ubjedljivo najjaca nadam se konacno dobroj utakmici i 0 2 za zelju
svraka i adilovic
[youtube][/youtube]
Hrabro plavi sravnite sve
nek' se zna ko prvi je
šampiona slavu brani
Grbavicu slavite
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
ubjedljivo najjaca kako ne biragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da se Cocalić vrati u ŽELJU !
A ima price da ce Guso branit i iducu godinu pa ti vidi...AeGon099 je napisao/la:kako ne biragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da se Cocalić vrati u ŽELJU !ima priče da nam dođe Antolović, nekadašnji golman Borca, Cibalije, a sada Legije
Antolovica su otjerali nakon poraza od Zvijezde, cuo sam tu informaciju neki dan pred utakmicu sa Slavijom da Osim hoce njega, e sad koliko je istine vidjecemo.nanek je napisao/la:Pa stani sta je bilo sa onim Antolovicem ? Nisam u toku ? Zar nije vise u Borcu,dobar je golman, al fktMislim nije bolji od Guse al je dobar golman, meni bolji od Avdukica
SC, kafe u BBI ali ti je to Bahin kafic , bit ce ti u Osimovom kaficu , ma bit ce drug gdje god ima TV, svak ima BHTBaltazar je napisao/la:ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp
**** te kafic, pravac hadison !Baltazar je napisao/la:ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp
nema mi nsita mrze nego gledat tekmu u lavoruscootyTM87 je napisao/la:**** te kafic, pravac hadison !Baltazar je napisao/la:ljudi je li neko zna kakav kafic a da ce sigurno biti prenos danas, moze i na pp

pa zamisli da u onoj sugavoj emisiji sa tarpicicem igorom prenose neku drugu utakmicu,a zovu se derbi kola...BolanBolan je napisao/la:Pa zar ima prenosa na TVu, ja nisam ni znao, zar nisu htjeli neke druge prenositi...
ja mislim da moze, normalno sve funkcioniseipetm je napisao/la:Jel se može trolejbusima do gore,zbog ovih radova?
Ima da crknu od muke na hadisonunime_tm87 je napisao/la:Da se osjećaju kao pravi šampioni na Grbavicu su stigle i nove majice-šampionske. Naime, izabranici Amara Osima će danas na zagrijavanje na Koševo istrčati u novim majicama na kojim piše ko je novi prvak naše države za sezonu 2011/2012.
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, haklamas, Proximic, ristagrad i 26 gostiju.