Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno da je smjesno ,samo da jos kopiramo onaj komentar vaseg clana sa orga i sve ce biti jos smjesnijeMaliMemo je napisao/la:smjesnočuti i uči
HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio hahaplava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
Sta bi mi pisali o F.K Sarajevu da u vakvoj ligi koja je od 100 liga na zadnjem mjestu haman deceniju ne izadjes u Evropu!!! I eto oni u euforiji dragi boze,samo preko priprema izadu iz grada Sarajeva.Jad i cemer!!no limit je napisao/la:HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio hahaplava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
Nas da nema u evropi ko njih nebi se moglo opstati,zamisli sad kad su aktivni kako bi onda tek bili! Sjecam se 3 pretkolo lp kad su bili ziviti se nije moglo,a kad smo mi dosli haha ni rijeci!cena je napisao/la:Sta bi mi pisali o F.K Sarajevu da u vakvoj ligi koja je od 100 liga na zadnjem mjestu haman deceniju ne izadjes u Evropu!!! I eto oni u euforiji dragi boze,samo preko priprema izadu iz grada Sarajeva.Jad i cemer!!no limit je napisao/la:HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio hahaplava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
ejh ?adnan_hz je napisao/la:ovaj plava_pruga je sinoc imao dva blaga mozdana udara.. pa je sad malo poblesavio....
Upravo tako. Olimpik je MORAO navesti kartone koje NIJE naveo. Završena priča.dado83 je napisao/la:Kljucno pitanje u slucaju "Gavaric" je da li je FK Olimpik u ispisnici trebao naveti broj zutih kartona, ako nije utakmica se registruje 3-0 za Sarajevo, ako jeste utakmica se ponavlja (sto je vec ucinjeno).
Njih uprava zna popaliti,a oni se loze na to, kad slabo ide i borba za opstanak evo vec godinama oni im opale suplju o istocnoj novoj tribini i eto odma euforija, pa reflektori nocne tekme i to.Kad to nepali tu je Amar spusti cova glavu ko bik i onda demagogija njega i Gradimira Gojera, a oni slusaju drago im pravo.Samo kad im ko Rudar Prijedor neko uzme bod eto problema,ali tu je isocna tribina i ukrug.Zivio nam Amar Osim!!!adnan_hz je napisao/la:ovaj plava_pruga je sinoc imao dva blaga mozdana udara.. pa je sad malo poblesavio....
sarajevo je ovdje na gubitku ni krivo ni duzno,trebali su sad kaznit olimpik da plati troskove igranja utakmice ili da savez to plati...a mislim da nam je zeljina uprava i lobi da bi cak i dobili ovu utakmicu al ko nam je kriv kad nam nesposobnjakovici vode klubnikad_izvini je napisao/la:Upravo tako. Olimpik je MORAO navesti kartone koje NIJE naveo. Završena priča.dado83 je napisao/la:Kljucno pitanje u slucaju "Gavaric" je da li je FK Olimpik u ispisnici trebao naveti broj zutih kartona, ako nije utakmica se registruje 3-0 za Sarajevo, ako jeste utakmica se ponavlja (sto je vec ucinjeno).
Toliko od mene
12 godina i 5 mjeseci imam..sto te to interesuje|-|0rD@Š je napisao/la:slani grad haj iskreno reci koliko imas godina??? moja procjena je 12-15