FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 13 maj 2012, 00:00

SvenZ je napisao/la:Inace nemam nikakav problem sa pjesmama divova koje su upucene nama, ali iskreno mislim da su parole upucene komitetu suvisne jer se ovaj komitet (savez, kako ga zovu) ne moze ni porediti sa situacijom koja je vladala dok je onaj stari savez bio na snazi. Moralo se desiti ovako nesto jer su se navijacki neredi izmakli kontroli. Dobro je sto niko nije cekao da padne mrtva glava pa da stavi zabranu.
Svi se trebamo ugledati na vukove koji nisu napravili niti jedan belaj :D
Ali sada ozbiljno. Necu da govorim puno o tribini jer nisam upucen ali bi volio kada bi se stvari sredile ne samo kod nas vec kod svih grupa u drzavi jer vise nije tajna da u svakoj vecoj grupi sada postoje problemi. Dajte ljudi da se vrati ova liga u normalu, da ja mogu na kosevo otici bez straha da ce me neki ku*ac pogodit u glavu i da isto tako neko moze doci na grbavicu bez istog straha.
Što se tiče transparenata koje su Horde ispoljile, to su znači nebuloze teške kategorije, razumio bih da tako govore neki balavci osnovci, ali ipak onakvi transparenti nemaju nikakvu utemeljenost, znači totalni su promašaj, ne znam kako se nije našao neko trijezan da im kaže da se ne brukaju.
Kad smo već kod balavaca, da dodam i ovo...
Idem ulicom a neki balavci puni uzbuđenja razgovaraju o nekoj situaciji i onaj jedan pita: "A jesu li se poboli?"
Kada sam čuo to pitanje pomislio sam da možda pričaju o nekoj Koridi gdje se volovi bodu, ali ne, ipak su razgovarali o "derbiju". Najžalosnije je što ti balavci nemaju ni 14-15 godina, a već im je bodenje ušlo u vokabular. To je strašno čuti, zaista strašno i zabrinjavajuće!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 13 maj 2012, 00:02

Sarajlijc@ je napisao/la:
Za sve , gluposti valjas. Kod nas se niko ne tuce, ne odvaja na druge tribine, a sa parolama uvijek u srz pogodimo ;)
nisi upucen onda, necu se sigurno raspravljati sa maskotama ovog foruma, pogotovo posto nije tema za isti. Itekako se razvajaju, posto vjerovatno nemas veze s tribinom onda je logicno da ne znas nista o tome.
@aS_Roma isto za tebe vazi, cim ne znas, nisi dio tribine.

Koreografiju prvu ste posvetili sami sebi isto, a druga nema veze s nama, nego ste iznova pokusali vrijedjati najvecu legendu Bh fudbala. To dovoljno govori o vama. O koreografijama da pricam s pitarima, mi pravili koreografije koje vi na sjeveru mozete samo u photoshopu napraviti :) pusa
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2012, 00:02

MinjonKocka je napisao/la:
harishp je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.
duso moja draga, prekinut je rekord u 24. minuti na Vrapcicima. Nista vi nista prekinuli, vi ste jedan od tri kluba ove sezone koja su dala Želji dva gola, i radi toga idite slavite cijelu noć, nije to mala stvar! :D
Dusa ti je u cenifi,trenutno je zauzeta.Koji mi i vi,nema potrebe persirati.Navijam za sebe i svoj stomak,samo ti prepotetnost i satro biti saldjija na tudzi racun a odmah se hvatati i drvlja i kamenja ako se dotakne svog dvorista ide na onu stvar.
Kako rekoh Guzo ti ne broji na nepar vec na par ,jos kad se uslifa na petice,sestice o sedmicama da ne pisem :mrgreen:Sigurno nece brojati sedmicu jer je to neparan.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 maj 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 13 maj 2012, 00:03

pa pri vraćanju sa koševa, djeca od negdje 14-15 godina su se medjusobno toliko izmlatila, zaganja ih policija, počeše bježati zajedno i dok bježe udaraju se, a svi zajedno bježe od policije :mrgreen:
na šta će svijet ličit za par godina

