To sto si prvo napisao uopste ne stoji. Pa imamo primjer Ibrahimovica koji je iza sebe imao Xavija pa je opet zabio gol vise od Llorentea. Imamo npr. jednog Diega Forlana koji je zabio preko 20 golova prosle sezone a nije ni da Atletico ima superjak vezni red. Tu su Soldado, Fabiano, svi su oni imali vise golova od Llorentea. Pa Bilbao je prosle sezone bio na 8. poziciji.Raul_64 je napisao/la:a šta misliš zašto...nije isto imati Etxebarriu,Javi Matineza i Gutia i Kaka iza leđa...nije isto zabijat golove u Realu i u Bilbau...
shebat čemo mi sebi sezonu ako ostanemo na 2 napadača...jedan povrijeđen a drugi ima kartone a u srijedu 1/8 ili možda čak 1/4 LP...il več neka druga važna utakmica u Primeri a mi nemamo napadača...a to če se sigurno desiti u jednom djelu sezone ako ostanemo na 2 napadača....
Shebana je nama sezona bez obzira na to hoce li biti spremni Higuain i Benzema. Ruku na srce, sanse da osvojimo Primeru ili Ligu Prvaka nisu bas velike, u ovom drugom takmicenju skoro pa nikakve, pa zato je bolje da imamo nekog napadaca iz skole koji bi tu katkad uletio. Znam da se onaj Morata ozljedio posteno i da ga dugo nece biti, ali nasa je krivica sto neke igrace nismo sacuvali. Ja ne zalim ni Soldada ni Negreda, jer takvi ne bi trpjeli sjediti na klupi, ali zalim one sto bi sve dali da igraju za Real a ne mogu jer ih salju na kojekakve posudbe i prodaju ih sa nekakvom buy-back klauzulom.
Istina je da oni nisu neki igraci, nisu dovoljno dobri za taj nas Real, ali ako proguramo jednog, ko zna, mozda se neki ispostavi kao novi Raul pa postigne stotine golova za Real.
Nemamo mi tako jaku skolu, ali ne mozemo dovijeka bacati 35 miliona na igrace poput Benzeme