Pa, skorojacky09 je napisao/la:Eto neka su tribine na Poljudu metar od igrališta.dubrava je napisao/la:samo problem je što bi latice u Maksimiru morali ispaljivati iz topova zbog "blizine" tribina travnjaku![]()
Hajduk Split
Re: Hajduk Split
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Iste su udaljenosti od terena, samo je na Poljudu tribina skroz dole a na Maksimiru "visi" tj. ne ide skroz dole ...dubrava je napisao/la:Pa, skorojacky09 je napisao/la:Eto neka su tribine na Poljudu metar od igrališta.dubrava je napisao/la:samo problem je što bi latice u Maksimiru morali ispaljivati iz topova zbog "blizine" tribina travnjaku![]()
nisu ni metar, ni 5, mozda jedno 15-tak metara, ali sigurno jest da nisu ni u zoološkom
![]()
a i one pločice ispod sjevera stvaraju još ljepši ugođaj
ko da si u kupaonici
samo fali tuš
![]()
...što je više lome to je volim jače...
- Barney Stinson
- Kontakt:
I što je na maksimiru jedna tribina visoka 56 m a druga 14m, dok treca se krece negdje oko 25 m a cetvrta oko 45 m...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tako je, slazem se apsolutno, propali dabogda i jedni i drugi zajedno sa debilnim stadionima im sa atletskim stazama predaleko od terena.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Tako je, slazem se apsolutno, propali dabogda i jedni i drugi zajedno sa debilnim stadionima im sa atletskim stazama predaleko od terena.
Izgleda da ova atmosfera oko sutrašnje utakmice dolazi do usijanja. Jutros je na zvoniku crkve Sv.Duje postavljena desetmetarska zastva Dinama (valjda od strane navijača Dinama). Koliko se ja sjećam, ovako nešto nikad prije nije uspjelo boysima (ako su to uopće i boysi) iako je bilo raznoraznih neuspjelih pokušaja. Tko zna, možda svećenici navijaju za Dinamo
Ovo će sigurno izazvati dodatni gnjev kod Torcide, tako da mislim da će biti paklena atmosfera na Poljudu. A i novniari dodatno nabrijavaju, samo bezveze dižu tenzije.
Inače, stadion je skoro pa rasprodan i očekuje se 35.000 duša na Poljudu
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Samo nek izazivaju
A ti fidelis spremas li ti roštilj ili zajebajes ovdje
A ti fidelis spremas li ti roštilj ili zajebajes ovdje
19 - ђ - 11
Kazu da su to uradeli Agramovci inace podskupina BBB,jer su njihove nalepnice nasli u crkvi.dubrava je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Tako je, slazem se apsolutno, propali dabogda i jedni i drugi zajedno sa debilnim stadionima im sa atletskim stazama predaleko od terena.![]()
![]()
Izgleda da ova atmosfera oko sutrašnje utakmice dolazi do usijanja. Jutros je na zvoniku crkve Sv.Duje postavljena desetmetarska zastva Dinama (valjda od strane navijača Dinama). Koliko se ja sjećam, ovako nešto nikad prije nije uspjelo boysima (ako su to uopće i boysi) iako je bilo raznoraznih neuspjelih pokušaja. Tko zna, možda svećenici navijaju za Dinamo
Ovo će sigurno izazvati dodatni gnjev kod Torcide, tako da mislim da će biti paklena atmosfera na Poljudu. A i novniari dodatno nabrijavaju, samo bezveze dižu tenzije.
Inače, stadion je skoro pa rasprodan i očekuje se 35.000 duša na Poljudu
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ta Agram BBB grupacija, ili kako se već zovu, obični debili i krkani. Ima ih par u mom kvartu, obični huligani koji nemaju života pa se istresaju na utakmicama i van njih.. Inače, koliko ja znam, ima dvi tri grupacije BBB-ovaca, znam da sam u kvartu naletio na neke Plave klokaneDevil je napisao/la: Kazu da su to uradeli Agramovci inace podskupina BBB,jer su njihove nalepnice nasli u crkvi.
Večeras, u 18.55h, derbi svih derbija!!!
Očekujem pobjedu, ali i sa bodom bih bio zadovoljan, samo nek odigraju borbeno i srčano.
Dinamo nas u prvenstvu nije dobio još od ožujka 2008.g.
Nadam se nastavku nepobjedivosti i nepogrešivosti!!!
Sretno Bili!!!
Očekujem pobjedu, ali i sa bodom bih bio zadovoljan, samo nek odigraju borbeno i srčano.
Dinamo nas u prvenstvu nije dobio još od ožujka 2008.g.
Sretno Bili!!!
hocete li ih mlatnuti ,igrao sam keca na vas.sretno hajduk,uvijek ste mi bili simpaticniji od dinama.
VOLIM TE ŽELJO
- Barney Stinson
- Kontakt:
Eeh ne može se o derbijima nesto pametno napisati osim da će Hajduk pobjediti
J..EBEŠ ZAGREB J..EBEŠ DINAMO
J..EBEŠ ZAGREB J..EBEŠ DINAMO
19 - ђ - 11
imali ko link ,mozeli se ova tekma gledati
o boze dragi citava bosna moze gledati hrt 2 i sportski program,samo levati nama u sarajevu onemogucili.ma ja kontaju na nama zaraditi,mame im se ...
VOLIM TE ŽELJO
http://justin.tv/ginger_bloke3 ali nije bas najbolji stream ali je jedini
To Anaseee...
