FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 01 avg 2014, 23:19

Dzeno izgleda ne preza ni od koga i u tome ima podrsku uprave. Kolko sam primjetio on forsira napadacku igru dal mi igrali protiv, Zvijezde Gradacac, Atromitosa, Barcelone ili bilo koga drugog. Ne bih da popujem al msm da bi nekad trebali odigrat i malo zatvorenije, takodje smatram da nam je trebao jedan rusilac na sredini, ne znam kvalitete kostica al msm da je trebao poceti sinoc umjesto malog samira kojeg vec sada smatram klasom,al jednostavnoo je premlad i nama je po mom misljenju trebalo vise prekrsaja, vise sjeckanja al eto. trebalo je misliti kako da sacuvamo gol a dovoljno smo mocni da damo svakom protivniku gol,jer primiti gol a mi smo primili dva je vrlo tesko stizati u revansu. Al sve u svemu uz ovakav pristup msm da cemo nakon 20-25 kola rijesiti pitanje prvaka. Sretno divovi u novoj sezoni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 01 avg 2014, 23:20

Sabinho je napisao/la:Ja il' sam mahnit il' nesta ali sam siguran da prolazimo Grke.
Ma nisi brate, ako nista nisi onda sam haha :D Maloprije se vracam iz prodavnice i dumam tako haha...joj reko 1-3 mi nesto u glavi ko i u Norveskoj :D Pitam sebe dok se penjem jel moguce? ma jes moze se nema predavanja :D
Ili ce biti da smo obojica pukli :D :D :opaopa:

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 01 avg 2014, 23:20

Meni bi najveca tuga bila da dole recimo dobijemo 1:0 i ne prodjemo, lakse bi mi palo da tricu primimo nego to. Mislim da bi se griz'o i razmisljo o ovom dvomecu jos mjesec dana.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2014, 23:21

Sabinho je napisao/la:Ja il' sam mahnit il' nesta ali sam siguran da prolazimo Grke.
Mahnit si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vidi, mi smo se sa njima jako dobro nosili sinoć, ako ovo ponovimo dole uz par nekih korekcija a oni nas olako shvate, ništa nije nemoguće.
Utakmica sa Haugesundom na Koševu je pokazala koliko je nogomet interesantna i nepredvidiva igra.
Nada zadnja umire.

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 01 avg 2014, 23:22

Uzimamo dole rutinski 2:0

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 01 avg 2014, 23:24

peyton je napisao/la:Uzimamo dole rutinski 2:0
Ja te volim zbog toga :bow: :D ako nsita daj da se nadamo je*o sve haha :rol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2014, 23:27

E jbt se ahahahha evo i ja pomahnitah...kad je dernek ,nek hala gori.. :mrgreen:
0:3 "hattrick" Sefke Revolverasa... :salut: :salut:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2014, 23:28

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :clap: :clap: :clap:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 avg 2014, 23:29

Uglavnom, razlog mog večerašnjeg javljanja je replika na hilmin post, gdje naš drug hilmo grubo rečeno,
kritikuje šefa stručnog štaba... Sjećate se nedavno kada sam komentarisao Dženinu izjavu u novinama
na račun "pojedinih" navijača... tada sam napisao da će on biti kriv ako ne prođemo Haugesund.
Očekivao sam da će tada biti onih koji će kao stati u Dženinu odbranu (navodno), tobože jer oni kao vole više
od mene FKS... među njima je bio i naš hilmo. Međutim, vrlo brzo dođe vrijeme "da se ne lažemo"

I tako, i ovaj put ja trpim kritike... nema veze, ubrzo nam stiže "da se ne lažemo"
F.K.SARAJEVO

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 01 avg 2014, 23:29

@pao Buraz zapamti sta sam rekao...joj kad poludi Puzi dole podno Akropolja nane mi...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6010X

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 01 avg 2014, 23:30

Hhahaha a ne fkt ja sve ljdue sto znam prije haugesunda su rekli ma nema sanse ispadamo i sl..jes da je smijesno porediti al sto ako se niko nije nadao onu tekmu vala nek se isto misli al daj da prodjemo :D

Ma sto se mene tice nek baric 2x centrira i da lopta slucajno zavrsi u mrezi i cao :D :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 avg 2014, 23:31

