FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

|-|0rD@Š
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la |-|0rD@Š » 31 mar 2010, 13:21

hahahah cuj meme kompleksasa smijesno :D :D :D pa vi ste smijesni
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 mar 2010, 13:27

MaliMemo je napisao/la:
čuti i uči
smjesno
Naravno da je smjesno ,samo da jos kopiramo onaj komentar vaseg clana sa orga i sve ce biti jos smjesnije 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 31 mar 2010, 13:56

Ako uzmemo Laktaše sve je u našim rukama i bez Nogometnog saveza, jer na koševo dolaze Široki, Željo, Borac i Zrinjski

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 31 mar 2010, 14:21

plava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio haha

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 14:30

no limit je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio haha
Sta bi mi pisali o F.K Sarajevu da u vakvoj ligi koja je od 100 liga na zadnjem mjestu haman deceniju ne izadjes u Evropu!!! I eto oni u euforiji dragi boze,samo preko priprema izadu iz grada Sarajeva.Jad i cemer!! ;)

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 31 mar 2010, 14:32

cena je napisao/la:
no limit je napisao/la:
Sta bi mi pisali o F.K Sarajevu da u vakvoj ligi koja je od 100 liga na zadnjem mjestu haman deceniju ne izadjes u Evropu!!! I eto oni u euforiji dragi boze,samo preko priprema izadu iz grada Sarajeva.Jad i cemer!! ;)
Nas da nema u evropi ko njih nebi se moglo opstati,zamisli sad kad su aktivni kako bi onda tek bili! Sjecam se 3 pretkolo lp kad su bili ziviti se nije moglo,a kad smo mi dosli haha ni rijeci!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 31 mar 2010, 14:38

ovaj plava_pruga je sinoc imao dva blaga mozdana udara.. pa je sad malo poblesavio....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 31 mar 2010, 14:39

adnan_hz je napisao/la:ovaj plava_pruga je sinoc imao dva blaga mozdana udara.. pa je sad malo poblesavio....
ejh ?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 mar 2010, 14:44

dado83 je napisao/la:Kljucno pitanje u slucaju "Gavaric" je da li je FK Olimpik u ispisnici trebao naveti broj zutih kartona, ako nije utakmica se registruje 3-0 za Sarajevo, ako jeste utakmica se ponavlja (sto je vec ucinjeno).
Upravo tako. Olimpik je MORAO navesti kartone koje NIJE naveo. Završena priča.

Toliko od mene :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 14:46

Na današnjoj sjednici Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, također su izrečene kazne krivcima u "slučaju Gavarić".

Disciplinska je komisija odlučila kazniti Fudbalski klub Olimpik sa 1000 KM, zbog propusta u papirologiji. Sarajevski premijerligaš, naime, nije pravovremeno obavijestio Slobodu da fudbaler Stefan Gavarić ima tri žuta kartona, koja je dobio u dresu Olimpika.

Sa 500 KM kažnjen je i generalni sekretar Olimpika, kao i sam fudbaler Stefan Gavarić, kojem je također izrečena novčana kazna u visini od 500 KM.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
levati :D ...
SRETNO ,PRIJATNO
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 14:48

adnan_hz je napisao/la:ovaj plava_pruga je sinoc imao dva blaga mozdana udara.. pa je sad malo poblesavio....
Njih uprava zna popaliti,a oni se loze na to, kad slabo ide i borba za opstanak evo vec godinama oni im opale suplju o istocnoj novoj tribini i eto odma euforija, pa reflektori nocne tekme i to.Kad to nepali tu je Amar spusti cova glavu ko bik i onda demagogija njega i Gradimira Gojera, a oni slusaju drago im pravo.Samo kad im ko Rudar Prijedor neko uzme bod eto problema,ali tu je isocna tribina i ukrug.Zivio nam Amar Osim!!! :P

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 31 mar 2010, 14:50

nikad_izvini je napisao/la:
dado83 je napisao/la:Kljucno pitanje u slucaju "Gavaric" je da li je FK Olimpik u ispisnici trebao naveti broj zutih kartona, ako nije utakmica se registruje 3-0 za Sarajevo, ako jeste utakmica se ponavlja (sto je vec ucinjeno).
Upravo tako. Olimpik je MORAO navesti kartone koje NIJE naveo. Završena priča.

Toliko od mene :mrgreen:
sarajevo je ovdje na gubitku ni krivo ni duzno,trebali su sad kaznit olimpik da plati troskove igranja utakmice ili da savez to plati...a mislim da nam je zeljina uprava i lobi da bi cak i dobili ovu utakmicu al ko nam je kriv kad nam nesposobnjakovici vode klub

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 31 mar 2010, 15:15

a sto cete vi koji qrac na nasoj temi :D :D
Svaki dan živim za FKS

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 mar 2010, 15:27

@ Stole...jbg ovo su mahom omladinci..ova tema je vise destruktivna nego konstruktivna...slabo se sta pise,uglavnom prepirke i sl..i vidjeces da rijetko ko od ozbiljnijih ostavlja komentare...mi smo uglavnom skoncentrisani na nase forume pa nema prevelike potrebe ovdje da pisemo

Na vasoj temi ima fina ekipa,malo ozbiljnija..pa i tema je samim tim na nivou

Sto se mene tice....ne pisem ni sam cesto ...al mislim da je ovdje potreban moderator...Ima High al njega vise nema nego sto ima :D ...trebali bi dobit mozda jednog moderatora za nasu temu,koji je malo aktivniji..ako uopste ima takav ovdje jer su mahom omladinci cini mi se ...pa da to malo pokusa u red dovest..kod vas to bistrik fino radi ;) ..

recimo miky_hz...mogo bi on biti moderator ili ako ima neko drugi prijedlog..mada kazem ovdje je sve mala raja :D tako da i nema bas kandidata za titulu moderatora :D :lol:

uglavnom..tesko ce to ici ;) djecija posla :mrgreen: tema vise lici na chat :lol: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 31 mar 2010, 16:05

jedva čekam tu tekmu sloboda - sarajevo na sportsport.ba. da se vidi istina.
valjda neće to sad negdje zapeti..

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 31 mar 2010, 16:12

slani grad haj iskreno reci koliko imas godina??? moja procjena je 12-15
Svaki dan živim za FKS

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 16:14

Još mu stara za užine daje i plaća kupon za autobus.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 16:15

|-|0rD@Š je napisao/la:slani grad haj iskreno reci koliko imas godina??? moja procjena je 12-15
12 godina i 5 mjeseci imam..sto te to interesuje :D
hajd dosta od mene vise...izvinjavam se sto sam vam zacatavao temu ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 31 mar 2010, 16:20

12 i po godina :o :o :o :o :o :o :o :o pa sine dragi staces ti ovdje idi igraj se pokemona,drogiraj se,treniraj nesto..... samo nas ostavi na miru i mislim da si adminima upao na oci i da te prate ;)
Svaki dan živim za FKS

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 16:23

Cena grome odoh se ja za posla spremat,ovaj slani upiso gostovanje u Lukavcu i još se ****,bježi **** papke. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, juka55, Kaunas, mnon46 i 22 gosta.