FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 11 okt 2012, 22:11

Claus je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Kolika se posjeta ocekuje,hoce li biti vise od 2 milje ??.
Hoće, hoće, al' Fukara. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ugeek:

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 12 okt 2012, 05:33

Probisvjet je napisao/la: Sto se tice prekida boli me briga samo mi ne dirajte i meze inace :roll:

:lol: :lol: :D
inace ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2012, 09:09

Kazu inspektori u Lukavcu da je dogovoreno nerjeseno. Zna li neko inspektore da potvrdi ovu nezvanicnu vijest? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 12 okt 2012, 11:19

Probisvjet je napisao/la:Kazu inspektori u Lukavcu da je dogovoreno nerjeseno. Zna li neko inspektore da potvrdi ovu nezvanicnu vijest? :mrgreen:
De šuti jesmo se dogovorili da nećemo o tome na ss.forumu :P

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 okt 2012, 12:25

Samo ako su inspektori iz Podšića onda je informacija validna. I dobro ti je rek'o Suljo, mojne o tome na forumu, izgubiće ljudi interesovanje za tekmu :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 12 okt 2012, 13:50

Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!

ko poznaje ekipu slobode zna da su ovi igraci 90% nase ekipe . mi ako izvucemo nerijeseno bit ce dobro ...

nego u kojoj minuti je prekid ???? :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 okt 2012, 14:01

RUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!

ko poznaje ekipu slobode zna da su ovi igraci 90% nase ekipe . mi ako izvucemo nerijeseno bit ce dobro ...

U 93. po mojoj slobodnoj procjeni :lol:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 12 okt 2012, 14:06

Casp3r je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:Sloboda oslabljena pravo , ne igarju STANISA NIKOLIC , SISIC , FIL JACKSON SANCHEZ ... DODUSE JACKSON MOZDA BUDE NA KLUPI zbog lakse povrede koljena ... i fale 2 busa FUKARA koji su otputovali u Atinu , inace PRVA EKIPA !!!

Ako bude zima treba to onda ranije napravit, bar 55-60 :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 okt 2012, 14:10

classic je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

Ako bude zima treba to onda ranije napravit, bar 55-60 :mrgreen:
Ma ako bude cvokotanje zubima i kiša, na poluvremenu fajront. :mrgreen:

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 12 okt 2012, 14:43

Znači neće nas biti 3000 nego 2500 :(

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2012, 14:54

SultanSulejman je napisao/la:

Znači neće nas biti 3000 nego 2500 :(
Mislim da dolazi podgrupa Fukara, Uhljupi, tako da ce i njih biti jedno desetak. Nisu nabildani, al' zato jbg mogu pojest i popiti!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 12 okt 2012, 15:11

Casp3r je napisao/la:
kuman_@mel je napisao/la:Siouxi,doce i par Ljumana da vas podrzi :D
To ona standardna ekipa koju sam vidio u Gračanici (Bratstvo - Budućnost)?

Koji su ono kraljevi! :mrgreen:
Pa recimo da je to to :mrgreen:
Kraljevi velis :D
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 okt 2012, 15:14

kuman_@mel je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
kuman_@mel je napisao/la:Siouxi,doce i par Ljumana da vas podrzi :D
To ona standardna ekipa koju sam vidio u Gračanici (Bratstvo - Budućnost)?

Koji su ono kraljevi! :mrgreen:
Pa recimo da je to to :mrgreen:
Kraljevi velis :D
Jedan vazda navija, jedan onako deblji malo navija, malo sudiji sve po spisku, jedan više gleda da govori "faul faul" i kad jest i kad nije :lol:

Kul ekipica, znam da im je načelnik u Gračanici platio ulaz - oni što su imali para izgleda na dvolitre potrošili, ili kako ih oni zovu "bibe" (meni se čini). :mrgreen:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 okt 2012, 17:04

Vidite da se moze fino razgovarati i zezati, a one gluposti kada cujem tipa prekid i onaj sa nabildanim stvarima, onaj kako kaze ovo ono. Ma neka je dobra utakmica mezeta neka ima i sve, neka potraje mezeta i rakije do utakmice ostalo cemo lagano. Pozdrav dragim prijateljima iz Lukavca
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 12 okt 2012, 17:27

ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .

Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 12 okt 2012, 17:33

Tacno takoo zajebite sarajevo i zelju,navijajte za radnicki,i ja sam Fukara al mogu vam rec izgled tribinee vam je daleko bolji od vecine grupa,samo naprijed.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 okt 2012, 19:15

RUDARSKA2 je napisao/la:ma naravno da se moze pricati ... vidi , FUKARE se ne boje nikoga , tukli smo i vece navijacke grupe od nas , barem u tome NIKAD nismo kaskali za ostalim , uvijek je u TZ bila dobra ekipa za borbu , uvijek su fukare imale LUDE i JAKE momke u svojim " redovima " pa tako je i dan danas i ja sam ponosan sto imam takvu ekipu iza sebe i s njima mogu pjeske u Beograd krenuti nebi se bojao . ALI ljudi vjerujte , barem ja prema Lukavcu i Siouxima ne osjecam nikakvu mrznju niti bilo sta slicno , i ne pada mi na pamet da bi dole moglo biti neki problema vecih i u TUZLU kad dodju nebi ni pokusao da ih napadnem iz vise razloga .

Ja kazem SVAKA CAST sto bodrite Radnicki i sto je Radnicki vasa svetinja , a ne kao pojedini vasi sugradjani , vise vole tudje nego svoje . e njih iskorijenite i bit cete pravi !
takodjer imam isto misljenje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 12 okt 2012, 19:18

Kapellen je napisao/la:Tacno takoo zajebite sarajevo i zelju,navijajte za radnicki,i ja sam Fukara al mogu vam rec izgled tribinee vam je daleko bolji od vecine grupa,samo naprijed.
Na stranu djecija naklapanja preko interneta to valjda niko normalan ne uzima ozbiljno al da mogu dijelom izazvat tenzije mogu.
Ja iz svoje perspektive mogu reci da sam stekao dojam da momci iz Siouxa nisu uopste nesto nabrijani na neke probleme al da su spremni odgovoriti na bilo kakve provokacije.
Tu naravno ne racunam verbalna prepucavanja na samom stadionu sto je dio dekora.
Meni licno nije drago da vidim uopste neku mrznju izmedju dva grada ali rivalitet je Ok.
Najvise bi me zabolilo da vidim da zbog ove djecurlije koja seru po internetu dodje do nekog problema pa da nastrada neko od obicne publike sto ide uz mezu i pice da gleda svoj klub bilo to Sloboda ili Radnicki. Na to treba da se obrati posebna paznja kod normalne raje a navijaci ako su pravi ultrasi uvijek mogu da se nadju na nekoj ledini bez publike a ne da dizu rejtinge po netu.
pozdrav komsijama i nek pobijedi bolji i na tribinama i na terenu

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 12 okt 2012, 19:23

Zaboravih rec neka i rezultat bude fer i korektan recimo 7-1 za Sodu :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 okt 2012, 19:49

lukavac_21 je napisao/la:Zaboravih rec neka i rezultat bude fer i korektan recimo 7-1 za Sodu :D
To na radnickim sportskim igrama? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.