Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kakva utakmica pod BB. Nisam stigao na prvo poluvrijeme, al drugo odgledah. Nije bilo nekih lijepih poteza, al uzbudjenja nije nedostajalo. Svakako dobra reklama za ovu ligu. Kamo srece da je vise ovakvih utakmica.
Cestitke Zrinjskom na pobjedi iako sam i dalje uvjeren da ce titulu uzeti Siroki ili Zeljeznicar.
Cestitke Zrinjskom na pobjedi iako sam i dalje uvjeren da ce titulu uzeti Siroki ili Zeljeznicar.
Slijedece kolo Zrinjski gostuje kod Leotara,tako da mislim da ce titula ipak u moj grad.
sstrasna utakmica u 8 min 3gola sirokom.
- firefirefirely
- Kontakt:
Pa nije sljedece kolo zadnjecarina je napisao/la:Slijedece kolo Zrinjski gostuje kod Leotara,tako da mislim da ce titula ipak u moj grad.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Imala gdje raspored da vidim sa kim tacno igraju do kraja kandidati za titulu 

- legenda reala
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
imaš na naslovnici ss.ba, klikneš na klub koji te interesuje i izbaci ti njegov rasporedJoseMourinho je napisao/la:Imala gdje raspored da vidim sa kim tacno igraju do kraja kandidati za titulu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja i dalje Sirokom dajem najvece sanse za titulu i pored poraza,tesko ce svi ostali do kraja proci bez minimalno 2 x-a u najmanju ruku,cak vjerujem i u neke poraze ako bude sve po ps-u
Zato mi je draza pobjeda Zrinjskog danas,cisto jel da je obratno bilo sad bi mogli spustiti zavjesu sto se kaze
Zato mi je draza pobjeda Zrinjskog danas,cisto jel da je obratno bilo sad bi mogli spustiti zavjesu sto se kaze
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 apr 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
.greška
Zadnja izmjena: vedator, dana/u 05 apr 2014, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka čast ekipama na utakmici koju su priredile. Žao mi je što istu nisam mogao odgledati. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Racunica jasna ko dan , svaki X ,a kamoli poraz izbacuje ekipu iz borbe za titulu, mislim na ove 4 ekipe.Kakva zavrsnica covjece ovo nema ni u EPL.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Svašta bi moglo biti. Zrinjski je sad u najboljoj situaciji, ali uz težak raspored. A Široki je dobro pokvario svoje šanse. Nakon ovog poraza, čak i vi imate više šansi za titulu od njih.miky_hz je napisao/la:Ja i dalje Sirokom dajem najvece sanse za titulu i pored poraza,tesko ce svi ostali do kraja proci bez minimalno 2 x-a u najmanju ruku,cak vjerujem i u neke poraze ako bude sve po ps-u

FK Željezničar 1921
RobertoBaggio je napisao/la:Svašta bi moglo biti. Zrinjski je sad u najboljoj situaciji, ali uz težak raspored. A Široki je dobro pokvario svoje šanse. Nakon ovog poraza, čak i vi imate više šansi za titulu od njih.miky_hz je napisao/la:Ja i dalje Sirokom dajem najvece sanse za titulu i pored poraza,tesko ce svi ostali do kraja proci bez minimalno 2 x-a u najmanju ruku,cak vjerujem i u neke poraze ako bude sve po ps-u
da dolaze nam vitez, radnik,zvijezda idemo travniku( koji ce nadm se do nas objezbjedit opstanak) i onda na sugavicu za titulu igrat... a svinski nek jednu kiksa protiv veleza najbolji scenario i to bi moglo za nas najbolje bar se ja nadam na nama je sve sada
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Najsigurnija 2-ica naredno kolo Olimpic-Željezničar.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zbog rasporeda i kvalitete ekipe, po meni je Siroki i dalje glavni kandidat za titulu. Zeljo, Siroki i Sarajevo imaju dosta teskih utakmica i zasigurno ce izgubiti vise bodova do kraja od listicana.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ne zaboravite da zrinjski u zadnjem kolu dolazi u Vrapcice,ako do tada ne obezbjede prvo mjesto tu mogu i "poginuti" ali ce ostati porazeni(pa da su i Barca).Ja ipak najvise dajem prednost Sirokom,pa Zelji (i Zeljo ima gostovanje u Vrapcicima,ako izvuku bod nek budu zadovoljni,plus derby sa Sarajevom)Sarajevo,mora sve dobiti ako misle biti prvaci.Bit ce zanimljivo
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Molim se za scenario u kojem ce u zadnjem kolu sva cetiri bit u igri za naslov, a kad gledam raspored, 80% ce i bit tako, gotovo 100% sam siguran da ce bit 3. I onda nama koji smo manje-vise neutralni i necemo bit na stadionu da BHT priusti poslasticu i kombinovani prijenos 

- samo_lijevo
- Kontakt:
nemoj sanjati djabaSignore je napisao/la:Molim se za scenario u kojem ce u zadnjem kolu sva cetiri bit u igri za naslov, a kad gledam raspored, 80% ce i bit tako, gotovo 100% sam siguran da ce bit 3. I onda nama koji smo manje-vise neutralni i necemo bit na stadionu da BHT priusti poslasticu i kombinovani prijenos

kakvi su levati ne bi me cudilo da prenose Leotara zadnje kolo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Burberry46
- Kontakt:
Sarajevo sve mora dobiti i uz remi ili poraz Zrinjskog( protiv Olimpica ili Veleza u gostima) moze biti sampion! 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da.
Zanimljiva utakmica zadnje kolo.
Čelik-Leotar.
To moraju prenositi!!!
Šalu na stranu,za sad je jedino sigurno,i u planu VELEŽ-zrinski na BHT-u.
Zanimljiva utakmica zadnje kolo.
Čelik-Leotar.
To moraju prenositi!!!
Šalu na stranu,za sad je jedino sigurno,i u planu VELEŽ-zrinski na BHT-u.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.