Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Oni su odigrali 0-0 s Kosovom u LN na domaćem terenu, je li ko gledao utakmicu, kako je to Kosovu "uspjelo"? Jbg, bolji smo od njih valjda, ako su ih mogli oni neutralisati i to su Rumuni bili u punom sastavu, što mi ne bi mogli. 
Kosovo ima više igrača u ligama petice nego Rumunija i mi zajedno kad smo kompletniCoolpanda24 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:42Oni su odigrali 0-0 s Kosovom u LN na domaćem terenu, je li ko gledao utakmicu, kako je to Kosovu "uspjelo"? Jbg, bolji smo od njih valjda, ako su ih mogli oni neutralisati i to su Rumuni bili u punom sastavu, što mi ne bi mogli.![]()

Pogledaj malo njihov igracki kadar pa ces se pozitivno iznenadit

Da ne pricamo o tome koliko Kosovari imaju veća mu.da i petlju od nas..
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 20 mar 2025, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ko to mi?Blackwargreymon je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:33Da li Rumuni napadaju Lucescua sto je rekao da smo uigrani, ko sto mi napadamo Sergeja za sve sto izjavi![]()
Imaš par pojedinaca sa duplim profilima čiji je animozitet prema Sergeju isklučivo lične prirode.
Najvjerojatnije članovi porodice te fan grupa i sendvičari polumenadẓ̌era nepozvanih igrača.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ono najbitnije, Kosovo ima i selektora, prvo je bio veliki stručnjak sa iskustvom Giresse, a sad trenerčina Franco Foda. U usporedbi s nama, to je kao da oni imaju Lamborghini Aventadora, a mi Fiata Multipla.
Čuj onog, uspoređuje izjavu selektora Rumunije "Oni su uigrani", sa izjavama našeg stručnjaka "Oni su tri puta bolji od nas na papiru", "Mi nemamo šanse na papiru".
Nevjerovatno dokle su spremni ići, jedva čekam da vidim šta su spremili za sutra iza 23:00

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
mene vise interesuje sta si ti spremio ako kojim slucajem dobijemo:-)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:56I ono najbitnije, Kosovo ima i selektora, prvo je bio veliki stručnjak sa iskustvom Giresse, a sad trenerčina Franco Foda. U usporedbi s nama, to je kao da oni imaju Lamborghini Aventadora, a mi Fiata Multipla.
Čuj onog, uspoređuje izjavu selektora Rumunije "Oni su uigrani", sa izjavama našeg stručnjaka "Oni su tri puta bolji od nas na papiru", "Mi nemamo šanse na papiru".
Nevjerovatno dokle su spremni ići, jedva čekam da vidim šta su spremili za sutra iza 23:00![]()
Najgore mi je kad neko krene citirat ovog šizofreničara peruna, hem mi ignore neefikasan postane hem se normalni likovi upuste u diskusiju sa ofirnom botinom.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 14:56I ono najbitnije, Kosovo ima i selektora, prvo je bio veliki stručnjak sa iskustvom Giresse, a sad trenerčina Franco Foda. U usporedbi s nama, to je kao da oni imaju Lamborghini Aventadora, a mi Fiata Multipla.
Nevjerovatno dokle su spremni ići, jedva čekam da vidim šta su spremili za sutra iza 23:00![]()
Ne trči pred rudu, valja ti pojest sva ova g.ovna sto si izasrao po Barbarezu u slucaja da osvojimo bod/ove iako sam dosta skeptican da ce se to desiti a ti si vidim samovjeren da nece