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 13 maj 2012, 00:05

Sarajlijc@ je napisao/la:sa parolama uvijek u srz pogodimo ;)
Srž vaše parole su neisplaćena dugovanja prema bivšim igračima... to je srž, što prije shvatite to će vas manje glava bolit...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 13 maj 2012, 00:07

harishp je napisao/la: Dusa ti je u cenifi,trenutno je zauzeta.Koji mi i vi,nema potrebe persirati.Navijam za sebe i svoj stomak,samo ti prepotetnost i satro biti saldjija na tudzi racun a odmah se hvatati i drvlja i kamenja ako se dotakne svog dvorista ide na onu stvar.
Kako rekoh Guzo ti ne broji na nepar vec na par ,jos kad se uslifa na petice,sestice o sedmicama da ne pisem :mrgreen:Sigurno nece brojati sedmicu jer je to neparan.
boze sacuvaj da pokusavam biti sarkasticna i duhovita( pogotovo na tudji racun). nije to moj nacin, ipak sam ja odrasla osoba za razliku od tebe. A na koga tacno mislis, na Spartu iz Praga ili?
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 maj 2012, 00:08

Ma ljudi pusti te ove treceplasirane..
SAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
Kakvi smo sa kartonima?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 13 maj 2012, 00:10

pintol_TM87 je napisao/la:Ma ljudi pusti te ove treceplasirane..
SAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
Kakvi smo sa kartonima?
Bogi i Nyema dobili kartone

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 maj 2012, 00:11

Ja se taman obradovao, mislio da je Hare banovan, kad se on pojavi :cry:
DRUG NEBI TI PUNCA

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 maj 2012, 00:12

harishp je napisao/la: Dusa ti je u cenifi,trenutno je zauzeta.Koji mi i vi,nema potrebe persirati.Navijam za sebe i svoj stomak,samo ti prepotetnost i satro biti saldjija na tudzi racun a odmah se hvatati i drvlja i kamenja ako se dotakne svog dvorista ide na onu stvar.
Joj Hareta, toliko ga sram sarajeva da ne smije ni priznati da navija za njih :lol: Još se uskuh'o, svaki post mora prepravljati... Lafo, one voli Bosnu i bosanski nogomet, a raduje se potopima bosanskih klubova u Europi i likuje nad njima.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 maj 2012, 00:14

Derbi jos jednom pokazao kako je nepredvidljiv.Kada je Sarajevo vodilo 2-0,prvo sto mi je palo napamet,je puhanje pojedinih nasih navijaca,razbicemo ih i slicno.TOga me bilo strah ,da takvog razmisljanja nisu bili i igraci.MOzda danas nismo pobijedili,ali smo pokazali da smo mnogo kvalitetnija ekipa od Sarajeva u puno segmenata.Sve sto je Sarajevo uradilo,je plod iznenadjenja,i gresaka u odbrani,jer mi nije jasno kako se moglo desiti da u obje situacije ljudi idu 4-2 i 2-1.Zaista ne znam gdje su nasi bili.Sve ostalo je pokazalo Zeljin kvalitet.Vratiti se nakon 0-2,jako je tesko,sama igra i smisljene akcije,pokazuju zaista razliku u kvalitetu.UZ samo malo kvalitetnijeg napadaca,i vecu koncentrisanost u napadu,Zeljo je lako mogao do preokreta.Cak sta vise mislim da se nismo ni namucili da dodjemo do izjednacenja.
Nemam zaista namjeru podcijeniti Sarajevo,medjutim nisam vidio nista posebno zbog cega me bilo strah,cak i kad su vodili.Mogli su i dobiti,ali zaista me nisu nicim inpresionirali,osim mozda Huseinovic,koji je mozda najveci glupan fudbalski ,koji se pojavio poslije rata.Nije mi jasno,kako je sebi dopustio da dodje u ovakvu sitaciju,i da sebi unazadi karijeru.Ocito je da se radi o provincijalcu ili ti papku,koji pao cim je malo slave i para zaradio.Zaista momak zna lopte i ocito je da u glavi nije dobar.MIslim nije ovo jedina utakmica u kojoj sam vidio koliko covjek zna.
Toliko o Sarajevu,sto se mog kluba tice,zaista sam ponosan na ove momke.Benjo je bio los,ali se nadam da nece ovo ostaviti traga,jer dozivio zestok udar,a ipak je mlad.Jer ono sto mu je Amar uradio ,je jako tesko izdrzati psihicki.Selimovic mi je jos jednom pokazao ,da je po meni prva opcija u napadu,bez obzira na uciniak Adilovica.Necu da ga kritikujem,ali je meni ovaj drgui puno bolji.Posebno mi je drago sto sam vidio danas karakter velike ekipe,i dosta smisljenu igru,lakocu ,puno mogucnosti,sto nisam vidio prosle godine.Jednostavno nsmo dosadni kao ekipa.Opet kazem nismo dobili,ali nismo ni morali,ali smo pokazali da imamo dosta dobrog materijala.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 maj 2012, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 13 maj 2012, 00:15

