Jedna od rijetkih novinarki koja se nije zbunila na Amarove "kratko i jasno" odgovore zato što je spremila pitanja i štancala jedno za drugim. Inače novinari da bi pokazali kako su opušteni počnu s nekim podpitanjima ili nastoje razviti neku konverzaciju kao u političkim emisijama, a to kod Amara ne pali jer on ne voli da okoliša previše. Preporučujem i ostalim novinarima da pogledaju ovo da im se ne bi dešavalo da zinu poslije svakog Amarovog odgovora.H-beg je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Baš sam i ja htio dat neki sličan komentar.. Novinari se trebaju prilagoditi gostu i napraviti intervju u skladu s gostom kojeg su doveli, ova cura je to lijepo odradila, spremila je dosta pitanja, Amar kratko odgovarao i sve ispalo ok. Mogu reć i da Amar nije pokusavao provaljivat, spuštat pa je i to uticalo na ukupnu sliku 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ako sad za predstojece tekme LS ne nafatamo kakvog jakog generalnog sponzora necemo onda nikad... a i vrijeme... cifra koju nam code uplacuje je mala ipak apetiti rastu iz godine u godinu 

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
On primijeti kad novinar hoće da sebe istakne u prvi plan, što se jako često dešava, onda ga spusti i to je to. Nevjerovatno je inače to koliko ljudi kod nas pate da sebe istaknu u prvi plan na svim poljima, ne biraju sredstva da bi se progurali i to je sociološki problem koji kod nas nije ozbiljno shvaćen. Evo npr. onaj novinar koji je počeo juče da priča o puštanju Slaviji, bez ikakvog razloga je sa teme skrenuo na mahalsku priču a sve zato da bi izvukao bilo kakvu dvosmislenu izjavu i sutra na svom portalu ili novini to preformulisao u nekakav skandalozan tekst da bi sebi digao popularnost. Znači iako je Željo dobio Slaviju on i dalje potencira priču o tome kako je negdje neko pričao da se utakmica trebala pustiti, njega uopšte ne zanima ni utakmica, ni titula ni fudbal uopšte, samo je došao radi ovog gore navedenog. Eto ti otprilike odgovora zašto se rijetki novinari ponašaju na ovakav način, ovo je jedna od rijetkih novinarki koja niti jednim gestom nije skretala pažnju na sebe. Pa evo i poziva nekakvim samoproglašenim novinarskim veličinama da prestanu gradit vlastiti imidž na popularnošću svog gosta, jer ljudi gledaju intervju radi gosta, a ne radi novinara, barem bi tako trebalo da bude.exbabilon je napisao/la:Baš sam i ja htio dat neki sličan komentar.. Novinari se trebaju prilagoditi gostu i napraviti intervju u skladu s gostom kojeg su doveli, ova cura je to lijepo odradila, spremila je dosta pitanja, Amar kratko odgovarao i sve ispalo ok. Mogu reć i da Amar nije pokusavao provaljivat, spuštat pa je i to uticalo na ukupnu sliku
- scootyTM87
- Kontakt:
Željezničar SAMPION OOO OOO OOOOOOOOO OOO OOO OOOOOOO !!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Zeljo ce da dobije jos jedan lokalni derbi................................SVI NA ZAPAD DA PODRZIMO ŠAMPIONA
- inacefindecko
- Kontakt:
znači zapad

I pored toga sto smo zvanicno prvaci u derbiju moramo ici na pobjedu da bi dokazali kvalitet koji posjedujemo i zasto smo bili toliko dominantni u ovoj sezoni. Ipak dok je Amar Osim tu ja se ne bojim da ce doci do opustanja, a pogotovo jer znaju koje su posljedice ukoliko dodje do istog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma ja cu na istok do juga abd,na danasnjem vaktu petak veliku ulogu igra 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne bih ti preporucio na Istok , oni su najgoriMirsad94 je napisao/la:Ma ja cu na istok do juga abd,na danasnjem vaktu petak veliku ulogu igra

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nas sjever=njihov istok isto je to, ma bice nas na svakoj tribini raspoznavacemo se po frizurama kao sto neko reče.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne bih ti preporucio na Istok , oni su najgoriMirsad94 je napisao/la:Ma ja cu na istok do juga abd,na danasnjem vaktu petak veliku ulogu igra

- MinjonKocka
- Kontakt:
kako su mi samo smjesni ovi huligancici...
VOZDRA MASVI LJOŽE PIONŠAM

VOZDRA MASVI LJOŽE PIONŠAM
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- kosewsko hill
- Kontakt:
Sve već lijepo rečeno o tekmi sa Slavijom, o tituli... Prelijepo je biti navijač Želje i dijelom historije najboljeg i najuspješnijeg kluba 
Kako se je Amar naljutio na pressu-u , nema (p)opuštanja do zadnjeg sudijskog zvižduka ove sezone
Znači pitari su prvi naj.....
Zna li neko u koliko sahata je trening sutra ???

Kako se je Amar naljutio na pressu-u , nema (p)opuštanja do zadnjeg sudijskog zvižduka ove sezone

Zna li neko u koliko sahata je trening sutra ???
Željo - My first love!!!
kako je ovaj novinar Amara naljutio piticama ne gine dzenaza na Hadisonu u subotu prije akshama

Cuj da se raspoznajemo po frizurama.. Pa ljudi! Znate li vi koliko smo mi ljepsi od njih!? 

- savatihotece
- Kontakt:
POZDRAV MANIJACIMA IZ BRČKOG U PLAVOM. Sutra, ako bog da dolazimo organizirano na utakmicu. Mislim da je najbolje da budemo na zapadu. Vidim da ima raje koja spominje Istok, pa molim savjet.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
amerosm je napisao/la:
![]()
![]()
I pored toga sto smo zvanicno prvaci u derbiju moramo ici na pobjedu da bi dokazali kvalitet koji posjedujemo i zasto smo bili toliko dominantni u ovoj sezoni. Ipak dok je Amar Osim tu ja se ne bojim da ce doci do opustanja, a pogotovo jer znaju koje su posljedice ukoliko dodje do istog.
genijalno hahahaha
Volim te Zeljo!!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Zapad ali skroz do Jugasavatihotece je napisao/la:POZDRAV MANIJACIMA IZ BRČKOG U PLAVOM. Sutra, ako bog da dolazimo organizirano na utakmicu. Mislim da je najbolje da budemo na zapadu. Vidim da ima raje koja spominje Istok, pa molim savjet.

jutarnnji na tv sa
ubrzo ocekuju kapitena i trenera

Željeznicar za život cijeli !