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ništa, prvenstveno ću biti presretan, a onda izvinjenje i podršku. Ja nikada neću navijati kontra svoje zemlje i reprezentacije taman na klupi sjedio ratni zločinac.
I također, kao i uvijek, ja ne bježim u rupe niti se krijem kada ispadne da nisam u pravu za nešto.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
E To je ono sto najvise respektujem na ovom forumu a sto svima smeta. Biti tu i kada je dobro i lose, kada nema osoba komplekse da iznese sve sto misli, dat pohvalu i nekom petokolonasu kad je zasluzuje iako ga ocima ne mozes smislit a ne docekat svojih 5 minuta pa se 3 mjeseca izgubit s foruma kada nista ne ide kao pola ovih dvolicnjaka. Respektbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 15:06Ništa, prvenstveno ću biti presretan, a onda izvinjenje i podršku. Ja nikada neću navijati kontra svoje zemlje i reprezentacije taman na klupi sjedio ratni zločinac.
I također, kao i uvijek, ja ne bježim u rupe niti se krijem kada ispadne da nisam u pravu za nešto.

Otresce nase balerine sa najmanje dva gola razlike. Sve ispod je ravno pobjedi, vec je igrace selektor isprepadao "Oni su tri puta bolji od nas na papiru", "Mi nemamo šanse na papiru". Spusti samopouzdanje jos..Sa SM kad budemo igrali uputi rijeci tipa "bice teska utakmica, ali nadamo se pobjedi"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Blackwargreymon
- Kontakt:
To je najveci problem sto vecina ide u dva ekstrema, ako ne dobijemo drvlje i kamenje, nista ne valja pokeras itd. ako kojim slucajem dobijemo podrska, Barba legenda, ozivio ekipu itd. a istina je negdje izmjedju. Hajmo biti umjereni, bez neke pretjerane euforije, racionalno sagledati koliko je god moguce kad su u pitanju emocije koje svi imamo prema ovoj ekipi.
Svi smo mi svjesni da Babarez nije mag, niti to pravimo od njega, al hajmo jednom istrpiti nekoga na duze staze pa da vidimo moze li se nesto napraviti od ove ekipe. Koliko god bili za i protiv njega moramo priznati da samo dobili par igraca koji bi se sigurno odlucili za druge repke da on i ovaj stab nije bio tu i da po prvi put vidimo predan rad van ciklusa utakmica te da se radi u sa u19 i u21 ekipama kvalitetno. Igra je losa ali reper nam je 6 utakmica sa top ekipama plus 2 prijateljske sa Italijom i Engleskom...
Sada imamo protivnike sa kojima se moze igrati i ovo ce biti prvi pravi igracki test za nasu ekipu, ovo iz LN je nerealno za bilo kakav utisak i formiranje misljenja, jos kad uzmes da je tek dosao i tek implementirao neku svoju viziju plus silne povrede (eto Kolasinac i Dedic nikad nisu igrali skupa tokom Barbarezovog mandata sto dovoljno govori kakvi su problemi sa povredama, a to je za nas veliki hendikep jer nemamo 3 postave kao Francuzi, svaki igrač iz prvih 11 koji fali je kobno za nas i igru).

Nikad nisam bio za slijepo guranje jednog covjeka po svaku cijenu, ali nije ni mjenjanje svako malo rjesenje. Mi smo u situaciji kada je jako tesko imati instant rezultate jer je repka na vise nivoa razhebavana godinama, ne moze se to tako lako popraviti, treba vrijeme.
Pustimo da se odigra ovaj ciklus i sudimo na osnovu vidjenog.
Svi smo mi svjesni da Babarez nije mag, niti to pravimo od njega, al hajmo jednom istrpiti nekoga na duze staze pa da vidimo moze li se nesto napraviti od ove ekipe. Koliko god bili za i protiv njega moramo priznati da samo dobili par igraca koji bi se sigurno odlucili za druge repke da on i ovaj stab nije bio tu i da po prvi put vidimo predan rad van ciklusa utakmica te da se radi u sa u19 i u21 ekipama kvalitetno. Igra je losa ali reper nam je 6 utakmica sa top ekipama plus 2 prijateljske sa Italijom i Engleskom...
Sada imamo protivnike sa kojima se moze igrati i ovo ce biti prvi pravi igracki test za nasu ekipu, ovo iz LN je nerealno za bilo kakav utisak i formiranje misljenja, jos kad uzmes da je tek dosao i tek implementirao neku svoju viziju plus silne povrede (eto Kolasinac i Dedic nikad nisu igrali skupa tokom Barbarezovog mandata sto dovoljno govori kakvi su problemi sa povredama, a to je za nas veliki hendikep jer nemamo 3 postave kao Francuzi, svaki igrač iz prvih 11 koji fali je kobno za nas i igru).

