz Visokog nego ti igra omiljeni klub.Head je napisao/la:Valja kisnuti veceras.rammstein je napisao/la:a dajjj cuj kisa ga vratilaHead je napisao/la:Kolika je cijena istoka kad se kupuje gore na stadionu, kreno sad da uzmem sa clanskom al ova kisa me vrati kuci.pa nisi šećer
![]()
![]()
![]()
A ja sam osoba koja ne nosi kisobran.
1946
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, casual033, fanaticoszg, gh0stHZ, hase73, hibrid, HordasFks, Kaunas, muhamedhulk, napoleon72, RaymondRed i 138 gostiju.