Horde zla vs. Manijaci
Derbi ne bi bio isti da nema njih,i zivot djetetu od redara ne bi bio isti kad bi mu se desilo nesto tati )

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 maj 2012, 00:32

iMAL sta novo u vezi proslave ?
Željeznicar za život cijeli !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2012, 00:35

spielführer_21 je napisao/la:
Joj Hareta, toliko ga sram sarajeva da ne smije ni priznati da navija za njih :lol: Još se uskuh'o, svaki post mora prepravljati... Lafo, one voli Bosnu i bosanski nogomet, a raduje se potopima bosanskih klubova u Europi i likuje nad njima.
Navijati je jedno a fuhrerisati sa dvije tOcke na u i to jos sa spielom sasvim nesto drugo.Ne drkaj ovaj ne brkaj pojmove.
Nego znaci nista od opela....rekorda :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 13 maj 2012, 00:37

Dobra utakmica koja je ponovo pokazala neke nase slabosti koje u Evropi bolje ekipe iskoristavaju s lakocom. Desna strana kompletna kriminalno losa, Huseinovic se ne vraca u odbranu nikako i Benjo umjesto da ga cuva leti naprijed ko muha bez glave i 2 gola padaju. Vasilic izlijece do centra, gubi duel i snosi dio krivice. Sta reci za desno krilo osim da nam je prijeko potrebno i siguran sam i da je Osim tog problema svjestan. Misljenja sam da ce Kerla vrlo brzo uskociti umjesto Vase u pocetnih 11. Zolotic kad je usao, totalno se pogubio i zamalo da primimo gol poslije jednog centarsuta kada ostavlja svog igraca samog. Naruzio ga je Vasa za to al greske se skupo placaju. Bekrija se vraca u staru formu i bice to jos bolje.

Ne bih volio da neko ovo shvati kao zlonamjernu kritiku, jer poslije ovakve sezone za pamcenje svi zasluzuju da im se samo ustane i cestita ali prostora za napredak jos ima :)

nanek

Post Postao/la nanek » 13 maj 2012, 00:42

Eh evo i ja da nesto napisem, citam komentare od 8 sati i kako vidim neki su zadovoljni bodom(ide nam kup) neki nisu i sticu dojam da smo mogli i trebali vise! Jedna velika sila me sprijecila da idem na tekmu al sam se ugodno smjestio da pogledam na TV-u i imao sam sta da vidim, neke stvari koje su tesko uocljive sa tribine.

