Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 07:09

Da potvrdim za 9 minuta 2 gola,A vi Experti nadzite bolje da vas vidim Svi ste vi neki scauti jebote ima vas po cijelom svijetu,sve skauti najjacih klubova svijeta :lol: :lol: :lol:

Nama je svaki igrac bitan pa makar igrao 9 min. u Valjadolidu!!!!

A vi koji ste dosli na ovaj forum i kao predmet ismijavnja uzeli nase igrace koji nose nas sveti dres,stidite se nemogu da vjerujem kakvi ste!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 20 nov 2009, 08:14

Ponos Torina je napisao/la:Da potvrdim za 9 minuta 2 gola,A vi Experti nadzite bolje da vas vidim Svi ste vi neki scauti jebote ima vas po cijelom svijetu,sve skauti najjacih klubova svijeta :lol: :lol: :lol:

Nama je svaki igrac bitan pa makar igrao 9 min. u Valjadolidu!!!!

A vi koji ste dosli na ovaj forum i kao predmet ismijavnja uzeli nase igrace koji nose nas sveti dres,stidite se nemogu da vjerujem kakvi ste!!!!
Slazem se u potpunosti!!! ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 nov 2009, 08:37

Medunjanin je jedini naš igrač u španskoj primeri, šta dalje govoriti. Ćiri me zaista iznrnanadio kada je optužio za neuspjeh momka koji igra prvu utakmicu za repku....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 09:18

FCS je napisao/la:Medunjanin je jedini naš igrač u španskoj primeri, šta dalje govoriti. Ćiri me zaista iznrnanadio kada je optužio za neuspjeh momka koji igra prvu utakmicu za repku....

Na kraju krajeva treba ga razumiti jer ni on nije znao gdje se nalazi iskreno to se vidjelo,i poslije utakmice njegove izjave itd.... Mislim da je onu izmjenu napravio za navijace da ide ono hrabro sa 3 spica bez razmisljanja,a Harisa okrivio zato sto je tek dosao u repku da mu nebi niko prigovarao al eto bilo proslo ta utakmica je iza nas.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2009, 12:12

Haris je budućnost našeg fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 nov 2009, 12:57

FCS je napisao/la:Medunjanin je jedini naš igrač u španskoj primeri, šta dalje govoriti. Ćiri me zaista iznrnanadio kada je optužio za neuspjeh momka koji igra prvu utakmicu za repku....
ma ja, nije mu to trebalo, kao i sa optuzivanjem misimovica za utakmicu u lisabonu, na kraju, mislim da ga u takvoj utakmici nije ni trebao ubacivati u sastav, bolje bi bilo je da je krenu sa ibricem u sredini, a nekog da je stavio na desni bok..
Volim te Bosno!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2009, 14:43

Vazda je bila ona.
Ako te niko nece,hoce te BIH repka preduzece :roll:
A raja svrsaje na otpad koje su druge repke sutnule..
Buducnost e kukala nam majka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 nov 2009, 15:03

Harise naprijed...ova bagra ljudi u BIH uvijek neko nevalja. :mrgreen:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 nov 2009, 17:46

celikjecelik je napisao/la:Ja sam bio strogo protiv toga da on dodje u nasu reprezentaciju, ne zbog njegovih (ne)kvaliteta nego zbog prijasnje afere sa njim kada nije htio da igra.
Sada je dosao sto je normala jer nema ko ne bi dosao u ekipu koja je bila korak do SP...

No to sve nije ni bitno..Bitno je da je momak zaigrao na BP a da prije toga ni treninga nije odradio na tom stadionu..Nije on uopste los igrac, no sta znam, greska je bila gurniti ga u onakvu vatru.....
Ma OK je sto je on prije bio izdajnik, kod nas ti je tako - nemamo ponosa ni zehre i zato nas gazi ko god stigne, nego je problem sto mamak par godina nije sastavio citavu utakmicu. Zato ne mogu da se nacudim evo ni tebi kada kazes da "on uopste nije los igrac". Kako bolan nije los kada je non stop rezerva. Je li normalno da neko nema mjesta u Valjadolidu, a ima u reprezentaciji koja igra baraz za SP? I to neko, ko je ranije rekao da NIKADA nece igrati za BiH. Ne znam sta bi uradio onome ko kaze da Haris treba igrati, a onda krivi Ciru zbog ne odlaska na SP??????? Pa kako da te na SP odvede igrac koji igra za svoj tim 5, 10, 6, 0, 0, 0, 32...minute? E jesmo cudni da to nije normalno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 nov 2009, 17:50

Virtu4l je napisao/la:Haris je budućnost našeg fudbala.
Da li to znaci da cemo biti u rangu Malte, Luxemburga, Farskih Ostrva i slicno?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2009, 18:03

Saban je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Haris je budućnost našeg fudbala.
Da li to znaci da cemo biti u rangu Malte, Luxemburga, Farskih Ostrva i slicno?
Jasno je da ga nismo gledali,doduse nekih 20 min jesam na tv i nije los..Kaze mi drug da je gledao treninge repke i da je frajer talenat ...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2009, 18:08

Saban je napisao/la:
celikjecelik je napisao/la:Ja sam bio strogo protiv toga da on dodje u nasu reprezentaciju, ne zbog njegovih (ne)kvaliteta nego zbog prijasnje afere sa njim kada nije htio da igra.
Sada je dosao sto je normala jer nema ko ne bi dosao u ekipu koja je bila korak do SP...

