nisi ti dobar nikako bgm...omerbavarac je napisao/la:Ziv je, sad ga zvao. Pita kako forumasi?Interista di cuore je napisao/la:ne sikiraj se ti druze za Interomerbavarac je napisao/la:Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati.
Sta ce sad Inter![]()
doce sigurno dobar trener,a ti idi vidi jel Buyten ziv nakon onog bacanja Milita....INTERRRRRRRRRR
Kaze i njemu tesko pada odlazak Mourinha, veli da je lijep nogomet gledao, ali da ce tesko to biti bez njega?
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Cestitam
zasluzeno na kraju...
e što ne volim ova pretjerivanja j.ebo mi valter mater :SFC BAYERN je napisao/la:sto nije igrao najbolji igrac na svijetu Franck Ribery
Raja iskrene cestitke, veceras je bolji klub pobijedio. 
Drug vidi meni je Ribery kao sto je npr ovom daffyu Del Piero itd... Uvijek ce mi biti najdrazi i najbolji sto ne znaci da ce tako i tebi i petom i desetom biti, ja sam dosao cestitao(zasluzeno sto jest jest) i mogu reci da sam jako zadovoljan ovom sezonom.solidus je napisao/la:e što ne volim ova pretjerivanja j.ebo mi valter mater :SFC BAYERN je napisao/la:sto nije igrao najbolji igrac na svijetu Franck Ribery
Simpatiziram Real i opet kažem da je Messi najbolji igrač trenutno .. šta ja imam lupat da je Higuain , Ronaldo il neko drugi. A najdraži i najbolji nemaju nikakve veze jedno sa drugim .
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 23 maj 2010, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sve čestitke na osvojenom trofeju, uživajte
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ajde, nema veze neka si ti prcno, a i ja to volim jer evo prcam one realovce citavo vrijeme...hvale se vasim nazalost bivsim trenerom i kazu da ce napraviti jos veci uspjeh,a znamo svi da ce otici iz madrida za 2 mjeseca jer ce reci da niko ne postuje njegov rad i njegov uspjeh....Pa zaista je taj covjek nesto najgore trenutno...
Zaista ne mogu da zamislim kako je to mogao uraditi vama navijacima nakon svega ovoga....
Al ne sikirajte se, doci ce jos bolji, ima ih zaista....
Zaista ne mogu da zamislim kako je to mogao uraditi vama navijacima nakon svega ovoga....
Hvala svima na cestitkama, i ovim iskrenim i ovim neiskrenim
eto izgleda nazalost, Mou odlazi, on je ostvario ono zbog cega je doveden, kako kaze jedan moj jaran, inace navijac Reala, red je da i mi osvojimo Ligu prvaka...
sto jest, jest, Liga prvaka nije prava bez Reala, Milana, Juventusa, Valencie...
eto izgleda nazalost, Mou odlazi, on je ostvario ono zbog cega je doveden, kako kaze jedan moj jaran, inace navijac Reala, red je da i mi osvojimo Ligu prvaka...
sto jest, jest, Liga prvaka nije prava bez Reala, Milana, Juventusa, Valencie...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Samo sto ce Interovi igraci reci novom: mi cemo igrat kako nam je Murinjo rekoyasminho je napisao/la:Ajde, nema veze neka si ti prcno, a i ja to volim jer evo prcam one realovce citavo vrijeme...hvale se vasim nazalost bivsim trenerom i kazu da ce napraviti jos veci uspjeh,a znamo svi da ce otici iz madrida za 2 mjeseca jer ce reci da niko ne postuje njegov rad i njegov uspjeh....Pa zaista je taj covjek nesto najgore trenutno...
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Cestitke Interu i svim njegovim pravim navijacima.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Uradit' im šta ?yasminho je napisao/la:Zaista ne mogu da zamislim kako je to mogao uraditi vama navijacima nakon svega ovoga....
Pa taj čovjek ili nečovjek kako ga ti smatraš je učinio navijače Intera najsretnijim u posljednjih 45 godina.
Smatraju ga "bogom" trenutno.