Manijaka preko 2 hiljade, iako su oni ocekivali manje, a sad opet pisu suprotno kako smo sampioni bla bla, trebalo nas vise biti, a giganti stavili kartu 15 maraka zatvorili jug! Al nejse.
Prvo: Pitarcicu ne treba dati da prenosi utakmice nase lige, pogotovo kad igra njegov klub, F.K njanjajevo, jer je totalno neprofesionalan i sto neko rece Baho je veci pitar od njeg 15 puta al je bar covjek objektivan.

Pocetak tekme, Na njegovu zalost je oprema BHT-a na zapadu, ori se zapadom Grbavica, on jace i jace komentarise ali ne moze, i jace i jace prica nebuloze o nakim parolama, sto ovi dizu, nakoj djeci, sve da umanji jacinu zapada a vjerujte mi da se treso zapad!
Onda prelazi na epitete, prelijep koreo hordi, fino su to napravili, zasigurno jedni od jacih u drzavi, A TU JE I MANJA skupina navijaca Zeljeznicara koji daju podrsku svom timu ? Hej bolan cuje se samo nasa pjesma.Igor prica o Matku i njegovom golu na jugu, i onda kaze citiram: " tada su navijaci pjevali Matku da ga hoce zabiti, i on je to uradio na njihovu radost"

Krece tekma i onda svrsavanje, zabise go-kakav plod srece 4-2 kontra on puca, guso sto sam primjetio a i mi svi voli da cjeni jer misli da zna go napamet a zna ga vjerujte mi, kod ovog gola je lopta prebrza bila ali ako pogledate na usporenom snimku nije ruku ni ispruzio do kraja.Pitarcic vristi, ja miran.
Odmah zabise i drugi, stice se dojam da je guso trebo opet malo cekati ali sta zamjeriti takvoj velicini?Meni suze majke mi na oci, ali opet kontam ima nade! Hej kakvu mi ekipu imamo igramo derbi gubimo 2-0 i nema covjeka na zapadu ja mislim sto nije vjerovao da cemo se vratit ? HAjd nek neko napise jel to bilo za vrijeme i jedne ekipe ? NIJE ! Amar vadi colica, izderao se na njeg, ovaj pogeo glavu, nista ne prica, zna da je kriv za oba gola, Vasilica nije mogao vaditi mada je i on bio zreo za klupe.Kerla je inace za njeg izmislio fudbal ali opet znamo sto Kerla ne igra. Nas Amar pravi potez tekme, Bekric ulazi(iako su ovi pisali da je na tribinama cuva ga Amar za kup) niema na beka, ma hejjj onda krece jelo! Moram reci da bogi nije nista kriv kod prvog a ni drugog gola!
Molim boga da im zabijemo go do kraja prvog, jer onda su nasi, i onda Tuce pravi magiju izbacuje onog njihovog levata(lafo repka ovo ono) pa i drugog a Adil to sve gleda ne bi se on sjetio da malo udje u 16 hvala bogu pa imamo Vernesa i go,zapad delirijum mada i kod 2 0 smo navijali, MANIJACI HEJJJ, STRAH LIJEPI !

Pocinje drugo, odmah go ja reko nasi su gotovo, 4-2 reko za nas :) Kad ono mi smanjimo gas, privodimo kraju tekmu mada je svraka ja msm skino cist go, ne sjecam se ko je naleto iz kornera. ONi nista, osim onog slobodnog.

Moram reci da su me oni pozitivno iznenadili debeljko im je dobar, ali nije kalibar zebe i bekrica vjerujte mi!
Zeba, prestao sam brojati nakon 10, ali ja mislim da su na njemu napravili najmanje 15 prekrsaja a dobili su samo 2 zuta kartona onaj seljak comor, i jos neki.Zeba nije imao prostora, malo jeste bio sebican ali je imao veliku zelju fkt! Oni su igrali pregrubo sto je toleriso glavni a pomocni je bio kriminalan onaj na istoku, al ne bi o sudjenju!