Nikad nisam bio za slijepo guranje jednog covjeka po svaku cijenu, ali nije ni mjenjanje svako malo rjesenje. Mi smo u situaciji kada je jako tesko imati instant rezultate jer je repka na vise nivoa razhebavana godinama, ne moze se to tako lako popraviti, treba vrijeme.
Pustimo da se odigra ovaj ciklus i sudimo na osnovu vidjenog.
1-1 će biti.Slobodno igrajte na 1-1.Remza bacala grah.
-
- Kontakt:
U koliko je pressica?
kojih par igraca smo 'doveli' a da bi sigurno igrali za druge reprezentacije?
ja ne znam da ima neki:-)
druga stvar je sto se mi nadamo da ce malic, bajraktarevic, bazdar itd postati ozbiljni igraci, trenutno nisu ni blizu toga.
respekt za spahu i barbu za tu borbu, trebaju i nastaviti, ali nismo mi do sada bas 'ukrali' nekog za koga se moze reci da je 100% pojacanje.
katic i sunjic svakako nisu u toj kategoriji, za cro ne mogu, i mi im dodjemo kao kec na desetku u ovom stadiju karijere. Upitno je koliko su nam i trebali.
kako god, nisam optimista za sutra, ali se nadam jer ne smijem ni pomisiti koliko bi nam pobjeda znacila. Sa 9 bodova uci u septembar bi bilo pola puta do amerike:-)
ja ne znam da ima neki:-)
druga stvar je sto se mi nadamo da ce malic, bajraktarevic, bazdar itd postati ozbiljni igraci, trenutno nisu ni blizu toga.
respekt za spahu i barbu za tu borbu, trebaju i nastaviti, ali nismo mi do sada bas 'ukrali' nekog za koga se moze reci da je 100% pojacanje.
katic i sunjic svakako nisu u toj kategoriji, za cro ne mogu, i mi im dodjemo kao kec na desetku u ovom stadiju karijere. Upitno je koliko su nam i trebali.
kako god, nisam optimista za sutra, ali se nadam jer ne smijem ni pomisiti koliko bi nam pobjeda znacila. Sa 9 bodova uci u septembar bi bilo pola puta do amerike:-)
Ovo treba pustati kao primjer kako se igra. U pravljenju sastava imam osjećaj da je Pjanić tu itekako mogao još pomoći, makar da klupe da ulazi kad ne ide. Dosta bi izgledalo sigurnije sa njim nego sa Tahirovicem ovakvim kakav je trenutno.
-
- Kontakt:
Press konferencija je zakazana za 18:30, a trening u 19:00 sati po lokalnom vremenu (17:30 i 18:00 po centralnoevropskom).
igramo u gostima, odmah poslije te tekme su nas rasuli 3-0 kod njih.
Mi danas ne mozemo 3 pasa sastaviti, kamoli ovakve kombinacije.
Gledatini izucavati Grcki stil igre, a naprijed šta Bog dragi da.
De nek vidi za Kipar. Vise me njih strah, nego sutrasnje utakmice. Nije da nas nisu ohladili u proslosti

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jeb.at ce nas disbalans u ekipi ko i svaki put u zadnjih nekoliko godina. Nije stvar ni znanja koliko je imanja daMu trenera/selektora da ispred ocekivanog prvotimca uleti igrac sistema. Niti je individualna kvaliteta nesto presudna (bukv tu negdje sa Rumunima po pitanju toga). Ne sjecam se da je i jedan u zadnjih 10ak god osim Prosineckog izabrao par "svojih" igraca
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.