Jeste, smatraju ga bogom, a placu i preklinju ga da ostane, a on u stilu boga kaze da ce u svet real i da pokusa tamo da uradi sto niko nikad nije.....a nisam siguran da smatras da je interu ovo sto su uradili dosta, jer navijaci i kao igraci imaju zelju da pokazu da to nije sve bilo na njemu, a on im ode ispred nosa u madrid gdje nista nece napraviti jer ce i sam shvatiti da on nije za toga.....
odoh ja klanjat nafile namaz i uputit koju dovu za tebe jer nisi dobaryasminho je napisao/la:Jeste, smatraju ga bogom, a placu i preklinju ga da ostane, a on u stilu boga kaze da ce u svet real i da pokusa tamo da uradi sto niko nikad nije.....a nisam siguran da smatras da je interu ovo sto su uradili dosta, jer navijaci i kao igraci imaju zelju da pokazu da to nije sve bilo na njemu, a on im ode ispred nosa u madrid gdje nista nece napraviti jer ce i sam shvatiti da on nije za toga.....
vozdra ... lijepe snove ti želim
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa sta se bolan blamiras, on je doveden da Interu donese Ligu Prvaka. Svoju misiju je ispunio, NITKO mu pravo nema prigovoriti da vec sutra ode, njemu jedno veliko hvala, on je svoje napravio, nista on ''ne radi'' Interu ako ode u Real ili bilo gdje drugdje, to sto ljudi zele da ostane je prirodno, idoliziraju ga, medjutim ja, ni bilo tko drugi mu nista nemamo za reci, svoje je demonstrirao i napravio. GRANDE JOSE!yasminho je napisao/la:Jeste, smatraju ga bogom, a placu i preklinju ga da ostane, a on u stilu boga kaze da ce u svet real i da pokusa tamo da uradi sto niko nikad nije.....a nisam siguran da smatras da je interu ovo sto su uradili dosta, jer navijaci i kao igraci imaju zelju da pokazu da to nije sve bilo na njemu, a on im ode ispred nosa u madrid gdje nista nece napraviti jer ce i sam shvatiti da on nije za toga.....
Sto se tice utakmice, GRANDE INTER, bolja momcad je pobijedila, LP je nakon toliko godina tu, nitko je vise zasluzio nije pobijedivsi engleskog, spanjolskog i u konacnici njemackog prvaka. HVALA VAM!
...Život za Široki...
ribery je napisao/la:Raja iskrene cestitke, veceras je bolji klub pobijedio.
Vom Jäger zum Gejagten
Cestitke, zasluzeno osvojen naslov 
bili htjeli kupit Mullera

bili htjeli kupit Mullera
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke na osvojenoj Ligi šampiona! Nisam gledao tekmu pa ne bih mogao komentarisati igru dok ne pogledam snimak, ali kako sam čuo, finale je bilo ponovo u znaku Mourinhove briljantne taktike. Eto Mourinho vjerovatno odlazi u real, a ako Moratti pusti i Milita da ode u Madrid, on je lud čovjek.
p.s.
Gledao sam početak tekme i kad sam vidio da nema Stankovića u prvih 11 iznenadio sam se jer je Motta bio suspendovan, a Zanetti je igrao zadnjeg veznog.

p.s.
Gledao sam početak tekme i kad sam vidio da nema Stankovića u prvih 11 iznenadio sam se jer je Motta bio suspendovan, a Zanetti je igrao zadnjeg veznog.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Veliki uspjeh Intera, a cini se da ce najbolji pojedinci otici iz ekipe. Malo mi je to cudno.
Mourinho odlazi gotovo sigurno. Real mu je iduca destinacija.
Milito bi takodje mogao otici. "Will I stay? I don't know. I have important offers", rekao je je Argentinac.
Maicon takodje zeli nastaviti suradnju sa Mourinhom. '' If he wants me at Real then we would have to see if Moratti agrees."
Mourinho odlazi gotovo sigurno. Real mu je iduca destinacija.
Milito bi takodje mogao otici. "Will I stay? I don't know. I have important offers", rekao je je Argentinac.
Maicon takodje zeli nastaviti suradnju sa Mourinhom. '' If he wants me at Real then we would have to see if Moratti agrees."
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.