Sto se tice Colica E. ja mislim da covjeka treba prodati jer fkt nije za Zelje Velez ok al zeljo je ipak za njeg veliki zalogaj.
Sto se tice Zole, mlad je znam 96 jel ono godiste, ali po meni nije trebao igrati danas, na njeg se dobro izgrdio nekoliko puta i Bogi i Vaso jer je ispao najmanje 2 3 puta, nije prekinuo njihov niti jedan napad za sta je uveden najprije a mogli smo radi njeg i go primiti kod onog centarsuta, podlego je pritisku sto rece Osim mladi igraci jos neznaju igrat derbi, fino covjek reko.Tu je mislio na Colica B , Zolotica.

Slag na tortu ? Adilovic :) Sutio sam do sada i trpio, ali necu vise! Adilovic od tekme sa Rudarom nije isti Adilovic.
Covjek je upao u loshe drustvo, nocni izlasci su mu svakodnevnica, upao je u drustvo kurava, pijanica, i laznih Jet set momaka i cura! To znam, ne pitajte me kako necu vam ni reci! Nije mi jasno kako Amar to ne zna, ili mozda zna i hoce da ga tusnemo nekom sad na kraju sezone( da hoce bog dati). On je danas i zadnjih 5 tekmi najgori igrac zelje i mi imamo manje igraca, pa covjek je trebo zabit 3 gola, ali opet ne zna! Ne moze on , nema vise to, nije mu fudbal interesantan,a i kako bi bio kad je svaku noc u drustvu tih istih likova( Da samo znate sta se tu radi) Ali njega treba mjenjat pod hitno za njeg je Vernes ROONEY!

Izvinite molim vas na ovako dugom postu, sve ovo vi mozda i znate i ja supljiram al sam morao negdje da ovu energiju ispalim. I na kraju mi sampioni, oni nista ? Nula bodova? Virsla ? Pa nek tamo se ganjaju po tribini, nek tamo pljuju Ivicu,al Zelju ne mogu dobiti! Volim sto sam manijak, i onaj danas zapad,uh pa evo i sada me trnci obliju!

P.S. pozdrav za maskote foruma, Aldina( Zeljo prodo tekmu), Sarajlijcu(ona prica o koreografiji) I Harissp( covjek je izgubljen ne zamjerite mu)

EDIT: Eto tek sad vidjeh da je i Amar potvrdio da je protivnik bio agresivan, ne agresivan nego su bili prgavi i lupali se dok su to sudije tolerisale! Samo je on to gospodski rekao :)
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 13 maj 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

nanek

Post Postao/la nanek » 13 maj 2012, 00:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Husejinovic nije kalibar Bekrica i Zebe hahahaha, a dobro jbg mislim svako moze otici u Bundesligu i provesti 4 godine tamo, nije to strasna Ruska 2 liga ili Kazahstanska :mrgreen:
Hajd reci sta je radio u Bundesligi ? Hajd molim te napisi nam ovdje svima statistiku jer smo mi svi neupuceni ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 maj 2012, 00:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Husejinovic nije kalibar Bekrica i Zebe hahahaha, a dobro jbg mislim svako moze otici u Bundesligu i provesti 4 godine tamo, nije to strasna Ruska 2 liga ili Kazahstanska :mrgreen:
I sta sad tog obelixa spominjes tu, jel igra i Zelji ja koliko znam ne. A tebi ako je toliko drag brate za rukicu pa ga vodi kuci :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

High

Post Postao/la High » 13 maj 2012, 00:47

Evo, reci nam ti. Vidim da se razumiješ u sve ? U kojoj si ti generaciji dobio licencu za trenera ? S kojim ljudima iz liga petice ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 maj 2012, 00:47

nanek je napisao/la:
Hajd reci sta je radio u Bundesligi ? Hajd molim te napisi nam ovdje svima statistiku jer smo mi svi neupuceni ;)
Sta god da je uradio Zeba i Bekric mu prismrdit ne mogu.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 13 maj 2012, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Sarun i 79 gostiju.