FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Drago mi je samo zbog jednog covjeka sto ste vi osvojili, a njega sam se sjetio tek kad sam vidio da prima medalju, a to je Francesco Toldo
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj koda ide sta vama udzep pa da slavite
cestitke sve...murinjo je takticar the best...vidilo se to i protiv barse...jest da mal nisam zaspo uz igru intera al ajde,ipak to je zabarija sta reci..

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a ja zamalo nisam zaspo gledajući bajernovce koji gledaju kako će robenu dodati, nemoj se provaljivati, inter ubio bajern u svim segmentima igre, ljepše akcije, najvažnije golovi, beton odbrana, ama sve_amel_13_BHf_ je napisao/la:joj koda ide sta vama udzep pa da slavite![]()
![]()
cestitke sve...murinjo je takticar the best...vidilo se to i protiv barse...jest da mal nisam zaspo uz igru intera al ajde,ipak to je zabarija sta reci..
![]()
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Interu cestitke. Odlicno su odradili posao, nas sreca nije pomazila i Nerazurri su dosli do zasluzene pobjede. Sretno u sljedecoj sezoni. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Cestitam,teska srca.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
vidi posjed i sve ce ti biti jasno...4 suta nago i 2 ubacena..koji je to zabarski pesinluk..al je zasluzeno nema stta taktika je taktika msm...

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hehe to samo djeca koja na barsu svršavaju prate, kakav bolan posjed imali ste 1 šansu u 90 minuta, čestitaj boljem i ćao, bili ste u finalu to je super rezultat, izgubili od boljeg i ćao_amel_13_BHf_ je napisao/la:vidi posjed i sve ce ti biti jasno...4 suta nago i 2 ubacena..koji je to zabarski pesinluk..al je zasluzeno nema stta taktika je taktika msm...![]()
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Raskov'o vas je inter , možete samo da čestitate boljem i da zahvalite Bogu sto ste dogurali do finala._amel_13_BHf_ je napisao/la:vidi posjed i sve ce ti biti jasno...4 suta nago i 2 ubacena..koji je to zabarski pesinluk..al je zasluzeno nema stta taktika je taktika msm...![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sve cestitke,zasluzena pobjeda...uzivajte u veselju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cestitke...zasluzeno!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
trostruka kruna murinja izgleda da je vrijeme za promjenu sredine. nema se više šta osvojiti jedino ako nešto nije ostalo na marsu
prvenstvo svijeta? superkup europe?bh hrvat je napisao/la:trostruka kruna murinja izgleda da je vrijeme za promjenu sredine. nema se više šta osvojiti jedino ako nešto nije ostalo na marsu

TRIPLETE-MANIA
hvala svima na cestitkama.....Zasluzili su......era EL GRANDE INTER-a se nastavlja.,...Militoooo igracina, majstor....GRAZIE INTER

CESTITKE ZA SVE NAVIJACE INTERA.....ZASLUZENO JE, I MOMCI UZIVAJTE U OVOJ NOCI.....
P.S. MI NAVIJACI BARCE ZNAMO KAKO JE TO, PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!
SVE CESTITKE OD SRCA, ZAISTA.....
P.S. MI NAVIJACI BARCE ZNAMO KAKO JE TO, PA PROZIVITE I VI MALO TOG ZARA I OSJECAJA TITULE PRVAKA EVROPE!!!
SVE CESTITKE OD SRCA, ZAISTA.....
Milito ha rotto le scatole !!!
- bayern4ever
- Kontakt:
Cestitam iskrenim navijacima Intera , a pojedina bagra koja jedva ceka kako da popljuje Bayern i Bl , drzite se jer ce sljedece godine da se promijene stvari msm u korist Bl , jos jednom cestitke i pozz.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- majestic24
- Kontakt:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:vidi posjed i sve ce ti biti jasno...4 suta nago i 2 ubacena..koji je to zabarski pesinluk..al je zasluzeno nema stta taktika je taktika msm...![]()
ebo te posjed lopte. Drze loptu na centru ili je vrate golmanu. Jak pritisak nema sta. Dobro su bavarci prosli sa "samo" dva komada u mrezi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
cappy je napisao/la:TRIPLETE-MANIAhvala svima na cestitkama.....Zasluzili su......era EL GRANDE INTER-a se nastavlja.,...Militoooo igracina, majstor....GRAZIE INTER
Prvo nauči talijanski da se ne ofiraš bezveze! A nije ni španjolski, niti je u muškom rodu. La grande Inter

Znaci, Internisti cestitke na sasvim zasluženoj titulu...cisto ko suza,nema šta
Ekipa koja izbaci Čelzi i Barcu na putu do finala i koja u finalu taktikom uništi jedan Bayern zaslužuje sve cestitke.
3 kruna u ovom mjesecu
nastavljate tamo gdje Barca stala prošle godine 

Ekipa koja izbaci Čelzi i Barcu na putu do finala i koja u finalu taktikom uništi jedan Bayern zaslužuje sve cestitke.
3 kruna u ovom mjesecu

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.