Ma 1-2 i na penale vodimo 3-4 i Tatos suta petu seriju i pogadja vec savladanog Deju u krampon, lopta se odbija od stative i zaglavi medju Dejine dvije plecke. Ludnica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2014, 23:33

Sabinho je napisao/la:Ma 1-2 i na penale vodimo 3-4 i Tatos suta petu seriju i pogadja vec savladanog Deju u krampon, lopta se odbija od stative i zaglavi medju Dejine dvije plecke. Ludnica.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :eh: :eh:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2014, 23:37

molotovljev je napisao/la:Uglavnom, razlog mog večerašnjeg javljanja je replika na hilmin post, gdje naš drug hilmo grubo rečeno,
kritikuje šefa stručnog štaba... Sjećate se nedavno kada sam komentarisao Dženinu izjavu u novinama
na račun "pojedinih" navijača... tada sam napisao da će on biti kriv ako ne prođemo Haugesund.
Očekivao sam da će tada biti onih koji će kao stati u Dženinu odbranu (navodno), tobože jer oni kao vole više
od mene FKS... među njima je bio i naš hilmo. Međutim, vrlo brzo dođe vrijeme "da se ne lažemo"

I tako, i ovaj put ja trpim kritike... nema veze, ubrzo nam stiže "da se ne lažemo"
Vidi ja sam samo rekao kako bih ja uradio da sam na njegovom mjestu, uz opasku da ga podržavam jer mi se sviđa njegov rad.

Mada sam stava da svakog treba pohvaliti kada je dobar i uputiti kritiku kada nešto nije kako treba. Međutim u svemu treba biti umjeren ;)
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 01 avg 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 01 avg 2014, 23:42

uschtipak je napisao/la:A Bilbija hoda po SCC (Sarajevo City Center), boli njega djon. :roll:
Sramota kako ga nije stid da hoda u slobodno vrijeme po gradu
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 avg 2014, 23:43

Pa... i moja neka prognoza je 1:2... Pred revanš u Norveškoj, trenirali smo penale, pa možda ih ponoviti..

hilmo, ti si moj brat... mada, nije mi bilo drago kada si napisao da ne vjeruješ u naš prolaz pred revanš u Norveškoj..
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2014, 23:47

A vidi brate, zaista nisam vjerovao.... na kraju sam se ujeo za jezik. :oops: :oops:

Oni su se zaista dobro branili na Koševu, a mi bili nedovoljno koncentrisani pri završnici, još zabiše onaj gol... A s obzirom da nisam upućen u njihov način igre, pretpostavljao sam da će se i u revanšu braniti jer imaju i šta, na našu sreću oni se htjeli nadigravati i dobili su šta su zaslužili...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 avg 2014, 23:52

Ništa nije nemoguće vjerujte mi, i dosta veće i jače ekipe su znale podbaciti i to često u Evropa ligi. Prednost Sarajeva je što će igrati rasterećeno, s ovim rezultatom će se sigurno oni malo opustiti nit će biti tolikog naboja pred utakmicu. Primili ili ne primili go, isto nam ga dođe, valja 2 dat, a ako prvi povedemo, eto nama šanse, njima voda u ušima i preuzimamo incijativu i idemo se onda udarat pa šta bude. Uglavnom, nismo bez šansi ali daleko smo od prolaza, najveća snaga i motiv igračima će biti onaj aplauz na kraju utakmice bez obzira na poraz. Mislim da će letiti! :bih:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 01 avg 2014, 23:54

Moram priznati, čudni su nekakvi, i uopšte nisu loš tim... dok grci su priča za sebe... tvrdi su, prgavi..
i činjenica da su trenutno u vrhu grčkog prvenstva govori nam da su itekako nezgodan protivnik, ne samo za nas,
nego za mnogo jače (igrački) klubove. Vidjećemo, može se igrati sa njima definitivno...
F.K.SARAJEVO

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 avg 2014, 23:55

Vi niste normalni, majke mi :mrgreen: . Al ok, znam navijac i vjeruje u svoj klub do zadnjeg momenta, dok god postoji i najmanja sansa. :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Laganini1986, Proximic i 19 gostiju.