No to sve nije ni bitno..Bitno je da je momak zaigrao na BP a da prije toga ni treninga nije odradio na tom stadionu..Nije on uopste los igrac, no sta znam, greska je bila gurniti ga u onakvu vatru.....
Ma OK je sto je on prije bio izdajnik, kod nas ti je tako - nemamo ponosa ni zehre i zato nas gazi ko god stigne, nego je problem sto mamak par godina nije sastavio citavu utakmicu. Zato ne mogu da se nacudim evo ni tebi kada kazes da "on uopste nije los igrac". Kako bolan nije los kada je non stop rezerva. Je li normalno da neko nema mjesta u Valjadolidu, a ima u reprezentaciji koja igra baraz za SP? I to neko, ko je ranije rekao da NIKADA nece igrati za BiH. Ne znam sta bi uradio onome ko kaze da Haris treba igrati, a onda krivi Ciru zbog ne odlaska na SP??????? Pa kako da te na SP odvede igrac koji igra za svoj tim 5, 10, 6, 0, 0, 0, 32...minute? E jesmo cudni da to nije normalno.
Pa dobro ako nece Haris, mozda ce te odvesti igraci koji uopste nemaju kluba, ili igraju po HNL, mozda ce te oni odvesti na SP, al eto ipak imaju mjesta u nasoj repki???

E fakat smo cudni da to nije normalno :roll:

Pustite suplje price, i recite kako jeste, da momak ne gotivite iz drugih razloga.

A vidi se sve ko je kriv za ne odlazak, od Cire, pa preko nekih pijanih fakina sto su teferic pravili po hotelima gdje se igraci odmaraju i imaju taj "mir" koji trebaju da imaju pred ovaku tekmu. A tu medju tim bijelosvijtskim otpadom, je nas dragi Ciroguz, i valja gluposti, dok Carlos lagano plati ljude, ovi mu donesu crno na bijelo sve sto mu treba, i onda on samo onako ko slag na tortu na kraju zada poslijednji udarac nasem "treneru svih trenra".

Tako se to radi, ono cista profesija i eleganicija, a mi sad mozemo gledati kud sunce hoda, i tako sve u krug se vrtimo sve ove godine...Ma nema sta, CIRO MAJSTOREEEEEEEEE...svi u glas :lol: :lol: :lol:

"**** cu im majku, pet komada u Zenici, garantujem vam", :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 nov 2009, 18:14

moje misljenje je da nije trebao poceti od prve minute,,, treba biti realan nije bas ni pokazao nesto,,,?? ali decko sigurno ima talenta i sa onakvom visinom kad bi uspio da se prekomanduje u zadnjeg veznog to bi super bilo"!!!!! bolje bi bilo da je Ibricic igrao veznog a da je berberovic poceo od prve minute!!!!!! ja bih bio najsretniji da je sve jedan igrac dobio sansu!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 nov 2009, 18:15

Harisu Medunjaninu treba dati punu podrsku.Neznam sta pojedini ocekuju od momka koji prvi put zaigra za repku predje cijelu odbranu zabije 5 golova.Pa i bolji igraci se u Engleskoj adaptiraju po godinu dana .

spekulatius
Kontakt:

Post Postao/la spekulatius » 20 nov 2009, 18:16

ja ne kontam ove eksperte koji su na osnovu jedne tekme spremni sahranit igraca....ne znam kako je stajeao na terenu jer se to najbolje na tv-u nije moglo vidjet....puno se toga ne vidi u prijenosu...dobro ima ovih koji sve mogu vidjet i s njima ne bi uopste diskutovao....ono koliko se moglo vidjet na tv-u je da ima potencijala i da moze dobro odigrat ali je jasno da je ipak podbacio.....uzme li se u obzir vaznost mecha, debitantski nastup, nepoznavanje suigraca onda se ovom momku mora dati jos prilike, na kraju doktor miske je podbacio protiv portugala...zasto....zato sto je portugal ocito ekipa koja zna kako neutralizirat protivnika, onda ne vidim zasto ovog momka otpisat na osnovu samo jedne tekme.sreca pa se vecina nas ovdje nista ne pita....

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 nov 2009, 18:19

spekulatius je napisao/la:ja ne kontam ove eksperte koji su na osnovu jedne tekme spremni sahranit igraca....ne znam kako je stajeao na terenu jer se to najbolje na tv-u nije moglo vidjet....puno se toga ne vidi u prijenosu...dobro ima ovih koji sve mogu vidjet i s njima ne bi uopste diskutovao....ono koliko se moglo vidjet na tv-u je da ima potencijala i da moze dobro odigrat ali je jasno da je ipak podbacio.....uzme li se u obzir vaznost mecha, debitantski nastup, nepoznavanje suigraca onda se ovom momku mora dati jos prilike, na kraju doktor miske je podbacio protiv portugala...zasto....zato sto je portugal ocito ekipa koja zna kako neutralizirat protivnika, onda ne vidim zasto ovog momka otpisat na osnovu samo jedne tekme.sreca pa se vecina nas ovdje nista ne pita....
To su oni isti eksperti koji su govorili za džeku da je kloc i da ide igrati kosarku.A sad se svi dice parolom "dijete sa grbavice" a otijerali ga ko zadnjeg kera.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 nov 2009, 16:58

[youtube][/youtube]
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 22 nov 2009, 17:51

Znal ko igral Haris protiv Vilareala?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 nov 2009, 17:56

Legenda_BiH je napisao/la:Znal ko igral Haris protiv Vilareala?
opet je na klupi....

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 nov 2009, 17:57

ibrakadabra je napisao/la:Harisu Medunjaninu treba dati punu podrsku.Neznam sta pojedini ocekuju od momka koji prvi put zaigra za repku predje cijelu odbranu zabije 5 golova.Pa i bolji igraci se u Engleskoj adaptiraju po godinu dana .
Haris je dobro igrao u Zenici !!
laze Ciroslav ,mali je vrsio pritisak oduzeo je 4 5 lopti valjda se bolje vidi na licu mjesta nego na TV-u!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.