Dobar je on, sjećam se njegovih igara iz Charltona u League One. Valjda nam večeras neće zadati puno problemaCarlo je napisao/la:Očekujem večeras pobjedu.Biće mi žao Shelveyja koji je došao na posudbu u Blackpool, al' hajd...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dobar je on, sjećam se njegovih igara iz Charltona u League One. Valjda nam večeras neće zadati puno problemaCarlo je napisao/la:Očekujem večeras pobjedu.Biće mi žao Shelveyja koji je došao na posudbu u Blackpool, al' hajd...
mexy_whites je napisao/la:UNITED v BLACKPOOL
United: Rachubka, Connolly, Lees, Kisnorbo, White, Snodgrass, Howson, Clayton, Pugh, McCormack, Keogh. Subs: Cairns, O'Brien, Vayrynen, Becchio, Sam.
Blackpool: Gilks, Baptiste, Cathcart, Crainey, Evatt, Southern, Ferguson, Shelvey, McManaman, Lua Lua, Sylvestre. Subs: Eardley, Phillips, Bogdanovic, Angel, Ince.
Referee: R East
Ajmo momci ! MOT
igro sam iz 1/1 xd .. jel moguce da zabije Leeds 2 do poluvremena ?mexy_whites je napisao/la:
To je radio link, jer tv-a nema. Gubimo 1-0, Rachubka invalid **** sve svoje, ponovo nije znao uhvatit loptu :S
a evo vidio sam pade i ja na kladionici , Mozda ce u drugom poluvremenu bit bolje .mexy_whites je napisao/la:0-2 gotovo. **** li ti familiju cigansku Rachubka ! Kod penala ispustio loptu i Lees igr'o rukom za crveni i penal ! **** ti sve debilu glupi ...
je li inače ovako smotan ili ovo samo nije njegova noć?mexy_whites je napisao/la:Ma nije Do Shelveya. Odličan je igrač, to stoji, ali ovo večeras je Rachubka show. Kažem da mu tri puta lopta ispala, a kod drugog gola je krivac i za Leesov crveni. Teško je kome u to vjerovati, al sve će se vidjeti na klipu sutra. U šoku sam :S
Ma to je najgori golman u zadnjoj deceniji. Pa čovjeku je lopta ispala u 93. minuti protiv Coventrya i primio je gol za 1-1, zatim protiv Peterborougha u 88. za 2-2. Srećom, tad smo dali gol u 96. minuti i dobili 3-2. I evo večeras mu je tri puta ispala :S Sve bi to imalo smisla da je on 18-godišnjak, ali čojk ima 30 godina. Evo izašao je na poluvremenu, zamionio ga je mladi Cairns. Koliko nam je naškodio lom prsta Lonergana, tek sad se može vidjeti.Carlo je napisao/la:je li inače ovako smotan ili ovo samo nije njegova noć?mexy_whites je napisao/la:Ma nije Do Shelveya. Odličan je igrač, to stoji, ali ovo večeras je Rachubka show. Kažem da mu tri puta lopta ispala, a kod drugog gola je krivac i za Leesov crveni. Teško je kome u to vjerovati, al sve će se vidjeti na klipu sutra. U šoku sam :S
Ja mislim da je i treći golman Famosa kvalitetniji od Rachubke!mexy_whites je napisao/la:
Oj pa jel možeš bit ovoliko retardiran golman? :S Pogledajte molim vas.
hoće li biti prenosa?mexy_whites je napisao/la:Leicester City vs Leeds United, 06.11.2011, King Power Stadium, 16:00
Nakon debakla u srijedu, sutra nas čeka još teži meč protiv ekipe koja je u pojačanja uložila 10m funti. Leicester i pored toga ne pruža dobre partije, a zbog toga je nastradao Sven Goran Eriksson dobivši otkaz prije 3. kola. U posljednjem kolu su dobili Burnleya 3-1 u gostima, te možda najavili bolju formu u narednim mečevima. Neuigranost im je glavni problem, jer je dosta igrača odmah ušlo u prvih 11, a nisu zajedno prošli kompletne pripreme. U Lesteru su i dva bivša igrača Leedsa i to Beckford i Schmeichel. Pored njih, američki vlasnici su doveli i nogometaše poput Peltiera, Koncheskog, Dannsa, Nugenta, Millsa(najskuplje pojačanje) itd...
Sutra će domaći biti bez iskusnog Vassella, te Lloyda Dyera, jer su obojica zadobili povrede u utorak. Što se nas tiče, Tom Lees sutra propušta meč zbog suspenzije, a najvjerovatnije će ga zamijeniti O'Brien. Najveća novost je dolazak Alexa McCarthya, u-21 golmana, iz Readinga na posudbu. On će odmah u prvih 11, a pored njega, Grayson bi mogao u početni sastav gurnuti nekoga od Sama, Becchia i Vayrynena.
Sutra se ne nadam nečemu posebnom, mislim da je moral ekipe nizak i da ćemo teško do boda. Čitao sam da igrači upoređuju poraz od Blackpoola sa onim protiv Cardiffa od prošle sezone. Tada smo poraženi 4-0 kući, a nakon toga zaredali seriju od 15 utakmica bez poraza. Međutim, tada smo u prvoj narednoj tekmi gostovali slabašnom Scunthorpeu i to je bio idealan meč za oporavak. Ovaj sutra nije, ali Leeds je pun iznenađenja, tako da ništa nije nemoguće. MOT !