Hajmo jos jedan, ocito je da smo bolji.
Hajmo jos jedan, ocito je da smo bolji.
Na kraju, Hajduk - Dinamo 1:1. Loše smo odigrali, ispod prosjeka ovogodišnjih utakmica. Očekivao sam pobjedu, ali, možemo biti zadovoljni s bodom. Glavni krivac loše igre je Špaco. Prvo, podcijenio je protivnika, podcijenio je Vahu, davajući pomalo arogantne izjave prije tekme da šta će on proučavati Dinamo i njihovu igru. Drugo, loše je postavio ekipu. Ušli su u meč kao da je riječ o Zadru i ko da će golovi sami od sebe padati.
Prvo poluvrijeme je i najlošije poluvrijeme Hajduka, sa tek jednim udarcem. Bez imalo idejnosti veznog reda, bez imalo srčanosti. Sa dugim loptama se ne može igrati ni u županijskoj ligi. Tomasov, Ibričić i Sharbini kao da nisu ni postojali na terenu.
Dinamo je puno bolje stajao na terenu. Vaha ih je dobro sredio i može se vidjeti njegovih ruku djelo. Visoko su se postavili i od samog starta utakmice su počeli agresivno. Ne pamtim kad sam zadnji put vidio ovako dobrog Dinama na Poljudu.
Drugo poluvrijeme, sasvim druga slika Hajduka. Izgleda da im je trebala bukvica u svlačionici. Agresivno su počeli, sa konstantnim napadajima po bokovima. To je na kraju i donijelo ploda golom Sharbinija. Nakon toga, kratak prekid zbog bakljade, pa je se i Dinamo konsolidirao i počeo igrati kao u prvom poluvremenu. Na kraju se više manje igralo otvoreno s obje strane. Neriješeno je i najpravedniji rezultat, iako je Hajduk odigrao ispod prosjeka, bez obzira na dobro drugo poluvrijeme.. Ocjena čitave tekme, dobar (3).
Moram još izdvojiti Torcidu, koju konstantno hvalim, ali danas nisu to nimalo zaslužili. Fakat su debili s onim petardama i bakljama, uništavajući atletsku stazu koja je nedavno postavljenja. Isto tako, i gađajući raznoraznim predmetima igrače Dinama. Jebga, to nam ne treba i ne stoji nam na časti.
Prvenstvo je dugo i bit će još zanimljivih utakmica, ovo je samo početak i ne znači ništa. Prvenstvo se osvaja u Koprivnici, Osijeku, Vinkovcima itd...
Prvo poluvrijeme je i najlošije poluvrijeme Hajduka, sa tek jednim udarcem. Bez imalo idejnosti veznog reda, bez imalo srčanosti. Sa dugim loptama se ne može igrati ni u županijskoj ligi. Tomasov, Ibričić i Sharbini kao da nisu ni postojali na terenu.
Dinamo je puno bolje stajao na terenu. Vaha ih je dobro sredio i može se vidjeti njegovih ruku djelo. Visoko su se postavili i od samog starta utakmice su počeli agresivno. Ne pamtim kad sam zadnji put vidio ovako dobrog Dinama na Poljudu.
Drugo poluvrijeme, sasvim druga slika Hajduka. Izgleda da im je trebala bukvica u svlačionici. Agresivno su počeli, sa konstantnim napadajima po bokovima. To je na kraju i donijelo ploda golom Sharbinija. Nakon toga, kratak prekid zbog bakljade, pa je se i Dinamo konsolidirao i počeo igrati kao u prvom poluvremenu. Na kraju se više manje igralo otvoreno s obje strane. Neriješeno je i najpravedniji rezultat, iako je Hajduk odigrao ispod prosjeka, bez obzira na dobro drugo poluvrijeme.. Ocjena čitave tekme, dobar (3).
Moram još izdvojiti Torcidu, koju konstantno hvalim, ali danas nisu to nimalo zaslužili. Fakat su debili s onim petardama i bakljama, uništavajući atletsku stazu koja je nedavno postavljenja. Isto tako, i gađajući raznoraznim predmetima igrače Dinama. Jebga, to nam ne treba i ne stoji nam na časti.
Prvenstvo je dugo i bit će još zanimljivih utakmica, ovo je samo početak i ne znači ništa. Prvenstvo se osvaja u Koprivnici, Osijeku, Vinkovcima itd...
Ja sam govorio da Hajduk nije neka ekipa, i večeras su se izvukli, Dinamo je bio daleko bolji protivnik i prokockao je pobjedu, šta je tu je. Hajduk nema igrača za ovaj pakleni tempo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Koju si ti utakmicu gledao,bog te u sumu okrenuo.Ted Mosby je napisao/la:Ja sam govorio da Hajduk nije neka ekipa, i večeras su se izvukli, Dinamo je bio daleko bolji protivnik i prokockao je pobjedu, šta je tu je. Hajduk nema igrača za ovaj pakleni tempo
Cuj daleko bolji,ebem te gospodjo objektivnosti,jelde.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prvi derbi zadnjih godina koji sam propustio.
Tj. upalio sam u 40.min. kad ono gol Sammira, upalim kasnije u 2.pol. kad ono gol Sharbinija na asistenciju Ibričića. I ugasim pošto sam igrao na kladi 0-2 gola i sad evo čekam samo Federera za 65e.
Neću komentirati igru, iako svugdje čitam da je Dinamo bio konkretniji.
Neću komentirati igru, iako svugdje čitam da je Dinamo bio konkretniji.
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.